Bildirim
turkcell faturalida kullanilan paketten alt pakete gecme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam onu bilemiycem ama benzer bir tavsiyem var size, müşteri hizmetlerini arayın teklif soruşturun, genellikle taahhütsüz teklifler daha uyguna geliyor, taahhütsüz teklif diye de sorabilirsiniz müşteri temsilcisine hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam olarak anlayamadim neden tahattutsuz diyeyim ve tahahhutsuz alt paketlere gecis oluyormu
Taahhütsüz paket hem daha uyguna gelebilir hem de istediğiniz zaman çıkmak isterseniz ceza ödemezsiniz, mesela 6 GB 39 TL (taahhütsüz) diye teklif yapabilirler.
anladim tesekkur ederim paket 54 tl umarim teklif gelir alt fiyatlarda 532 yi aradim 40tl cayma cikiyormus suanlik maalesef faturami dahi odeyemiyorum cezayi dahi odeyemem umarim gelir guzel teklif cevabiniz icin tesekkur ederim.
Rica ederim hocam İnşallah, hayırlı geceleriniz olsun
-
Geçiş yapamazsınız hocam, yeni hat alanlar ve internet üzerinden numara taşıma yapanlar için geçerli diye biliyorum hocam. Denemeyin hocam, ben de tam bilmiyorum ama başta ki dediğim gibi büyük bir ihtimal.
Turkcell'e geleli 90 günü geçti mi? Eğer geçmediyse tabiiki yeni müşterilere özel olan alt tarifelere 1 kerelik geçiş hakkın var. Eğer 90 günden fazla olduysa yine geçebilirsin ama epi topu 10 lira azalır, tabi 3-5GB'lık birşey olur o tarifede. Yaaaani içeriğe göre aşırı pahalı olur. Eski müşteri olduğun için artık tarife seçimin çok çok az olur.
Tarife değişikliğinde de cayma bedeli olmaz. Yeni tarifenden ya devam edersin ya da yeni tarifeyle birlikte yeni taahhüt başlatırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Ağustos 2020; 22:9:26 >
90 gun icindeyim mh aradigimda suan teklif sunamiyorlarmis alt paket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X