Şimdi Ara

Turkcell 20 tl kesiyor her ay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 2 aydır para yükleyince 20tl kesiyor.Telefonun kayıtlı olduğu servisleri ya da nereye ne gittiği gibi bir döküm falan var mı? Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müşteri hizmetlerini arayın derim online işlemlerde detay görünmeyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

müşteri hizmetlerini arayın derim online işlemlerde detay görünmeyebilir

Aynen hocam sonradan aklıma geldi hesabım uygulamasını indirdim oradan gördüm katma değerli servisleri diye bir şey kesmiş 14tl araştırdım onu böyle sitelerde falan çıkan burç falan şeylerine tıklayınca anında üye oluyor heralde öyle şeyler yüzünden gidiyormuş sadece burçta değil bir sürü şey.Zaten burç mesajı geliyordu iptal mesajı attım ama turkcellin kendi servisi olmadığı için iptal olmamıştı.Herkeste arayın yazmış yarın arayacağım iptal için. Çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil ödemeyi kapatın böyle sorunlar yaşamazsınız.

MOBILODEME KAPAT yazdıktan sonra 2222 numarasına kısa mesaj gönderirseniz mobil ödeme kapanır. Mobil ödeme açıksa mobil veri kullanarak telefonunuzla bir siteye giriş yaptığınızda ve site art niyetliyse ufak bir reklama tıklatarak istemediğiniz halde sizi üye yapabilir ve aylık olarak TL bakiyenizden kesinti yaşanabilir. Bu sebeple ülkemiz için en iyi yöntem bir hat alındığında vakit kaybetmeden mobil ödemenin kapatılmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Mobil ödemeyi kapatın böyle sorunlar yaşamazsınız.

MOBILODEME KAPAT yazdıktan sonra 2222 numarasına kısa mesaj gönderirseniz mobil ödeme kapanır. Mobil ödeme açıksa mobil veri kullanarak telefonunuzla bir siteye giriş yaptığınızda ve site art niyetliyse ufak bir reklama tıklatarak istemediğiniz halde sizi üye yapabilir ve aylık olarak TL bakiyenizden kesinti yaşanabilir. Bu sebeple ülkemiz için en iyi yöntem bir hat alındığında vakit kaybetmeden mobil ödemenin kapatılmasıdır.

Hocam çok teşekkürler aydınlandım resmen ciddi söylüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor
    Hocam çok teşekkürler aydınlandım resmen ciddi söylüyorum :)

Önemli değil. Aydınlanmanız umarım gerçektir ve böyle devam eder :)
  • hocam daha önce bendende 14 tl kesmişlerdi ve her haftada yenileniyormuş 14 tl ile kurtuldum, iadesinide yapmıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam daha önce bendende 14 tl kesmişlerdi ve her haftada yenileniyormuş 14 tl ile kurtuldum, iadesinide yapmıyorlar.

Aynen hocam ben de baktım benden de 14 kesmişler.Çok saçma nereden koparsam kar diye düşünüyorlar heralde.
    @LTE Gerçek hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arc Reactor -- 15 Nisan 2016; 10:10:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.