Şimdi Ara

Turkcell 3G ve diğerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell kalite diyorsunuz ama unutmayın türkiyenin bana göre suan en pahalı operatörü ve 3g işindede böyle olacagı kanısındayım.Turkcell hala ilk 100 ilk 400 ilk 1000 kişi ile sınırlı cazip kampanyalar yapıyor senin 36 milyon abonen olacak sadece kısıtlı kesime kampanya sun.neticede Türkiyede herkes bu formu takip edip turkcellin anlık kampanyaları peşinde koşamaz.Kalite kalite diye en pahalı hizmeti almak isteyenler devam etsin turkcelle ama netice hepimizin amacı aynı değilmi daha ucuza bu fiyatlardan faydalanmak hani nerede?bana turkcellin konusma yada mesajlaşmada avea ve vodafonedan daha ucuz ama herkese acık tarifelerini söylermisiniz cok merak ediyorum
  • getirdigi ve bulduğu ceousunu hatırlatayım hani türklerle dalga geçen ceosu?
    hatırladınız mı? neyse vodafone çözümleri konusunda dünya devi yani kaliteli ve iyi servisler üretiyorlar...
    konu bu kadar açık. 2-3 yabancı elemanı var işte diğer şirketlerinde onlarda pek bir işe yaramazlar önemli olan iyi çözümler
    atarlarsa ortaya çok sıkı rekabet çıkacak.vodafoneda çok hevesli ama avea dipler gördgunuz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Arkadaşlar turkcell kalite diyorsunuz ama unutmayın türkiyenin bana göre suan en pahalı operatörü ve 3g işindede böyle olacagı kanısındayım.Turkcell hala ilk 100 ilk 400 ilk 1000 kişi ile sınırlı cazip kampanyalar yapıyor senin 36 milyon abonen olacak sadece kısıtlı kesime kampanya sun.neticede Türkiyede herkes bu formu takip edip turkcellin anlık kampanyaları peşinde koşamaz.Kalite kalite diye en pahalı hizmeti almak isteyenler devam etsin turkcelle ama netice hepimizin amacı aynı değilmi daha ucuza bu fiyatlardan faydalanmak hani nerede?bana turkcellin konusma yada mesajlaşmada avea ve vodafonedan daha ucuz ama herkese acık tarifelerini söylermisiniz cok merak ediyorum

Kalite olmadıktan sonra Avea ve vodafone ucuz olsa ne olacak ki?
    burdavodafone ve avea çekmiyor arkadaşım hemde izmirin göbeği.
    36 milyona diyelim 20 milyonu aktif.5 bin smslik kampanya yaptın bunu herkesin kullanması durumda şebeke çökme tehlikesi olacak.
    3g işinde daha ucuz olacak turkcell o konuda söyleyeyim.konuşmada böyle ücretsiz dakikalar verdigini düşünelim.
    hemde avea ve vodafone kadar buna 20 milyonluk kişi saldırsın ne olur ozaman avea gibi şebeke çöker hemde abonesi az olmasına karşın.
    yani dakika verse 1 kontorde yapsa 10 dksı şebeke kaldırmaz 20 milyon kişi yüklendigi vakit şebeke iflas eder.
    neden biz kaliteyi pahalıya alıyoruz diyoruz bu yüzden aveada çekmeme problemleri vodafone çekmeme problemleri turkcellde böyle birşey yok.
    turkcell Dağın tepesinde Çeker köylerde çekmez böyle de bir gariplik vardır.Avea hiç çekmez vodafone dağın tepesini göremez.
    Adamlar Baz istasyonlarıyla iyi yerlere kurup her yerde çekmesi için uğraşıyorlar.

• evet turkcell madem kalite madem kendine güveniyo yapsın altyapısını 36 milyona göre sonra versin indirimli görüşme.Demekki hem benim abonem fazla olacak hemde sistem çöker kaldırmaz diye adam gibi tarifeler cıkartma benim anlatmak istediğimde buydu emin olun turkcell bir kac kampanya yapsın tüm müşterilerine yönelik avea ve vodafonedan beter olur.Bunun sanırım sizde farkındasınız.Ha ben forumları takip eder dakikaları hatta saniyeleri sayarım turkcell kampanyası yakalarım işime bakarım diyorsanız o sizin bileceginiz iş ama Türkiyede milyonlarca turkcell abonesine yazık en pahalı görüsmeleri yapıyorlar zaten kimsede turkcellin hatlarını cok yogun kullanamadıgı için sebeke yogunlugu gibi bir problemide yok.
  • Sunu bilinki 3g nin Türkiyede bu kadar geç başlayacak olmasının tek sorumlusu cok kaliteli turkcelldir.Gecen yıl ihaleye cıkıldı yalnızca turkcell katıldı kazandı sonra iptal oldu sanki sorumlu avea ve vodafonmus gibi gösterildi.Oysaki avea ve vodafone tüm dünyada oldugu gibi önce numara tasımanın cıkmasını onunla birlikte 3g ihalesini yapılmasını istediler neden turkcell buna itiraz etti peki aceba kendine güvenmedimi? Turkcell bunu kabul etmediği için diğer 2 operatör ihaleye girmedi eger turkcell kabul etmiş olsaydı bir yıldır türkiyede 3g olurdu
  • Malesef bu konuda pek yapılacak birşey yok çok indirimli görüşme verse çökme ihtimali yüksek
    neden pahalıya aldıgımızda sebebi bu eğer ücretsiz tarifleri artırsa avea ve vodafonedan beter olur.
    zaten beter olmaması için pahalı kullanıyoruz ya yoğunluk çok olmuyor ama eskiden şöyle olurdu
    bu kadar operatör olmadıgı zamanlarda aşırı derecede insanlar ok konuşurdu ve bir kaç sorun oluşurdu.
    şebekede 3g ile hem şebeke yenilecek hemde görüşmeler ve kaldırma kapasitesi artıcak.
    Aslında şu 3g konusunda sorumlular yine vodafone ve aveadır neden.
    3g ihalesi çıkacağı günlerde Şöyle açıklamaları vardı.
    2g şebekesinin çok yeni oldugu iddia edip birde 3g ye bence gerek yok denildi türkiyede
    amaç neydi baz istasyonlarını yenilememe ve çok para gitmemesi avea biliyorsunuz aslında yeni bir
    operator ve çok para vermek istemiyordu.yani önce insanları yolayım sonra hallederiz herşeyi mantıgı vardı onuda geçtim
    eğer turkcell değilde avea olsaydı başta ne olurdu hiç düşündünüz mü?numara taşımada yine Turkcell kazandı gördügünüz gibi vdafone ile çekişiyorlar. :)
    pahalı kullanma nedenimiz aslında abone fazlalığı gibi geliyor bana.

• O zaman turkcelli pahalı kullanmaya devam etsin herkes ben eminim avea ve vodafone olmasa zorlamasalar turkcell kesinlikkle tekel olurdu ve o zaman vay gele halimize.Ayrıca 3g için turkcell numara taşımaya yanasmadıgı için girmedi diger ikisi neticede vodafone türkiyede yeniden yapılanıp baz dikiyordu neden 3g özellikli olmasını istemesin.Ben burada insanların daha ucuza daha kaliteli hizmet alması taraftarıyım bu hangi operatör olursa olsun madem sen kalitelisin biraz ucuz tarifeler yap herkes faydalansın ama o da olmaz diyorsunuz şebeke çöker diye.Artık insanlar ceplerinde cift hatla gezer oldu buram buram kalite ve pahalı görüsme için turkcell ama sadece kısa cok kısa görüşmeler için(kişi sayısı cok kısıtlı olan kampanyaları saymıyorum) ve birde rahat rahat örüşmeler için avea yada vodafone.ben ben burada avea yada vodafonu savunmak adına bunları söylemiyorum kim iyi hizmeti ucuza verirse o kazansın neticede hepsi bizim cebimizden cıkıyor.Onlar degil biz daha cok faydalanalım

• Kim ne istiyorsa ve hangisinden memnun ise onu kullansın ama daha 3G ile ilgili kullanılan hiç bir şey yok iken yok Turkcell kazanır yok Vodafone dünya devi diye tartışmaya gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundarella

Kim ne istiyorsa ve hangisinden memnun ise onu kullansın ama daha 3G ile ilgili kullanılan hiç bir şey yok iken yok Turkcell kazanır yok Vodafone dünya devi diye tartışmaya gerek yok bence.

Bende böyle düşünüyorum ama Biliyorsunuz Turkcell ne istiyorsa alıyor.
    kendine çok güveniyor adamlar ne yapsınlar :)
  • evet turkcell ne istiyorsa alıyor cok yüksek ücretli aboneler, yüksek fiyata konusacak aboneler...100 kişilerle sınırlı kampanyalar telefon elinde saniye sayan aboneler evet turkcell bu ne isterse alır...
  • Bir türlü anlayamadığım sekilde arkadaşlar operatörleri özelliklede turkcell i babasının operatörüymüş gibi savunmuş ne olmuş yani türkcell yada vodafone yada avea birinci olsa babanmı kazanacak senmi kazanacan olacak olan ise cok basit 3g modem olarak kullnılacak telefondan kaynaklana radyosyondan payını alcagındır bu noktada avea 1800 bandını kullandıgı ıcın 900 bandını kullanan dıger 2 operatore gore dah fazla enerjı sacaktır gelelim konunun diger kısmına
    turkcell kalıteli demis arkadaş larım doğrudur kalite kişiden kişiye değişir fiyatta arz ile talebin dengelendiği noktada oluşur. Turkcellin bugünkü durumuna bakarak piyasası buymuş diye biliriz ama sadece 2g servisler iğçin 3g yi gormedik bilmiyoruz tıpkı sonytvlerin tuplu tv donemindeki en iyi tv olmasına karsınlcd plazma doneminde tahtını baska bırcok firmaya kaptırması gıbı.
    bazı arkadaslarım turkcell kalıtelı demiş nedeni iser cunku heryerde herzman çekiyor olmus bunu dmeeden once bir dusunmek lazım gercekten oylemı yoksa sansa kımse tarafından farkedılmemıs cekmeyen bolgelermı buradan ben ıhbar edıyorum aranızda turkcel yaetkılısı varsa
    uskudar- fıstıkağacı, şile-avcıkoru köyü, nemrut dagı zirvesi, nusaybin sehirmerkezi, izmir narlıdere butun bunlar dagtaş koy bucak ceker denılen arkadaşlara duyurulur bunlar sehrin en işlekyerleri nemrut dagı zırvesi ise turistik bir yerdir vodafone bu noktalarda full cekerken avea ve basta tcell bu noktalarda sebekeyı dahı bulamıyor. Bır cok kez denemıstır. bazı arkadaslar bız sorunsuz kullnıyoruz senın telefonun bozuk dıyecekler ama tcell hat takıtıgımda benımkıde cekmıyor hala tcell bu noktalarda cekıyor diyenlara ise son sozum voda fone sayesınde cekıyor olacak cujnku operatorların yaptıkları anlasma geregı gerektıgı yerde herkes dıgeroperatorun baz ıstasyonunu kullnıyor tcell gercekten cekıyormu bu noktalarda dıye deneyyapmak ısteyen arkadaslarım oncelıkle telefonlarının ayarlarına gırıp manuel operator secımını yapsınlar oyle baksınlar cunku tcell sandıgınız operator aslında vodafone olabılır. Gelelim 3g olayına birkaç ufak ayrıntı dısında bence kesınlıkle fıyasko bır sıstem kanımca 3 operator bırakın karı zarar bıle edecekler
    tumdunyada kar getıren 3g nıye bızde zarar getırsın dıyorsanız oda turk tuketıcı alıskanlıkları derım (nerde beleş orda yerleş) misali yurt dsısında refah sevıyesı yuksek oyuzden ınsanlar dah araht bır sekılde hızmet sekjtorune para harcaya bılıyorlar bu sektor bızdede yabana atılamaz ama ınsanlar dah ucuza 1g ahberlesme varken (2g dmedım cunku kendınızı ve cevrenızı ınceleyın nekadar 2g servıs kulnnılıyor sız kara verın ) 3g kullanır. operatorler uuzn zmandır goruntulu konusma bankadan havale yapmak gıbı seylerden bahsedıyorlar bankadan havaleyı 2g denılen gprs ılede yapıla bılınıyor yanı yenı bıseydegıl. goruntulu konusma dersenız o cokdah eskı bısey tt 2sene onceden vıdeo phone u devreye soktu kackısı kullanıyor ? dahada ılgıncı msn ve bırcok anında mesajlasma programı yıllardır bu hızmetı bedava verıyor kackısı kullnıyor sımdı bana dersenızkı ben bedavaya msn ustunden goruntulukonusma yapmıyorumda cepten dakıkası bilmemkac kontore yapıcam dersen ben baska bısey demem saygı duyarım 3g nın getırecegı yenılık ize yıne 2g servısler ıle mvs ustunden yapılan tv yayının dah gelısmıs verısyonu olan canlı tv gosterımıdır hatta bu servıs ılerıde dıgıturk ve d-smartında katılımı ıle dahada kalıtelı hale gelecektır modem olayı ıse evet ıseyarayacak belkı ama kac paraya ? ve en onemlısı saglık acısından o alacagımzı radyasyona degecekmı? ıyısıyle kotusuyle 3g dene bır teknolojiile kartsılasacagız. ama bir kullnıcı olarak 3gnın oyle bahsedıldıgı kadar hayatımızı degıstırecek bır teknolojı olmadıgnıjn turkcellın aveanın ve vodafone un sayfalşarına gırenler gorebılır bankadan havale goruntulu konusma ıhızlı ınternet herzman kullnılmaya bılır mesela kacınız ortalama 320+240 ekranda donanım haber sıtesını okumakıstersınız cok vardır aranızda wap sıtesıne gıren ama zevk vermek gercek ınternet deneyımı acısından kackısı gırmek ıster o ayrı bır konu. Goruntulu gorusme dersenız goruntuluolacagından ekrana bakmanız gerekecek oyuzdende ya yanınızdakulaklık olacak yada speakerphone uzerınden sesyayını yaparak goruseceksınız otobuste vapurda yanınızda oturan maganda tıplerde sızın konusmakta bulundugunuz hatunu gozucuylan yıyıp bıtırecek ve kacınılmaz son ne bakıyon laaayyyn bam gum vs vs.
    uzun lafın kısası ben vodafonekullnıcısıyım neden dersenız tabıkı mıllıyetcı bır turk gencı olarak yabancı sermayelı bır sırkete turk sermayelı bır sırket varken gıtmek ıstemedım ama sartlar buna sebeb oldu. Turkcellde kalıte var dıyen arkadaslara tekrar duyurulur 100 lercekez dılekce turkcell extralarda ve musterı hızmetlerınde kontoryuklendıkten kısabır sure ıcınde tumkontorlerımın tukenmesı ( hıc bır mobıl eglence paketınede dahıl olmadıgım halde) cozum bulmayam kalıtelı operatorun kalıtelı musterı hızmetı temsılcılerı sorunumu cozemedıler . Bırde sureklı yapılan kampanyalardan garıp sebepler gosterılerek faydalamam da cabasıydı ornagın kampuscellı arkadasımı bellı saatlerıcınde o unıversıtenın kampusunun ıcındeyken arasam ındırımlı tarıfe olacakmıs yok devenın bale papucu (ılk kampuscell tarıfesı) benım okulum bıttı askerden geldım ondan sonra 25 yas altı ıcın 10 dakıkası 1 kontor yaptı oysakı vodafone dah telsım donemınden bu yana 5dakıkası 1kontor herkese konusturuyordu baska operatorden arandıgında kontor kazanmandacabasıydıu sabaha kadar konus bıtmez sonucta tabıkı buda radyasyon aam ben konusacam dıyen ıcın de bır fırsat kısacası tcelde evet kampanya var ama sen fatydalanamzsın yok ılk 100 cu olacak yok amudakalkıcan gıbı garıp sartlarvar yada 10 dakıkası 1kontore olan konusmaların ılk 10 dakıkasının 1kontorolması gıbı komık seyler var bazı arkadaslar vodafone mesaj paketı verseya gorelım cokecekmı cokmıcekmı demıs bende aynısını dıyorum tukcell yapsın gercek anlamda vodafonun yaptıgı gıbı 5dakıkası 1kontor herkese bızde tcellı gorelım nıtekım bunların hcı bırısı benım babamın sırketı degıl bana paradakazandırmıyo ama kkalıteden kastınız nedır bılmem benı ıstedıgım anda ıstedıgım kadar ıstedıgım ksıyle konusturuyormu ıstedıgımı yapabılıyormuyum bu hattı kullnaarak ona bakarım sonucta genelde tcell ustun gelıyo bıle olsa detaylı testlewr sonucu ben bu nu yetarlıbulmem
    oparayı odedıgım operatorun ben ıstedıgımde ucmasını havada 10 parenda atmasınısterım yoksa bır ıse yaramaz herkese bol 3glı gunler.;)

• Arkadasım benim anlatmaya calıstıgım herşeyi fazlasıyla anlatmışşın tesekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

Bir türlü anlayamadığım sekilde arkadaşlar operatörleri özelliklede turkcell i babasının operatörüymüş gibi savunmuş ne olmuş yani türkcell yada vodafone yada avea birinci olsa babanmı kazanacak senmi kazanacan olacak olan ise cok basit 3g modem olarak kullnılacak telefondan kaynaklana radyosyondan payını alcagındır bu noktada avea 1800 bandını kullandıgı ıcın 900 bandını kullanan dıger 2 operatore gore dah fazla enerjı sacaktır gelelim konunun diger kısmına
    turkcell kalıteli demis arkadaş larım doğrudur kalite kişiden kişiye değişir fiyatta arz ile talebin dengelendiği noktada oluşur. Turkcellin bugünkü durumuna bakarak piyasası buymuş diye biliriz ama sadece 2g servisler iğçin 3g yi gormedik bilmiyoruz tıpkı sonytvlerin tuplu tv donemindeki en iyi tv olmasına karsınlcd plazma doneminde tahtını baska bırcok firmaya kaptırması gıbı.
    bazı arkadaslarım turkcell kalıtelı demiş nedeni iser cunku heryerde herzman çekiyor olmus bunu dmeeden once bir dusunmek lazım gercekten oylemı yoksa sansa kımse tarafından farkedılmemıs cekmeyen bolgelermı buradan ben ıhbar edıyorum aranızda turkcel yaetkılısı varsa
    uskudar- fıstıkağacı, şile-avcıkoru köyü, nemrut dagı zirvesi, nusaybin sehirmerkezi, izmir narlıdere butun bunlar dagtaş koy bucak ceker denılen arkadaşlara duyurulur bunlar sehrin en işlekyerleri nemrut dagı zırvesi ise turistik bir yerdir vodafone bu noktalarda full cekerken avea ve basta tcell bu noktalarda sebekeyı dahı bulamıyor. Bır cok kez denemıstır. bazı arkadaslar bız sorunsuz kullnıyoruz senın telefonun bozuk dıyecekler ama tcell hat takıtıgımda benımkıde cekmıyor hala tcell bu noktalarda cekıyor diyenlara ise son sozum voda fone sayesınde cekıyor olacak cujnku operatorların yaptıkları anlasma geregı gerektıgı yerde herkes dıgeroperatorun baz ıstasyonunu kullnıyor tcell gercekten cekıyormu bu noktalarda dıye deneyyapmak ısteyen arkadaslarım oncelıkle telefonlarının ayarlarına gırıp manuel operator secımını yapsınlar oyle baksınlar cunku tcell sandıgınız operator aslında vodafone olabılır. Gelelim 3g olayına birkaç ufak ayrıntı dısında bence kesınlıkle fıyasko bır sıstem kanımca 3 operator bırakın karı zarar bıle edecekler
    tumdunyada kar getıren 3g nıye bızde zarar getırsın dıyorsanız oda turk tuketıcı alıskanlıkları derım (nerde beleş orda yerleş) misali yurt dsısında refah sevıyesı yuksek oyuzden ınsanlar dah araht bır sekılde hızmet sekjtorune para harcaya bılıyorlar bu sektor bızdede yabana atılamaz ama ınsanlar dah ucuza 1g ahberlesme varken (2g dmedım cunku kendınızı ve cevrenızı ınceleyın nekadar 2g servıs kulnnılıyor sız kara verın ) 3g kullanır. operatorler uuzn zmandır goruntulu konusma bankadan havale yapmak gıbı seylerden bahsedıyorlar bankadan havaleyı 2g denılen gprs ılede yapıla bılınıyor yanı yenı bıseydegıl. goruntulu konusma dersenız o cokdah eskı bısey tt 2sene onceden vıdeo phone u devreye soktu kackısı kullanıyor ? dahada ılgıncı msn ve bırcok anında mesajlasma programı yıllardır bu hızmetı bedava verıyor kackısı kullnıyor sımdı bana dersenızkı ben bedavaya msn ustunden goruntulukonusma yapmıyorumda cepten dakıkası bilmemkac kontore yapıcam dersen ben baska bısey demem saygı duyarım 3g nın getırecegı yenılık ize yıne 2g servısler ıle mvs ustunden yapılan tv yayının dah gelısmıs verısyonu olan canlı tv gosterımıdır hatta bu servıs ılerıde dıgıturk ve d-smartında katılımı ıle dahada kalıtelı hale gelecektır modem olayı ıse evet ıseyarayacak belkı ama kac paraya ? ve en onemlısı saglık acısından o alacagımzı radyasyona degecekmı? ıyısıyle kotusuyle 3g dene bır teknolojiile kartsılasacagız. ama bir kullnıcı olarak 3gnın oyle bahsedıldıgı kadar hayatımızı degıstırecek bır teknolojı olmadıgnıjn turkcellın aveanın ve vodafone un sayfalşarına gırenler gorebılır bankadan havale goruntulu konusma ıhızlı ınternet herzman kullnılmaya bılır mesela kacınız ortalama 320+240 ekranda donanım haber sıtesını okumakıstersınız cok vardır aranızda wap sıtesıne gıren ama zevk vermek gercek ınternet deneyımı acısından kackısı gırmek ıster o ayrı bır konu. Goruntulu gorusme dersenız goruntuluolacagından ekrana bakmanız gerekecek oyuzdende ya yanınızdakulaklık olacak yada speakerphone uzerınden sesyayını yaparak goruseceksınız otobuste vapurda yanınızda oturan maganda tıplerde sızın konusmakta bulundugunuz hatunu gozucuylan yıyıp bıtırecek ve kacınılmaz son ne bakıyon laaayyyn bam gum vs vs.
    uzun lafın kısası ben vodafonekullnıcısıyım neden dersenız tabıkı mıllıyetcı bır turk gencı olarak yabancı sermayelı bır sırkete turk sermayelı bır sırket varken gıtmek ıstemedım ama sartlar buna sebeb oldu. Turkcellde kalıte var dıyen arkadaslara tekrar duyurulur 100 lercekez dılekce turkcell extralarda ve musterı hızmetlerınde kontoryuklendıkten kısabır sure ıcınde tumkontorlerımın tukenmesı ( hıc bır mobıl eglence paketınede dahıl olmadıgım halde) cozum bulmayam kalıtelı operatorun kalıtelı musterı hızmetı temsılcılerı sorunumu cozemedıler . Bırde sureklı yapılan kampanyalardan garıp sebepler gosterılerek faydalamam da cabasıydı ornagın kampuscellı arkadasımı bellı saatlerıcınde o unıversıtenın kampusunun ıcındeyken arasam ındırımlı tarıfe olacakmıs yok devenın bale papucu (ılk kampuscell tarıfesı) benım okulum bıttı askerden geldım ondan sonra 25 yas altı ıcın 10 dakıkası 1 kontor yaptı oysakı vodafone dah telsım donemınden bu yana 5dakıkası 1kontor herkese konusturuyordu baska operatorden arandıgında kontor kazanmandacabasıydıu sabaha kadar konus bıtmez sonucta tabıkı buda radyasyon aam ben konusacam dıyen ıcın de bır fırsat kısacası tcelde evet kampanya var ama sen fatydalanamzsın yok ılk 100 cu olacak yok amudakalkıcan gıbı garıp sartlarvar yada 10 dakıkası 1kontore olan konusmaların ılk 10 dakıkasının 1kontorolması gıbı komık seyler var bazı arkadaslar vodafone mesaj paketı verseya gorelım cokecekmı cokmıcekmı demıs bende aynısını dıyorum tukcell yapsın gercek anlamda vodafonun yaptıgı gıbı 5dakıkası 1kontor herkese bızde tcellı gorelım nıtekım bunların hcı bırısı benım babamın sırketı degıl bana paradakazandırmıyo ama kkalıteden kastınız nedır bılmem benı ıstedıgım anda ıstedıgım kadar ıstedıgım ksıyle konusturuyormu ıstedıgımı yapabılıyormuyum bu hattı kullnaarak ona bakarım sonucta genelde tcell ustun gelıyo bıle olsa detaylı testlewr sonucu ben bu nu yetarlıbulmem
    oparayı odedıgım operatorun ben ıstedıgımde ucmasını havada 10 parenda atmasınısterım yoksa bır ıse yaramaz herkese bol 3glı gunler.;)

• Şimdi arkadaş Öyle bir saçmalamışki gülmekten yerlere yattım :)
    3G yi hala kavrayamamış arkadaşlarımız var.
    3G yanında bilgisayar bulunmayan arkadaşları sevdiklierini görüntülü olarak buluşturuyor.
    vapurda sevgilisiyle görüntülü konuşuyorsun maganda tipli herif yiyor kızı
    koptum. Açıkcası arkadaşlarımız teknolojiye cahil kalmış niye yukarda dediği cümlelerden biri
    1g kullanmıyormuşuz biz aslında :D peki edge ne oluyor 1 g mi oluyor yoksa 2.5 gmi iyice saçmlamışsın :)
    her bölgede edge varsa 2.5gdir. Ayrıca 3gnin getirecegi bir özellik görüntülü müşteri hizmetleri
    yani bankan yada turkcell müşteri hizmetleriyle görüntülü görüşme yapabiliyorsun.
    ayrıca sağlık açısı sağlık acısı demişsinde önünde oturdugun bilgisayar ne acaba
    radyasyon yiyen yemiş zaten bundan sonra yersek ne olacakta işin saçmalığı yine 3g modemden radyasyon yayılacakmış onun yayacağı radyasyon bizi öldürecek gibisinden değil arkadaşım baz istasyonu yanından girmiyeceğiz :) ayrıca sağlık örgütleri açısından daha iyi atıyorum köyde çektigini düşünelim yolu
    açamıyorlar karla kaplı çocuk doğrucak kadın var yada daha önemli bir hasta görüntülü olarak doktora bağlanıp
    gerekli şeyleri isteyebilirsiniz.Yani 3g önemli bu konuda hala gerideyiz 98 den beri japonyada kullanılan şeyi 11 yılda getirdik bırakta istediğini yapsınlar.
    son olarak babamın operatörü evet ailecek kullanıyoruz ve gayette memnunuz balık tutarken denizin ortasından konuşmak kadar keyifli birşey var mı ? acaba izmirde narlıderede turkcell çekmiyormuş komedi :) sizin gibiler yüzünden gerçekten teknolojiyi unutuyoruz sonra japonlar bişi yapar görmemiş gibi haraket ederiz.Televizyon olmayan biryerde cep telefonu çıkartıp izlemek iyi olmaz mı?
    nemrut dağı zirvesi çekmiyormuş vah vah yurtdışında öyle refah seviyesi yüksekle olmuyor çalışmak aşırı zor
    ve kirada kalanlar için dahada zor.Ayrıca Cep telefonu internet güzel olmasada idare ediyor msn girmek örnek olabilir.
    öyle açık alanda konuşulacak teknoloji değil zaten görüntülü konuşma evde pc yoksa kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 20 Temmuz 2009; 20:35:33 >

• 3G DÜNYAD KAR EDİYOR DEMİŞ

NEREDE KAR EDİYOR?

HİÇ BİR YERD.E.

DÜNYANIN HER YERİNDE OPERATÖRLER 3G DE ZARARDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

3G DÜNYAD KAR EDİYOR DEMİŞ

NEREDE KAR EDİYOR?

HİÇ BİR YERD.E.

DÜNYANIN HER YERİNDE OPERATÖRLER 3G DE ZARARDA

Hocam Arkadaşın baştan sona kadar yazdıkları saçma zaten görmüyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 20 Temmuz 2009; 20:36:13 >
  • bu kadar tartışacağınza bekleyin 10 gün daha
    isyteyen istediği operatörden gitsin alsın 3g internetini.
    yapsın hız testini koysun buraya.
    fiyatlandırmalar açıklansın.
    hangisinin ucuz olduğu hangisinin daha hızlı olduğu ortaya çıkar.
    bu kadar kafa yormaya ne gerek var.
    ayrıca şunu hatırlatırım en yakınımızda kıbrısta
    bizden 2 operatörden kktcell en çok abone ve 3g abonesine sahipken; internet hızı kktc vodafone'dan çok düşük hatta adil kullanım şartı ile günü belli saatlerinde kota ve hız düşürme sistemi var.(muhtemelen turkcell'de de olacak çünkü tüm gazete reklamlarında adil kullanım şartından bahsediyor)kktc vodafone daha az abonesiye daha hızlı kotasız,adil kullanım şartsız hizmet veriyor.
    merak edenler biraz araştırsınlar.kktcell 3g ile kktc vodafone 3g arasındaki farkları ve şikayetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

bu kadar tartışacağınza bekleyin 10 gün daha
    isyteyen istediği operatörden gitsin alsın 3g internetini.
    yapsın hız testini koysun buraya.
    fiyatlandırmalar açıklansın.
    hangisinin ucuz olduğu hangisinin daha hızlı olduğu ortaya çıkar.
    bu kadar kafa yormaya ne gerek var.
    ayrıca şunu hatırlatırım en yakınımızda kıbrısta
    bizden 2 operatörden kktcell en çok abone ve 3g abonesine sahipken; internet hızı kktc vodafone'dan çok düşük hatta adil kullanım şartı ile günü belli saatlerinde kota ve hız düşürme sistemi var.(muhtemelen turkcell'de de olacak çünkü tüm gazete reklamlarında adil kullanım şartından bahsediyor)kktc vodafone daha az abonesiye daha hızlı kotasız,adil kullanım şartsız hizmet veriyor.
    merak edenler biraz araştırsınlar.kktcell 3g ile kktc vodafone 3g arasındaki farkları ve şikayetleri

Adil kullanım olmazsa şebeke çöker ayrıca tartışan ben değilim onlar dikkatini çekeyim kötülemeye çalışılıyor.
    Neyse Çok fazla yazıp çizmeye gerek yok ama saçma sapan bilip bilmeden yazılar yazmayın şuraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 20 Temmuz 2009; 21:15:31 >

• evet bak o kesin şebeke çöker turkcell böyle bir şeye cesaret edemez.Sınırsız felan şeylere adamın ihtiyacıda yok bu kadar sadık yüksek ücretli görüsmeye meraklı müşterisi varkende girmez öyle işlere girdide bizimmi haberimiz yok yada bana turkcellin normal bir tarifesinde avea yada vodafondan ucuz birşeyini söyleyin hadi?(yok 100 kişilik yok 400 kişilik kampanyalar hariç...36 milyonda ilk 100 süperrr al sana kalite) ama pardon fazla yapsa şebeke çöker
  • Sonuç olarak rekabetin olduğu yerde Türk halkı kazanacaktır... Turkcell in yıllardır hakim operatör olarak at koşturduğu günler sona erdi... Turkcell kullanıcılarına hatırlatmak isterim... Bundan fazla değil 1-2 yıl önce ki tarifeleri ile şimdiki tarifelerini karşılaştırsınlar.. Turkcell in sizleri nasıl tabiri caizse "Enayi" yerine koyduğunu göreceksiniz... Vodafone veya Avea olmasa bu tarifeleri zor görürdünüz... Benim karşı olduğum durum bu... Ve Turkcell'in "en iyi" operastör olduğu külliyen yalandır. 3g usb modem VODAFONE un ürünüdür. Turkcell eskiden Telsim'in takipçisi idi...(Örn: GPRS Servisi, MVS cepte tv izleme, MMS servisi.. ilk Telsim sunmuştur) Şimdide 3G ile Vodafone'un takipçisi olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

evet bak o kesin şebeke çöker turkcell böyle bir şeye cesaret edemez.Sınırsız felan şeylere adamın ihtiyacıda yok bu kadar sadık yüksek ücretli görüsmeye meraklı müşterisi varkende girmez öyle işlere girdide bizimmi haberimiz yok yada bana turkcellin normal bir tarifesinde avea yada vodafondan ucuz birşeyini söyleyin hadi?(yok 100 kişilik yok 400 kişilik kampanyalar hariç...36 milyonda ilk 100 süperrr al sana kalite) ama pardon fazla yapsa şebeke çöker

Arkadaşım amacın ne anlamadım ama boşuna kasıyorsun kendini
    bütün operatörler sınırsız verirse eğer adil kullanım şartını koyucak o kesin ;)
    kafanı yorma böyle şeylere sen.Şebeke çöksünde milletin telefon görüşmelerimi kapansın.
    sen bak keyfine kullanmayacağın belli zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk

Sonuç olarak rekabetin olduğu yerde Türk halkı kazanacaktır... Turkcell in yıllardır hakim operatör olarak at koşturduğu günler sona erdi... Turkcell kullanıcılarına hatırlatmak isterim... Bundan fazla değil 1-2 yıl önce ki tarifeleri ile şimdiki tarifelerini karşılaştırsınlar.. Turkcell in sizleri nasıl tabiri caizse "Enayi" yerine koyduğunu göreceksiniz... Vodafone veya Avea olmasa bu tarifeleri zor görürdünüz... Benim karşı olduğum durum bu... Ve Turkcell'in "en iyi" operastör olduğu külliyen yalandır. 3g usb modem VODAFONE un ürünüdür. Turkcell eskiden Telsim'in takipçisi idi...(Örn: GPRS Servisi, MVS cepte tv izleme, MMS servisi.. ilk Telsim sunmuştur) Şimdide 3G ile Vodafone'un takipçisi olacak....

Bak karşıtlar bir bir çıkıyor ne güzel.Atını hala koşturacak merak etmeyin siz.
    Enayi diye bir kavram yok Elit demek istedin herhalde :) kesinlikle Avea nın yaptıklarını biliyorum
    vodafone iyi bir vodafone seviyorum adamlara karşı zıt değilim ama avea nın kaşıkla verip kepçeyle alacak bir zaman sonra.
    hayır aslında vodafone internet hizmetini Tellcomdan alacağını söylemişti yada Ttnet (Tellcom Turkcell şirketidir.)
    kafaya yormaya gerek yok sakin olun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 20 Temmuz 2009; 22:10:41 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.