Şimdi Ara

türkcell 3g modem vınna başka hat takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elimde şu an türkcell 3g modem vınn var ama türkcell dışında başka hat kabul etmiyor,evdede türkcell hat kullanan yok
    acaba bu aleti nasıl diğer hatlara uygun hale getirebilirim
    bir kaç yazı okudum ama anlayamadım,modem e 177 yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

http://forum.donanimhaber.com/m_49557746/tm.htm dene bakalım

sağol ama olmuyor

http://www.dc-unlocker.com/downloads/get/akj4enY
    linkteki programı indirin,

1-usbden cihaz takın
    2-dcunlocker programını açın
    3-ekrandaki buyutec işaretine tıklayın, program cihazı bulucak
    4-alt tarafta boş alan var, orada cihaz bilgileri cıktıktan sonra;

atz yazıp enter basın

sonra

AT^U2DIAG=256 yazın enter basın.

bimcell kullanıyorum vodafone den numara taşıdım
    bende turkcell 3g modem vınn var içine bimcelli taktım,dc unlocker programla baktım unlock yazıyor kilit yok
    ama usb ye takınca bu hizmet türkcell aboneleri için veriliyor diyor nasıl çözerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 5 Mart 2013; 2:31:00 >

• belki bimcelle olmuyordur
    alt bos satıra kodlarıda yazdım olmadı hatta sıteden e 177 ye uygun unlock programı ındırdım kurdum oda olmadı

hatta,vodafone taktım denedim olmadı
    bu hizmet tükrcell abonelerine sunuluyor dedi
    unlocker ile baktım simkart unlock yazıyordu

pc wirelessi kapadım denedim gene aynısını yazdı bu hizmet rükcell abonelerine sunulmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 5 Mart 2013; 2:49:15 >
  • Başka yazılımla deneyiniz, örneğin Mobile Partner...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

Başka yazılımla deneyiniz, örneğin Mobile Partner...

sağol deniyeyim
    büyüteç tıkladım unlock diyor ama hata veriyor,herşeyde beni bulur panpa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

sağol deniyeyim

Hocam aynı modemi bende kullanıyorum, sim kilidi yok,dediğim yazılımı download et, ayarlarını yap...Ayarlarda takılırsan yardımcı olurum
  • quote:

quote:

sağol deniyeyim

Hocam aynı modemi bende kullanıyorum, sim kilidi yok,dediğim yazılımı download et, ayarlarını yap...Ayarlarda takılırsan yardımcı olurum

sağol dh konuyu buldum birşeyde takılırsam msj atarım

• quote:

sağol dh konuyu buldum birşeyde takılırsam msj atarım

Siz de sağ olun...Sonucu bildirmeyi unutmayınız
  • unlock ile niye uğraşıyorsun ki. son yıllarda satılan cihazların hiçbirinde simlock yok. btk kararı gereği koyamazlar zaten. bu arada unlock ile cihazı bozana çok rastladım, dikkatli ol boş yere cihazı bozarsın.
    senin yapacağın 3 şey var,
    1. cihazın içindeki yazılımı yüklemediysen yükleyecen önce, bu yazılımı kullanmayacan ama driverlerin yüklenmesi için şart.
    2. sonra simdeki pin kodu sormayı iptal edecen, çünkü mobile partner programı pin sorunca modemi algılamıyor.
    3. sonra mobile parteneri yükleyip, yeni bir profil oluştaracan, apn= internet olacak. yeni oluşturduğun profil ile bağlnacan. hepsi bu kadar.0
    bende her üç operatörün simi var bu şekilde internet apn ile sorunsuz bağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

unlock ile niye uğraşıyorsun ki. son yıllarda satılan cihazların hiçbirinde simlock yok. btk kararı gereği koyamazlar zaten. bu arada unlock ile cihazı bozana çok rastladım, dikkatli ol boş yere cihazı bozarsın.
    1. cihazın içindeki yazılımı yüklemediysen yükleyecen önce, bu yazılımı kullanmayacan ama driverlerin yüklenmesi için şart.
    2. sonra simdeki pin kodu sormayı iptal edecen, çünkü mobile partner programı pin sorunca modemi algılamıyor.
    3. sonra mobile parteneri yükleyip, yeni bir profil oluştaracan, apn= internet olacak. yeni oluşturduğun profil ile bağlnacan. hepsi bu kadar.0
    bende her üç operatörün simi var bu şekilde internet apn ile sorunsuz bağlanıyor.

bende 3 oparatör ismi çıkmamıştı sadece türkcel cıkmıstı
    dedıklerın ılk ıkısını yaparak denemıstım olmamıstı
    sımdı sıra mobıl partnerde ona bakıcam

• quote:

quote:

unlock ile niye uğraşıyorsun ki. son yıllarda satılan cihazların hiçbirinde simlock yok. btk kararı gereği koyamazlar zaten. bu arada unlock ile cihazı bozana çok rastladım, dikkatli ol boş yere cihazı bozarsın.

Ismi degil simi var yani hatti var demek istedim apn internet olsun yeter. Onemli olan nokta burasi. Hepsi kucuk harf olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ismi degil simi var yani hatti var demek istedim apn internet olsun yeter. Onemli olan nokta burasi. Hepsi kucuk harf olacak.

mobil partner kurdum
    sol ustte turkcell vınn olayı,sol altta bımcell yazıyor sonra ortadakı baglan denen yerde ısımlerde cıktı ama hıcbır ısım baglantı kurmuyor bımcell cıkmadı
    bırde vınn pc ye takınca yazılım kurmuyor,yazılım bulundu dıyor ama kurmuyor,sadece vın ıcındekı sd kartın dısk ısaretı cıkıyor yazılım ortada yok
    acaba dun yazılımı kurup sıldım ondamı dedım laptopa taktım yıne kurmadı yazılım drıver yukele cıkıyor elle yukle oromatık yukle ayarları var yukle dıyom bulamıyor

• modem kurmuyor
    dc-unlocker not found verıyor,burda bısıler yazıyor ama anlamadım

https://www.dc-unlocker.com/forum/showthread.php?t=8063
  • arkadaşlar bayağı uğraş sonucu hallettim,bu yolu düşen herkese faydası olur

1)öncelikle 3g turkcell modem vınn e177 cıhazım,ve ıcındekı yazılım çöktü görmüyor kurmuyor,bende harici yazılım kurdum,içindeki yazılım artık yok,aynısı ve daha iyisi türkcell sitesinde varmış

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/sayfalar/servisyazilimlari/servis-yazilimlari.aspx

turkcell vınn tıklanıyor
    sonra bendekı modem yanı turkcell 3g vınn modem tıkladım butun yazılımları ındırdım

işime yarayan Huawei_Manuel_kurulum oldu,rardan cıkarın kurun,aynı vınn içindekı yazılım gıbı kuruyor
    once 3g vınn usb ye takın zaten gormuyor bozuk,bunu kurarken goruyor donanım bulundu dıyor ve masaustune vınn simgesi geliyor
    masa ustun vınn sımgesını tıklayınca,aynı mobıl partner gorunumde bır sayfa cıkıyor,bırebır aynı sayfa
    baglantı seceneklerınde turkcell 3g yazıyor hemen altında turkcell ınternet dıyor

ben turkcell 3g dedım profıl dıyorya o kısımda,onunla yapınca 619 baglantı hatası dedı,ama turkcell ınternet dedım profıle
    baglan dedım baglandı kuruldu dıyor altta sayac ıslıyor
    sol altta bımcell yazıyor ama turkcell baglanmıs gıbı gosterıyor,hattım bımcell

herkese teşekkürler

tek sorunum,3g modem vınn ıcındekı orjinal yazılıma hasar verdıgımdir,

Telsım hat takıldı,sol altta telsım yazdı,profılde turkcell 3g ıle baglandı hemen(ablamın hattı telsım yazıyor sımkartta )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 6 Mart 2013; 11:12:00 >

• Sorunun çözüldüğüne sevindim. Profil ismi önem değil onu kendimizde belirleyebiliyoruz; örneğin Barışcell yazsanızda bağlantı gerçekleşir;önemli olan APN ismi ve erişim numarasıdır.
    Dipnot olarak hattınız data hattıysa, APN internet yerine mgb yazacaksınız...Ben Ne Turkcell'i ne de yazılımını kullanmıyorum. Mobile Partner ile arayanlarla bile konuşuyorum, hatta görüntülü görüşme bile var: Ben denemedim ancak...
  • quote:

Sorunun çözüldüğüne sevindim. Profil ismi önem değil onu kendimizde belirleyebiliyoruz; örneğin Barışcell yazsanızda bağlantı gerçekleşir;önemli olan APN ismi ve erişim numarasıdır.
    Dipnot olarak hattınız data hattıysa, APN internet yerine mgb yazacaksınız...Ben Ne Turkcell'i ne de yazılımını kullanmıyorum. Mobile Partner ile arayanlarla bile konuşuyorum, hatta görüntülü görüşme bile var: Ben denemedim ancak...

ben içindeki kendi yazılımı sanırım yok ettim onu geri getirmenin yolu varmı,orjinal model kalsın diye sordum
  • quote:

ben içindeki kendi yazılımı sanırım yok ettim onu geri getirmenin yolu varmı,orjinal model kalsın diye sordum

Bu konuyu inceleyiniz

Ben denemedim, fazla kurcalamanızı tavsiye etmem, sorumluluk size aittir; Vınn kullanılamaz hale gelebilir, ufak bir sorunda...
  • quote:

quote:

Bu konuyu inceleyiniz

Ben denemedim, fazla kurcalamanızı tavsiye etmem, sorumluluk size aittir; Vınn kullanılamaz hale gelebilir, ufak bir sorunda...

sağol
    3g yazılım diye çok konu aradım ama buna denk gelmemiştim,boş zamanımda denicem yazarım burayada
    partner programı kurunca vınn bağlanıyor ama mesela bir yere gittik laptop vardı internet bağlantısı yoktu,partner program kuramadık,yanımızda elemanda türkcell hat var,o zaman usb den 3g vınn takınca içindeki dahili programı kurması avantaj olur o yüzden düzeltmek istedim,yoksa modem bu haliyle partnerle kullanılıyor
    zaten dc unlocker programındaki kodlardan cihaz içi silinmişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.