Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Netspeed son dönemde 2.zammı yaptıktan sonra o eski ucuzluğunu kaybetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşme yakında bitiyor. Henüz bir teklif gelmedi telekomdan. Türknete geçmeyi planlıyorum.
    Bitip geçen var mı?
    Varsa
    Sorun çıkarıyorlar mı?
    Nasıl geçiş yapılıyor ?
    Uygun fiyat ve/veya kampanya var mı?
  • Bisey ogrendim ama kesin dogrumudur? 4mbit 20gb ek olarak tivibu alırsam hiz 8mbite cikiyormus. 20 gb sonrasi 6-7 mbite duser dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkph0bia -- 27 Ekim 2019; 19:5:6 >
  • darkph0bia kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadım böyle bir şey. Ama şu var. Tivibu için donmaması için yüksek hızda giriş sağlıyor sanırım. Ama bu sadece tivibu için yani normal hızı etkilemez diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Hiç duymadım böyle bir şey. Ama şu var. Tivibu için donmaması için yüksek hızda giriş sağlıyor sanırım. Ama bu sadece tivibu için yani normal hızı etkilemez diye düşünüyorum.
    Telekom bayisi önceden alsaydın olabilirdi dedi. Bi ihtimal var ama risk etmeye değermi. Bu paketle tivibu kullanan yokmudur forumda hiç?
    Bu paketten oldukça memnunum 1mbit ile youtubeda 720p bile izleniyor ara sıra takılarak, tek kötü tarafı 1mbit ile download uzun sürmesi O yüzden devir edebilirsem iyi olacak.
  • 2 yıllık türktelekom internetsiz ev kalmasın aboneliğim yılbaşında bitiyor. size sorum verdikleri modemi geri alınıyor diye duydum. bu ne kadar doğru? aboneliği bitirmek için dilekçemi vereceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resittemiz -- 8 Kasım 2019; 14:3:52 >
  • Beyler 2 yıllık 4mbit kullanımım sonucu aralıkta taahhüt bitiyordu. Teklif geldi ve ben de 8mbit limitsiz pakete 59.90 a geçtim. Aslında daha önce iptal ettirip netspeed vs. Geçmeyi düşünüyordum ama onlar da fiyatları çok yükselttiler. Ve Türk Telekom bulunduğum yerde ping vs sorunu yaşatmıyordu geçtim. Köşe bucak internet paketin adı. Büyük ihtimalle sizlere de gelecektir.

• Saat 18.00 gibi aradılar 8mbit sınırsız net için her şey dahil 59tl teklif ettiler. Başka ücret çıkmayacağına dair teyit ettirdim. Fiyat çok cazip geldi geçtim ben de. 24 ay fiyat garantisi verdiler bir de. Hız testinde hız 8den fazla çıkıyor yeterli bence.

• turktelekom tahahhüt süreme 1,5 ay kaldı, aboneliği bitirmek için ne yapıyoruz? verdikleri modemi iade ediyor muyuz?
  • resittemiz R kullanıcısına yanıt
    Eğer modemi aldıysanız hayır. Ayda 3tl vs. modem taksiti ödedi iseniz hayır.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    2 yıllık türktelekom internetsiz ev kalmasın aboneliğim idi , ayda 29.90 tl ödeme yaptım hep. bunun içerinde modem var mı bilmiyorum.
  • An itibariyle Dsmart ile ilişkimi kesip fixnete katılmış bulunmaktayım.. Umarım düzeyli ve uzun bir ilişkimiz olur kendileriyle :) 4 Mbps'e Kadar limitsiz akn yok tahattüt yok.. 30 TL. Aboneliğimi taşıdığım için bağlantı VS. Ücreti de olmadı doğal olarak.

• fixnete ankaradan baglanti oluyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfunak T kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom alt yapısı olan her yerde olur hocam, sonuçta alt yapı Türk Telekom.

• bende eylül sonunda d smart'ı 10 yıl sonra bırakıp bu pakete geçiş yaptım,daha ilk ayda pişman oldum.10 günde bitti 20 gb kota sonrası tam işkence.neyse arayıp paketi 40 gb yaptım oda ayın 23.de bitti mecburen ekim ayını bitirdik.sonra kasım ayında 17 sinde bitti 40 gb baktım olacak gibi değil aradım m.hizmetlerini 8 mbit için 67 dediler tamam dedim.ama bu seferde internet 5 dakikada bir kopmaya başladı.ertesi gün tekrar ara,yok hatttınız'da sorun var tesisatınızı yenileyin gibi klasik laflar.bırakın bu ayakları dönün eski tarifeye dedim.döndüler tekrar 40 gb vermişler sağolsunlar kopmada pek yok şimdi,onlara inansam gitti 150 lira para.araştırırken 60 gb paket yaptıklarını gördüm 49 liraya artık gelecek ay buna geçerim.yalnız m.hizmetleri çok fena bilgisiz birinin 67 lira dediğine diğeri 79 lira diyor.birinin var dediğine diğeri yok diyor,arayan kişi bilgisizse hiç şansı yok, hemen tesisata bağlıyorlar sorunu...

• 8 mbps sınırsız mı hocam? 20 GB sonrası düşmüyorsa bence çok iyi. Hatta düşüyorsa da çok iyi :)

Peki ne zamandan beri 4 mbps kullanıyordunuz? Ve bu teklifi ne zaman yaptılar?
  • bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Sınırsız 8mbit 60tl

• bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Akn yok, sınırsız yani. 20gb falan yok. Hatta speedtest ile baktığımda hız 13 falan çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.