Şimdi Ara

Turkcell 4 gb gece internet paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm beyler turkcell in yeni internet paketi gececiler icin idael ;
    Gece İNTERNET PAKETİ

kampanya 1 ay boyunca gece saat 2:00 - 8:00 arasınada gecerliymis ve üye olmak icin GECE 4GB 5XXXXXXXXXX yazıp 2222ye gönderecekmisiz ben denedim olmadı deneyen varsa msj atsın bi yolluyorum mesajınız algılanamadı falan diyor deneyen varsa bi paylassın.

• Hocam ücret ne kadar ? Birde hız kısıtı nedir bilgin var mı ?
  • Paket kapsamında verilen aylık 4 GB kullanım hakkı her gece saat 02:00-08:00 saatleri arasında kullanılabilir.
    Paketi sadece bireysel faturasız 3G data hat sahibi abonelerimiz satın alabilir.
    Paket alındığı günden itibaren 30 gün geçerlidir ve otomatik yenilenmez.
    Kullanılmayan haklar bir sonraki döneme devretmez.
    İndirilen ve yüklenen (download-upload) veri, internet paketi toplam veri miktarından düşer.
    Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir.
    Hat iptal, numara taşıma, ödeme tipi değişikliği ve devir işlemlerinden birini gerçekleştirdiğinizde paketiniz iptal olur.

Sık Sorulan Sorular
    Mevcutta internet paketim var, Gece İnternet Paketini satın alabilir miyim?
    ​Evet satın alabilirsiniz.

İnternet paketimdeki kalan kullanımlarımı nasıl öğrenebilirim?
    ​KALAN yazıp 2222’ye ücretsiz SMS atarak, online işlemlerden, müşteri hizmetlerinden kalan kullanım haklarınızı öğrenebilirsiniz.

İnternet paketi iptal etmediğim zaman devam eder mi?
    Hayır.

Faturasız 3G İnternet hatları ile hangi işlemleri yapabilirim?
    3G İnternet hatları konuşma ve görüntülü konuşmaya kapalıdır. MMS alıp gönderilemez. Sadece ücretsiz olarak, kısa numaralara SMS gönderebilir ve alabilirsiniz.

Gece Paketimin süresi bitmedi ama bağlanamıyorum?
    Hazır Kart 3G İnternet paketleri süre ve kapasite ile sınırlıdır. Paket limitinizi paket süresi tamamlanmadan bitirmeniz durumunda internet bağlantınız kesilir. Yeni bir internet paketi almanız gerekir.
    Paket kapsamında verilen haklar sadece saat 02:00-08:00 saatleri arasında geçerlidir.

VINN 3G Modemin bağlantı yöneticisi programında 3 farklı APN(bağlantı noktası) görüyorum, hangisini seçmem gerekir?
    3G İnternet hattınız ile Turkcell 3G bağlantı noktasını seçebilirsiniz.

Faturasız 3G İnternet hattıma birden fazla paket yükleyebilir miyim?
    Evet. Faturasız internet hattınıza birden fazla paket yükleyebilirsiniz. Aynı ay içerisinden bir hatta en fazla 6 adet gece paketi yükleyebilirsiniz.

Faturasız 3G hattım ne kadar sürede iptal olur?
    Hattınıza 270 gün boyunca internet paketi yüklemediğinizde, 3G Hazır Kart internet hattınız iptal olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ücreti 14 tl

• Beyler ben yolluyorum mesajı Yardım mesajı falan gelıyo süresi bitmismi diye falan baktım yok sureside bitmemis paketi alan varmı ben hic ben aldım kullanıyorum diyeni görmedim yaptım oldu diyenide görmedim bu yavsaklar kampanyayı internete koymuslarda bi is olmasın onu diyorum .Bide bence cok cazip 4gb 14 tl bundan ayrı bide aveanın 1gb 14.5 tl si var baskada faturasız cepnetpaketi yok duzgun ama iste olmuyor paket kaydı sorun orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanueL

Beyler ben yolluyorum mesajı Yardım mesajı falan gelıyo süresi bitmismi diye falan baktım yok sureside bitmemis paketi alan varmı ben hic ben aldım kullanıyorum diyeni görmedim yaptım oldu diyenide görmedim bu yavsaklar kampanyayı internete koymuslarda bi is olmasın onu diyorum .Bide bence cok cazip 4gb 14 tl bundan ayrı bide aveanın 1gb 14.5 tl si var baskada faturasız cepnetpaketi yok duzgun ama iste olmuyor paket kaydı sorun orada

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/hazirkart/Gece-Internet-Paketi.aspx
    online işlem şifrenizi girerek almayı deneyin birde isterseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler hem gece 4 gb internet paketi hemde normal 4gb paketi bir arada kullanmak mümkün mü
    gece 2 den sonra gece paketi devreye sokmak vs
  • Sadece data hattı kullanıcıları bu paketten yararlanabiliyor. Normal ses hattı ile alınmıyor. Paketi almak isteyenlerin dikkatine

• data hattı noluyor yav :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloverfield24

data hattı noluyor yav :/

Sadece VINN modemler ile verilen görüşmeye kapalı bir nevi titinin yalın internet hattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusnettr -- 13 Aralık 2012; 17:21:51 >
  • Merhabalar konu eski özür diliyorum ama bu paket devam ediyor şu anda.
    Belki yukarıya çıkartarak almak isteyenlerde çıkabilir diye düşündüm. 4GB 14 TL sadece.

Bende geçmeyi düşünüyorum ama Turkcell Bireysel faturasız 3G data hat sahibi aboneleri satın alınabilir yazıyor.

Faturasız data hat fiyatı nedir bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colsart

Merhabalar konu eski özür diliyorum ama bu paket devam ediyor şu anda.
    Belki yukarıya çıkartarak almak isteyenlerde çıkabilir diye düşündüm. 4GB 14 TL sadece.

Bende geçmeyi düşünüyorum ama Turkcell Bireysel faturasız 3G data hat sahibi aboneleri satın alınabilir yazıyor.

cok tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 4 Ocak 2016; 0:43:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum gun gecerli olsaymis cok iyiymis.

• quote:

Orijinalden alıntı: colsart

Merhabalar konu eski özür diliyorum ama bu paket devam ediyor şu anda.

Faturasız hat ile aynı fiyata veriyorlar
    Bazı bayiler,yeni data hattı aldığında internet paketi tanımlarsan hattı ücretsiz de verebiliyor,bunu yapan bir yer bulabilir misin bilmiyorum

• "3G data hat sahibleri" alabilir denilmiş.Yani normal hazır kart kullanıcıları alamıyor anladığım kadarı ile
    Özel olarak açtırılan internet için data hatlarından bahsediyorlar galiba.
  • Evet aynen dediğiniz gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Faturasız 3G data hat sahibiyim kullanıyorum gayet güzel..Madem 4 GB 2-8 arası 14 lira olabiliyor bunun normal hatlarda yapsalar çok iyi olur.
  • Gençler bu kampanya bitti mi yahu? Mesaj atıyroum hatalı diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.