Şimdi Ara

Turkcell 3G ve diğerleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yaa kızdığım bişey var. Burada artislik yaparsınız niye turkcelli övüyosunuz diye. Az sonra turkcell'den bedava kontör gelir. 180 Derece dönersiniz. Nasıl insanlar var şu dünyada. Çamur atmakta üstünüze yok.

• Arkadaşlar burda boş yere kendinizi yoruyosunuz...Tabi Turkcellde veya Vodafone'da hisseleriniz varsa bilemem..

Turkcell ben kendimi bildim bileli pahalıdır ve ben hiçbir zaman Turkcell'in bir öğrenciye veya alt sınıftan bir vatandaşa hitap eden bi kampanyasını görmedim...(Yani görmedim derken hesaplı olarak)Yakın çevremden merak edip Turkcell faturalı alanlar oldu kullandılar ve faturalarla cebelleşmekten kredi kartı madurlarına döndüler..

Turkcell'in kalitesine bişey demiyorum ama şunu unutmayalım Turkcell 35 milyon aboneye sahipse Türkiyenin ilk mobil operatoru olmasındandır...Vatandaş tabiki Turkcell'i seçti çünkü başka seöebileceği bir operator yoktu...(ilk zamanlar)

Sonuç olarak ben 8 Senedir Telsim-Vodafone kullanıyorum ve emin olun öyle kayda değer bir şebeke sorunu yaşamadım...Son zamanlarda Turkcell'de denedim fakat kontor yetiştiremediğimden bir kenara atmam fazla sürmedi..Eğer harcayacak paranız çoksa kullanırsın Turkcell'i ama memursan,ayda 1 sefer kontor yüklüyosan ve 3G ile birlikte ucuza internet kullanmak istiyorsan Turkcell kullanamazsın...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshysteria -- 20 Temmuz 2009; 22:59:37 >

• Ağzına Sağlık FeToBaSkaN buraya yazanların eminim 2. hattı turkcelldir.
    ama pahalı diye kullanmaz adamlar 36 milyon aboneye hizmet verir.
    beğenmezler kaliteyi 36 milyon
    3-5 milyon değil.Avea Yada vodafone çekmez turkcell i takarlar eminim.
    insanları anlamak mümkün değil dolu hediye dağıtır beğenmezler konbarada 100 kontor u geçer beğenmezler.
    iyice beleşci millet olduk yurtdışında sanıyormusunuz ki ucuza konuşuyorlar bilemedin bizden 1 kontor az konuşuyorlardır.

Ekleme:Turkcell Faturalı hat almak hatadır zaten ama bunu bilmeyenler için
    deneyimdir.ama kontor kalmadı zaman herkes faturalı bir cep arar.
    Dediğim gibi arkadaşta demiş yukarda yazılan cümleye göre Turkcell memur dedigimiz yada öğrenciye çok
    iyi tarifeler çıkarmaz.bu baştan beri böyledir.hani sabit hattı yeneyim gibi bir dertleri yok.
    ama internetin ucuz olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 20 Temmuz 2009; 23:02:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Ağzına Sağlık FeToBaSkaN buraya yazanların eminim 2. hattı turkcelldir.
    ama pahalı diye kullanmaz adamlar 36 milyon aboneye hizmet verir.
    beğenmezler kaliteyi 36 milyon
    3-5 milyon değil.Avea Yada vodafone çekmez turkcell i takarlar eminim.
    insanları anlamak mümkün değil dolu hediye dağıtır beğenmezler konbarada 100 kontor u geçer beğenmezler.
    iyice beleşci millet olduk yurtdışında sanıyormusunuz ki ucuza konuşuyorlar bilemedin bizden 1 kontor az konuşuyorlardır.

Ekleme:Turkcell Faturalı hat almak hatadır zaten ama bunu bilmeyenler için
    deneyimdir.ama kontor kalmadı zaman herkes faturalı bir cep arar.
    Dediğim gibi arkadaşta demiş yukarda yazılan cümleye göre Turkcell memur dedigimiz yada öğrenciye çok
    iyi tarifeler çıkarmaz.bu baştan beri böyledir.hani sabit hattı yeneyim gibi bir dertleri yok.
    ama internetin ucuz olacağını düşünüyorum.

turkcell'in her yöne 1500 dakika 45 TL'lik kamu tarifesinin nesi kötüdür söylermisiniz allah aşkına?
    Ben kontörlü kullanıpta ayda 150-200 kontör parası veren ve faturalıya geçtikten sonra 50-60 lira fatura ödeyen çok turkcell müşterisi gördüm.faturalı hat bana göre şuanda turkcell'de kontörlüye göre çok avantajlı kullanmayı bildikten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin

turkcell'in her yöne 1500 dakika 45 TL'lik kamu tarifesinin nesi kötüdür söylermisiniz allah aşkına?
    Ben kontörlü kullanıpta ayda 150-200 kontör parası veren ve faturalıya geçtikten sonra 50-60 lira fatura ödeyen çok turkcell müşterisi gördüm.faturalı hat bana göre şuanda turkcell'de kontörlüye göre çok avantajlı kullanmayı bildikten sonra.

Ben genel olarak söyledim tarifeler ve kampanyalar için birşey yazmadım
    tabiikide kullanılmasını bilene göre bilmeyen adam 100 lira üzerine getirir borcunu.
    Genel olarak baktığımızda zaten hat kullanmasını bilen insan az fatura getirmeye çalışıyor.
    adamın biri 300 liralık konuşur neymiş sorun operatörlerde böyle birşey yok...
    Faturalı hattın hata olması şudur çoluğa cocuğa faturalı hat alan insanlar var bu ülkede.

• ben kendimi bu tür şeyler için yormuyorum kafayada taktıgım yok zaten banane ya siz en pahalı görüsmeleri yapmaktan memnunsanız benim için hava hoş.turkcellin elit müsterileri ha vay be tabi bu kadar kazık olunca elitde olur size kolay gelsin arkadasım ne diyeyim.Ayrıca benim 2.bir turkcell hattım felanda yok Allah korusun.Ben turkcelli zengin edecek kadar zengin degilim yıllardır en fazla görüsmeyi en kaliteyi en ucuza kullanıyorum tabiki bu da turkcell değil.Ve bugüne kadarda hiç magdur olmadım çekmeme vs. hatta bizim yayla evinde yalnız telsim-vodafone cekiyor cok kaliteli turkcell aya baz istasyonu kurmakla meşgul sanırım.Ayrıca o turkcellin üc beş hediyesine kanan insanların kim olduguda ortada sanırım kaşıkla ver kepçeyle al misali hişşt! uyandırma milleti...
  • Kendimi bildim bileli Turkcell kullaniyorum. Pahali olmasina sozum yok ama parasinin hakkini veren bir operator. Avea 10dk si 1 kontor dedigi gunlerden bir replik sunuyorum. Kendim yasadim.
    A : Alo naber lan
    B : iyidir senden nab[Diit Diit Diit]

A : olum kesildi lan telefon
    B : evet farkettim laf azimda kal[Diit Diit Diit]

A : ya baslicam seniin bu telefonuna ha git adam gibi bir telefon al olum
    B : telefondan degil olum sebeke bazen gidiyor burda.
    A : benimki 4 dis gosteriyo ama
    B : [Diit Diit Diit]
    A : (Hay senin ben *** )

A : Olum ceken bi yere gitsene
    B : full cekiyo sebeke bazen kopuyo ben alistim.
    A : salla bosver sen aksam [Diit Diit Diit]

A : (bu nasil bir iletisim seklidir ya? bu resmen iletemeyisim)
    B : Aradiginiz kisiye sunda ulasilamamktadir ...
    A : hay aradigim kisinin ***

B : olum sen niye aramiyon bende kontor yok
    A : bendede sabir yok bu ne lan 10dk dir 20 kontror harcadim 1 dk konusamadim ya
    B : hehehe [Diit Diit Diit]

A : tek soru cabuk cevap ver aksam geliyomusun
    B : hayir [Diit Diit Diit]

A : Napcan gelmeyip
    B : havuza gidiyoz bakigille
    A : bastan soylesene be tosbaga be..[Diit Diit Diit]

• quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

ben kendimi bu tür şeyler için yormuyorum kafayada taktıgım yok zaten banane ya siz en pahalı görüsmeleri yapmaktan memnunsanız benim için hava hoş.turkcellin elit müsterileri ha vay be tabi bu kadar kazık olunca elitde olur size kolay gelsin arkadasım ne diyeyim.Ayrıca benim 2.bir turkcell hattım felanda yok Allah korusun.Ben turkcelli zengin edecek kadar zengin degilim yıllardır en fazla görüsmeyi en kaliteyi en ucuza kullanıyorum tabiki bu da turkcell değil.Ve bugüne kadarda hiç magdur olmadım çekmeme vs. hatta bizim yayla evinde yalnız telsim-vodafone cekiyor cok kaliteli turkcell aya baz istasyonu kurmakla meşgul sanırım.Ayrıca o turkcellin üc beş hediyesine kanan insanların kim olduguda ortada sanırım kaşıkla ver kepçeyle al misali hişşt! uyandırma milleti...

doğru söze ne denirki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

yaa tamam iyi güzelde ben nerde naapacam bu 3g ile. yolda msn'emi gircem zaten adam gibi girmiyom..

faceboka mı giricem face hesabm yok zaten antifacebokçuyum

iş yerinde zaten bütün gün netteyiz bırakında yolda sokakta rahat rahat yüzyüze iletişim kuralım yaaav

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

ben kendimi bu tür şeyler için yormuyorum kafayada taktıgım yok zaten banane ya siz en pahalı görüsmeleri yapmaktan memnunsanız benim için hava hoş.turkcellin elit müsterileri ha vay be tabi bu kadar kazık olunca elitde olur size kolay gelsin arkadasım ne diyeyim.Ayrıca benim 2.bir turkcell hattım felanda yok Allah korusun.Ben turkcelli zengin edecek kadar zengin degilim yıllardır en fazla görüsmeyi en kaliteyi en ucuza kullanıyorum tabiki bu da turkcell değil.Ve bugüne kadarda hiç magdur olmadım çekmeme vs. hatta bizim yayla evinde yalnız telsim-vodafone cekiyor cok kaliteli turkcell aya baz istasyonu kurmakla meşgul sanırım.Ayrıca o turkcellin üc beş hediyesine kanan insanların kim olduguda ortada sanırım kaşıkla ver kepçeyle al misali hişşt! uyandırma milleti...

Sana çok kısa Birşey diyeyim Bedavacı tiplerdensin sende :)
    ucuza kalite alıyorum diyorsunda güldürme şurdaki insanları :)
    Yukardaki diyaloglar sana yetecektir.Hala Gelipte Turkcell e yazıyorsun Turkcellileri kıskanıyorsan bilemiyorum.
    ama gelipte yazma şuraya gidin kendi operatörünüzün topiclerine yazın
    He benim operatörümde böyle insan çok yok diyorsan sende haklısın Turkcelli daha çok paylaşımcı
    Daha çok kampanyası var.Ayrıca Hediye Hediye Diyorsun.
    sana bir adet iphone çıksa bak nasıl dönüyorsun Turkcell e kafanı yorma kendi operatorunun topicine yaz gelipte burda
    Elit Turkcellilerin Sayfasına yazma :)

Turkcell'li Olmak Her Zaman Ayrıcalıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 21 Temmuz 2009; 16:50:13 >

• telefonumun sinyal çekme göstergesinde 3G yazmaya başladı herhalde sistemi deniyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrc

telefonumun sinyal çekme göstergesinde 3G yazmaya başladı herhalde sistemi deniyorlar

Geçen bendede Yazmıştı bölge bölge deniyorlar.
    Deneyerek yapsınlarda bazıları denemeden kullanıma açıyor sonra yok çekmeme yok bilmem ne.
  • Yahu numara taşınabilirliği çıktı. Turkcell o kadar pahalı olsa millet geçerdi diğer operatörlere. Demekki neymiş. Turkcell fiyat / performans oranı en iyi operatörmüş.
  • Bende onu demeye çalışıyorum rekabet artıkca fiyatlarda bize göre düşüş yapacaktır.
    ama turkcellin kullanıcısı çok anca 50 bin 100 bin kişilik yapabiliyorlar.
    avea yada vodafone neler oluyor görüyoruz.
    yapılamayacak sorunlar çıkmaması lazım.
    Şöylede düşünmek lazım 1 numara olan operatör fiyatları aşırı düşürmez.
    adamlar zaten kazanıyor kullanılıyor diye...
    3gde umduğum şey internet ücretlerinin düşük olması
    3gye tamamen geçtiği vakit kullanıcılar iyi ücretler göreceğimizi şuan mesela az teşvik etmek amaçlı
    şeyler görebiliriz buda cep telefonu satışı artırır. ülkeye +puan kazandırır.
    yakında 3g aboneleri için ucuz tarifeler çıkar diye düşünüyorum.Turkcell 3 milyon 3gli kullanıyormuş ucuz şeyler göreceğiz diyorum.
    abone çok düşünülmüyor ama kampanyalar yada mail attığımızda hemen ilgilenip hatta geçen aylarda...
    Teknosaya yönlendirdiler.3g konusunda.

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Yahu numara taşınabilirliği çıktı. Turkcell o kadar pahalı olsa millet geçerdi diğer operatörlere. Demekki neymiş. Turkcell fiyat / performans oranı en iyi operatörmüş.

Haklsıın hatta avea ve vodafonedan hattını taşıyan bile var.
    bunu insanlarımız anlamıyor niye geçiyor pahalı operatöre diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 21 Temmuz 2009; 17:54:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Kendimi bildim bileli Turkcell kullaniyorum. Pahali olmasina sozum yok ama parasinin hakkini veren bir operator. Avea 10dk si 1 kontor dedigi gunlerden bir replik sunuyorum. Kendim yasadim.
    A : Alo naber lan
    B : iyidir senden nab[Diit Diit Diit]

A : olum kesildi lan telefon
    B : evet farkettim laf azimda kal[Diit Diit Diit]

A : ya baslicam seniin bu telefonuna ha git adam gibi bir telefon al olum
    B : telefondan degil olum sebeke bazen gidiyor burda.
    A : benimki 4 dis gosteriyo ama
    B : [Diit Diit Diit]
    A : (Hay senin ben *** )

A : Olum ceken bi yere gitsene
    B : full cekiyo sebeke bazen kopuyo ben alistim.
    A : salla bosver sen aksam [Diit Diit Diit]

A : (bu nasil bir iletisim seklidir ya? bu resmen iletemeyisim)
    B : Aradiginiz kisiye sunda ulasilamamktadir ...
    A : hay aradigim kisinin ***

B : olum sen niye aramiyon bende kontor yok
    A : bendede sabir yok bu ne lan 10dk dir 20 kontror harcadim 1 dk konusamadim ya
    B : hehehe [Diit Diit Diit]

A : tek soru cabuk cevap ver aksam geliyomusun
    B : hayir [Diit Diit Diit]

A : Napcan gelmeyip
    B : havuza gidiyoz bakigille
    A : bastan soylesene be tosbaga be..[Diit Diit Diit]

5 senedir avea kullanıyorum hiç bir zaman böyle bir sorunla karşılaşmadım ne hat kesilmesi ne de çekmeme..ama her zaman etrafım başka hat kullanıpta aveayı kötüleyenlerle doluydu..Sonuçta ben hep onlardan ucuza konuştum bunca sene..Bunu aveayaya çok takınılı olduğum için söylemiyorum. Aveaya da neden geçtiğimi söyleyim 5 sene önce avea mobil öğrenci olupta 100 kontör yükleye 100 sms veriyordu bu sms ben ve bir grup arkadaşıma çok cazipti o zamanlar..Hala da bir sorun yaşamadım avea da..Sorun bilmeden denemeden başkalarından duyulanlarla diğer hatları kötülemek bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

5 senedir avea kullanıyorum hiç bir zaman böyle bir sorunla karşılaşmadım ne hat kesilmesi ne de çekmeme..ama her zaman etrafım başka hat kullanıpta aveayı kötüleyenlerle doluydu..Sonuçta ben hep onlardan ucuza konuştum bunca sene..Bunu aveayaya çok takınılı olduğum için söylemiyorum. Aveaya da neden geçtiğimi söyleyim 5 sene önce avea mobil öğrenci olupta 100 kontör yükleye 100 sms veriyordu bu sms ben ve bir grup arkadaşıma çok cazipti o zamanlar..Hala da bir sorun yaşamadım avea da..Sorun bilmeden denemeden başkalarından duyulanlarla diğer hatları kötülemek bence..

Bende yaklaşık 1 senedir bir hattım Avea dediğin gibi ucuza konuşmak tamam ama çekmemesi, konuşurken kopması vs. problemlerin olmaması çok ilginç. Bu gibi problemler Avea da kabul görmüş problemlerdir.: Örneğin eski çalıştığım şirket hatları Avea'ya geçirmişti fakat fazla dayanamadılar. Zira bir katta çekiyor diğer katta hiç çekmiyordu. Konuşurken zırt pırt kopup duruyordu. Dolayısıyla Turkcell'e geri dönüş yapıldı. Benzer problemi ben evde yaşıyorum odanın birinde arada çekmiyor fakat diğerinde tam çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: master_monster

quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Bende yaklaşık 1 senedir bir hattım Avea dediğin gibi ucuza konuşmak tamam ama çekmemesi, konuşurken kopması vs. problemlerin olmaması çok ilginç. Bu gibi problemler Avea da kabul görmüş problemlerdir.: Örneğin eski çalıştığım şirket hatları Avea'ya geçirmişti fakat fazla dayanamadılar. Zira bir katta çekiyor diğer katta hiç çekmiyordu. Konuşurken zırt pırt kopup duruyordu. Dolayısıyla Turkcell'e geri dönüş yapıldı. Benzer problemi ben evde yaşıyorum odanın birinde arada çekmiyor fakat diğerinde tam çekiyor.

Ciddi diyorum bugüne kadar bu dediklerinin hiç birisini yaşamadım..Gayet güzel bence Avea ama 3g için başka hatlara geçmek zorunda kalabilirim belki..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.