Bildirim
Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (144. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana 54 TL 60 gb ye kadar 6 mb sonra 1 mb ye düşer dediler geçmedim kötü mü yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom'un sanırım bütün tarifelere taahüt gelmiş.
Sıfırdan kurulum yapmak isteyenler aslında en düşük taahütsüz fiyat ile telekom'dan internet almaları lazım. Böylece başka bir ISS'ye geçince kalp krizi riski azalmış olur. Kaliteli bir port ile, yüksek hız alabilirler. -
59₺ 8mbps sınırsız yapmıssınız başkalarına derseniz buna geçirirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynen öyle yaptım biraz öncequote:
Orijinalden alıntı: emre7107
59₺ 8mbps sınırsız yapmıssınız başkalarına derseniz buna geçirirler.
Birde 80 TL 16 mbs vardı sınırsız onu istemedim
Taahhütü devam eden internetsiz ev kalmasın kampanyasındakiler bu köşe bucak tarifesi ne geçebiliyor mu acaba. 8 mbit sınırsıza. Müş. Hiz. ni aradım ben geçiremiyorum üst servis bakıyor dedi
Müşteri hizmetleri tamamen yalan konuşuyor. İnternet var dersen altyapı sorgulaması biz yapmıyoruz diyor. Müdürlüğe gidin diyor. İnternetim yok dersen altyapı sorguluyor. İkisini de bugün yaşadım. :) Taahhütsüz internet yok diyorlar. Sonra 2 kere daha ısrar edince 8 Mbps 200 TL dedi. 12 Mbps 250 TL dediler. Doğru mu yanlış mı bilemiyorum. -
Hocam ben başka ne var dedim 8. Var dedi geçtim vallaquote:
Orijinalden alıntı: memurkartal
Taahhütü devam eden internetsiz ev kalmasın kampanyasındakiler bu köşe bucak tarifesi ne geçebiliyor mu acaba. 8 mbit sınırsıza. Müş. Hiz. ni aradım ben geçiremiyorum üst servis bakıyor dedi
16 sınırsız vardı 80 TL geçmedim
Güzel kardeşim tt online işlemlere girin hemen anında 8 ve 16 ya geçebilirsiniz biliyorum. Ben geçmiştim. Hatta fiyatı da size uygundur. 16 mbps 50 Akn li 72 tl idi. Tabi sınırsız direk şuan.
Modem dahil
Fiberse geri alır adsl vdsl ise sizde kalır.
bunu alacağınıza netgalaksi 8 mbps 200GB alın. 36tl. -
turktelekom 24 ay sürem yarın doluyor... fixnete geçmeyi düşünüyorum... -
Yok kardeşim turktelekomun oyununa geldik. 4 ay sonra dusurduler hizlari interneti devrettim zor kurtuldum.
turktelekom nasıl bir oyun yaptı?quote:
Orijinalden alıntı: farkeyledim
Yok kardeşim turktelekomun oyununa geldik. 4 ay sonra dusurduler hizlari interneti devrettim zor kurtuldum. -
20 gb 4 mbps paketini ilk ciktiginda 6 ay 20gb bittigi halde 4 mbps hizinda dusum yapmadilar millet forumlarda paylasti. Cogu insan taahhut yapti. 6 ay sonra 20 gb bitince hizi 1 mbps dusurmeye basladi. Bu kadar yavaş hizla ben 80 tl ye yukseltip başkasina devrettim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
40 gb kota 12 günde doldu,neyseki bu sefer 1 mbit'e düşmesine rağmen internet kullanılıyor.böyle olsa sorun yok ama ilk aylarda çok zordu kullanmak. -
iyi günler arkadaşlar. internetsiz ev kalmasın kampanyasını kullanıyorum. 19 ocak ta 24 ay doluyor. 18 ocakta yurt dışına çıkacagım. 17 ocakta kapattırmak için dilekçe versem 24 aylık tahüte uymamışmı olurum. bilgisi olan varmı. teşekkürler -
4441444 ara ön talep oluştur, kapatmak için ıslak imza istiyorlar,türktelekom a git durumu anlat, 19 ocakta kapatılmasısi için talimat ver, olmaz derlerse de 19 ocakta faks numarasını al faksla hattını kapattır. -
Yakin zamanda 40 GB 39 TL ye geçen. Var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X