< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Ekim 2019; 7:25:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Ekim 2019; 7:25:20 > |
Rezalet bir paket.20 gb kota,1 mbps nedir ya?Utanmadan bir de limitsiz yazmış gerizekalılar.Btknın aldığı ucuz internet kararını icat eden de arap telekom.Arap telekom olmasaydı daha iyi ucuz paket çıkacaktı.Bu paketi kimsenin almaması gerekiyor.Yıl 2017,10-20 yıl öncesinin interneti millete kazıklanıyor.
|
1 mbit için 24 ay taahhüt isteniyor bir de bir millete ancak bu kadar hakaret edilir. Emeği geçen tüm kurumlara teşekkürler
|
30 liraya bu paketi alanın aklına şaşarım! Rezalet rezalet REZALET BİR PAKET!!! Bunu okuyan ne kadar yetkili varsa sesleniyorum NE ZAMAN BİZİMLE ALAY ETMEYİ BIRAKACAKSINIZ?
|
O megabit değil Megabayt/sn . 1 Mbps hız ile saniyede 0.1 mb/sn indrirme yapılabilir.
Örnek: 1 Mbps = 0.125 megabytes / saniye . Yani 240 açarsa sevinirsiniz. |
facebook sayfalarına mesaj olarak ve bize yazın kısmından öneri/teşekkür altında yazdım :D
"Merhabalar... 10 aydır internetsiz ev kalmasın tafinesize aboneyim...9 aydır faturamda ve online işlem sayfamda akn sonrası hızım 3mbps olarak görünüyor ve bu hız üzerinden hizmet alıyordum... Bu ay bunu değiştirdiniz ve artık akn sonrası hızım 1mbps.. Artık sayenizde youtube'de fazla zaman harcamıyorum.twitch'te vakit öldürmüyorum...Online oyunlardan hiç keyif almıyorum...Bol bol fal bakıyorum...Paintte resim çiziyorum... Bana kalırsa hizmetinizi dahada ilerletip 1mbps olan "hız"ı 512 kbps ye düşürün...Bu bize çok fazla... Tarifeleri oluşturan,fikir veren,düşünen onaylayan bütün çalışanlarınızın gözlerinden öper iyi çalışmalar dilerim... imza: Altyapı yetersizliğinden dolayı 10 senedir adsl abonesi olan ve hayatında 6mbps nin üzerinde hız görmemiş internet kullanıcısı..." |
Beyler sabredin bekleyin asla üst pakete geçmeyin taahhüt bitince gerekirse 5tl fazla verin rakip firmalara taşıyın internetinizi. Amaçlarına ulaşamasınlar. Adeta dolandirildik çünkü
|
Bu devirde ne 3mbps ne 1mbps kabul edilebilir... bana 25mbps yavaş geliyor daha.
|
Yüce Allah belalarını versin. (Amin)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 26 Nisan 2017; 14:32:34 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 26 Nisan 2017; 20:25:37 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 27 Nisan 2017; 0:0:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 27 Nisan 2017; 8:43:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Nisan 2017; 9:3:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |