Şimdi Ara

turkcell 3g vınn yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vınn da başka bir hat kullanabilmek için mobile partner yazılımını kurdum. bir süre kullandım. ancak daha snra işim btince mobile partner i kaldırdım. vınn içindeki turkcell yazlımını kurmak istedim. ama vınn ın içindeki set up a tıklayınca turkcell in yazlımı gtmiş herşeye mobile partner set up ını açıyor. anlayacağınız vınn ın orjinal yazılımı gitmiş yerine mobile partner gelmiş ne yapabilirim?

• Selamlar, sanırım sorununuz bu sayfadan çözülebilir. >http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/Sayfalar/ServisYazilimlari/Servis-Yazilimlari.aspx
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 25 Ağustos 2012; 3:49:56 >
  • hocam cok tesekkürler sorunu cozdum. öncelikle mobile partner kullanacak arkadaşlara tavsiyem modem takılı değilken mobile partner programını kurun. aksi takdirde vınn icindeki orjinal yazılım da değişiyor

sorunu şu şekilde çözdüm
    turkcell sitesindeki vınn 2.0 modem güncelleme kaldırılmış. nete vınn modelini yazıp arattım.( E176 vınn 2.0 yazılım güncelleme die google da aradım ) http://hotfile.com/dl/126197316/c08362a/E176.zip.html bu linkten vınn e176 2.0 modem güncelleme indirdim. bundan sonraki aşamalar çok öenmli arkadaşlar. eğer vınn ın kalıcı zarar görmesini istemiyorsanız bilgisayarınızı şarjının bitmesi vs gibi sorunlar olmaması için mutlaka güç kablosu takılıyken bu işlemi yapın. bilgisayardaki tüm programları kapatın. mobile partner programını kaldırın. virüs programını devre dışı bırakın. eğer vınn internete bağlıysa internet bağlantısını kesin. vınn ı bilgisayara takın ve aygıt tam olarak yüklendikten sonra linkten indirdiğimiz dosyayı açalım. orada vınn modemin güncellemesini istiyormusunuz die sorar. onları ileri ileri diyerek dvm edelim. son aşamada yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra vınn yazılımı güncellendi die bir uyarı gelecek. bilgisayarı yeniden başlatıp vınn kullanabilirsiniz. vınnn ilk satın alındıgında icinde olan orjinal programa geri dönüyor.

not: modem modeliniz farklıysa modem markanızla birlikte internetten link bulmaya calısın cunku turkcell sitesi üzerindeki link kaldırılmıs hotfile vs. gibi paylaşım sitelerinden link bulmaya calısın (ör; .... model vınn 2.0 modem güncelleme )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.