Arkadasım yapmayın lutfen onun içinde iptal edilen hatlarda var....
aktifliğin ölçüsü nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
hayır dahıl degıl. bu sayı aktif abone sayısı.
quote:
Orjinalden alıntı: SkyStorm
Arkadasım yapmayın lutfen onun içinde iptal edilen hatlarda var....
aktifliğin ölçüsü nedir?
hattı kapanmayan hatlar aktiftir. özellikle hazır karta aboneye kontör yüklemesi için toplam 7 ay süre tanınır. bu sürenin içinde olan hatlar aktiftir. bu sürenin içinde kontör yüklemediği için hattı kapanan kişiler aktif değildir ve abone sayısına dahil değildir.
ARKADAŞLAR TEK GEREKEN ŞEY REKABET BUNU ŞU MOBİL OPERATÖRER FORMUNDA ANLATANA KADAR DİLİM DE TÜY BİTTİ. AMA LMUYOR YİNEDE KUSURA BAKMAYIN AMA BİLİNÇSİZ MÜŞTERİLER OLDUKTAN SONRA ........ İŞTE ALINTI İLE BUNA BİR ÖRNEK ---------------------------------------------------------------------------------------------------- çok ii oluo manyak artıo yani ben de turkcellciyim ve en doğru işi turkcell yapıo bence ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞİMDİ DE REKABETİN FAYDASI İLE İLGİLİ İKİ NET KANIT AKTARIYORUM
1- TÜKSEL VE TELSİMİN PİYADA OLDUĞU ÜÇ DÖR YIL İLE ARİA VE AVEA NIN ÇIKTIĞI SON ÜÇŞ DÖRT YIL ARASINDA FİYATLAR DA TARİFELER DE NE KADAR DA FARK VAR DEĞİLMİ?
2- AVEA OH BE KAMPANYASINI BAŞLATTIKTAN SONRA OLANLARA BAKAIN
-----Türkcell de 1 dk dan sonra %75 indirim
------Telsim de 5 kontöre 1 saat konuşma
ne kadar güzel türkcell 30 milyon değilde 20 milyon olsa diğerleri de ona yakın sayı da olsa siz o zaman görün rekaberti
HERKESE SAYGILAR
rekabet her zaman iyidir. dediğin doğru. aria çıkmadan önce turkcell ve telsimin fiyatları çok pahalıydı fiyatlarını sonradan düşürdüler. ama aria işe geç başladığı için abone sayısını fazla artıramadı sonra aycell ile birleşip avea oldular. ama avea personel tarifesi sayesinde abone sayısını artırmayı başarabildi.
quote:
Orjinalden alıntı: jethoca
ARKADAŞLAR TEK GEREKEN ŞEY REKABET BUNU ŞU MOBİL OPERATÖRER FORMUNDA ANLATANA KADAR DİLİM DE TÜY BİTTİ. AMA LMUYOR YİNEDE KUSURA BAKMAYIN AMA BİLİNÇSİZ MÜŞTERİLER OLDUKTAN SONRA ........ İŞTE ALINTI İLE BUNA BİR ÖRNEK ---------------------------------------------------------------------------------------------------- çok ii oluo manyak artıo yani ben de turkcellciyim ve en doğru işi turkcell yapıo bence ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞİMDİ DE REKABETİN FAYDASI İLE İLGİLİ İKİ NET KANIT AKTARIYORUM
1- TÜKSEL VE TELSİMİN PİYADA OLDUĞU ÜÇ DÖR YIL İLE ARİA VE AVEA NIN ÇIKTIĞI SON ÜÇŞ DÖRT YIL ARASINDA FİYATLAR DA TARİFELER DE NE KADAR DA FARK VAR DEĞİLMİ?
2- AVEA OH BE KAMPANYASINI BAŞLATTIKTAN SONRA OLANLARA BAKAIN
-----Türkcell de 1 dk dan sonra %75 indirim
------Telsim de 5 kontöre 1 saat konuşma
ne kadar güzel türkcell 30 milyon değilde 20 milyon olsa diğerleri de ona yakın sayı da olsa siz o zaman görün rekaberti
HERKESE SAYGILAR
ben kaçıncıyım acaba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme