Şimdi Ara

türkcell 3g modem vınna başka hat takmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baris195
    sağol
    3g yazılım diye çok konu aradım ama buna denk gelmemiştim,boş zamanımda denicem yazarım burayada
    partner programı kurunca vınn bağlanıyor ama mesela bir yere gittik laptop vardı internet bağlantısı yoktu,partner program kuramadık,yanımızda elemanda türkcell hat var,o zaman usb den 3g vınn takınca içindeki dahili programı kurması avantaj olur o yüzden düzeltmek istedim,yoksa modem bu haliyle partnerle kullanılıyor
    zaten dc unlocker programındaki kodlardan cihaz içi silinmişti

Bence Mobile Partner yazılımı daha iyi ama karar ve sorumluluk size ait; modem kullanılamaz hale gelebilir
    Bende Turkcell'in orijinal romunu sildim, modemde Mobile Partner kurulu,başka laptopa takıyorum Mobile Partner kuruluyor, o cihazdan da internete girebiliyorum hatta tablette avantaj sağlayabilir.Sizin laptopta neden kurulmadı bilemiyorum. Ben Win 7,Win XP ve tablette denedim sorunsuz şekilde internete bağlandı.Uygun sürümde gelen çağrıları cevaplayabilirsiniz.Dediğim gibi karar ver sorumluluk size ait...Kolay gelsin
     türkcell 3g modem vınna başka hat takmak

• quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

Bence Mobile Partner yazılımı daha iyi ama karar ve sorumluluk size ait; modem kullanılamaz hale gelebilir
    Bende Turkcell'in orijinal romunu sildim, modemde Mobile Partner kurulu,başka laptopa takıyorum Mobile Partner kuruluyor, o cihazdan da internete girebiliyorum hatta tablette avantaj sağlayabilir.Sizin laptopta neden kurulmadı bilemiyorum. Ben Win 7,Win XP ve tablette denedim sorunsuz şekilde internete bağlandı.Uygun sürümde gelen çağrıları cevaplayabilirsiniz.Dediğim gibi karar ver sorumluluk size ait...Kolay gelsin

vınn takınca hoparlörden usb tanıma sesi dum diiiim diye ses gelmiyor...du du du dummm ses geliyor, yani görmüyor,xp kullanıyorum bunun sesi böyle

bende bu çıktı,bozulmadan önce çıkarılabilir disk g yanında yazılım resmi türkcell 3g tarzında bir şey yazan program geliyordu şimdi gelmiyor,bu arada içinde sd kart yok boş yani vınn
    birde telefon hattıda takılı değil şuan,çünkü hat takılamadanda program kuruyordu,ondan tak çıkar yapmıyorum hattı

dc-unlocker kurdum büyüteç tıkladım bunlar çıktı
    alta atz yazdım birşey olmadı

roma kurayım ama daha görmüyor birşeyde yapamıyorum

edit: oldu tamamdır çok sağol

usb modemi görmüyor,dc unlocker modemi bulamıyor yukarıda resmi var(((( ''daha sonra mobil partneri kurdum ama programı açmadım,sadece yazılım pcde kurulu,bu şekildeyken usb den vınnı taktım zaten usb görüyor o zaman vını ''))))
    bu şekilde görürken,dc unlockerı açtım ve buyutece bastım zaten modemı gordugu ıcın bılgıler geldı
    atz yaptım ok dedı,daha sonrakı denemelerde atz aynen duruyor yanı 1 hak verıyor ok demek ıcın
    daha sonra kodu gırdım AT^U2DIAG=268 enter yaptım ok dedi
    daha sonra AT^U2DIAG=276 enter yaptım ok dedi
    sonra usb den vını çektim çıkardım,sonra mobil partneri uninstal yaptım kaldırdım
    sonra usb den vını takınca eski orjinal yazılımı geri geldi( amacım eskı yazılım gerı gelsın ama kullanmasamda gelsın,nasıl olsa mobıl partner kurup kullanıcam)
    yanı usb vınn gormesı ıcın mobıl partner kurulu olması lazımkı gorsun ve dc unlocker calıssın bulsun

sonuc

romdaki yazılımı ben tamamen silmemiş olmuşum dimi yani reset komutu oluyorsa o zaman silinmemiş galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 7 Mart 2013; 20:11:35 >

• elektronik ticarette çalışırken çin malı ürünlerin yazılımları bozuluyordu
    mesela anahtarlık kamera usb ye takınca görmüyordu virüs vs bozuyordu çöpe atıyorduk
    acaba fabrika ayarlarına gelmezmiydi
    dc unlocker sadece vınn ğiçin değilmi

http://www.chucklohr.com/808/C3/ rom programlama reset bulamadım,birşeyler yazıyor ama anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 7 Mart 2013; 15:59:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.