Bildirim
Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (147. sayfa)
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bende 4mb 60gb bağlatmayı düşünüyorum ama canlı yayında takılır mı acaba deneyen var mı? -
Canlı yayın izlemek ile normal yayın izlemek aynı şeydir. Sadece canlı yayın için pinginin çok fazla olmaması gerekir, Ping çok olsa bile bir şey olmaz 1-2 saniye geriden izlersin. Haa canlı yayın yapacaksan ADSL de zaten standart(700 kbps civarı), fiberdede 1 mbpsdir. Ama bu paket asla alınmaz, yıl 2020 4 mbps çoğu şeye yetmez. Zaten 60 gbdan sonra 1 mbps ye düşecektir, hiç kullanılmaz hale gelecektir. Bunun yerine 10 TL fazla verip netgalaksi 8 mbps 60 TL vb. paketler alabilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yaa bide kota kalkmıştı ama bu tarife zaen kotalı olcak.acaba gece 00:00 08:00 arası indirme yapsam download yer mi?quote:
Orijinalden alıntı: biradam0000
Canlı yayın izlemek ile normal yayın izlemek aynı şeydir. Sadece canlı yayın için pinginin çok fazla olmaması gerekir, Ping çok olsa bile bir şey olmaz 1-2 saniye geriden izlersin. Haa canlı yayın yapacaksan ADSL de zaten standart(700 kbps civarı), fiberdede 1 mbpsdir. Ama bu paket asla alınmaz, yıl 2020 4 mbps çoğu şeye yetmez. Zaten 60 gbdan sonra 1 mbps ye düşecektir, hiç kullanılmaz hale gelecektir. Bunun yerine 10 TL fazla verip netgalaksi 8 mbps 60 TL vb. paketler alabilirsin. -
Bu pakette akn devam ediyor, başka aknli tarifeler de var. Müdürlükten istek üzerine başka aknli tarifelerde alınabiliyor. Tamamen kalkmadı. 2 sene önce yazlıkta vardı bu paketin 20 gbli olanı onda 2-8 arası hızlanıyordu, hala öylemi onu bilmiyorum.
Bu paketin acilen kaldırılması lazım insanları kandırmaya hiç gerek yok
Bu paket nasıl sizce
https://netspeed.com.tr/kampanyalar/net-avantaj-smart-kampanyasi/#1569723662337-b8746c4a-a6cd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İdeal.
paketi aldım şu an.yani öyle yavaş filan değil herşey yapılıyor.bu arada gece 2-8 arası da kotadan yemiyor ve hızdan etkilenmiyormuş.ben idare ederim diyen için yeterli.sadece bağlı cihaz sayısı arttıkça video falan izleniyorsa takılabiliyor.zaten beğenilmezse üst paketlere geçilebiliyor.ancak geri dönüşü yok:D bide online oyun oynamadım henüz onu bilmiyorum -
bunlarda alınır da işte bi sorun çıktığında yüz yüze muhatab olacağın birisi olmuyo diye biliyorum.ofisi yok bunlarınquote:
Orijinalden alıntı: nexon88
Bu paket nasıl sizce
https://netspeed.com.tr/kampanyalar/net-avantaj-smart-kampanyasi/#1569723662337-b8746c4a-a6cd -
Netspeed kullanıyorum buna geçebilir miyim 3 ay beklemek lazım mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom’un mu ofisi yok, yüz yüze muhatap olacağın birisi yok? Hepsi en çok bunlarda var.
Beğenirsin, beğenmezsin ayrı.
hayır netspeed dediya arkadaş o ve benzerlerinin ofisi yok diyorum.yani genele yok bazı büyükşehirlerde varsa bilmiyorum.onun için ofisi olan iss lerden almak lazım.en olmadı d smart felan olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: cinquanta
Türk Telekom’un mu ofisi yok, yüz yüze muhatap olacağın birisi yok? Hepsi en çok bunlarda var.
Beğenirsin, beğenmezsin ayrı. -
Şimdi oldu. Affedersiniz.
Kardeşim kusura bakma mesajını 2 yıl sonra gördüm. DH'ye hiç girmiyroum.quote:
Orijinalden alıntı: bartlebyandco
50 gb sonrasi kaca dusuyor? Yeni yil sonrasi sinirsiz mi bu paket?
Şu an Netspeed kullanıyorum. 66 liraya 35 mbps/6 mbps kotasız. Bu ay gelen 10 liralık zam ile 76 lira oldu.
Ping 9 ile 19 ms arası gidip geliyor.
Aylık kullanımım ortalam 300 GB. -
bu kampanya devam ediyor mu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X