Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11inde taahhutum doluyor. telekom mudurlugune ne zaman gideyim? tecrubesi olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 mb aslında gayet iyi. Tek sıkıntı kota sonrası 4mbs'ye düşerse olabilir; benim kullanan arkadaşlarım yeaa hikaye onlar hız düşme falan yok" diyor ama bazı arkadaşlarım da "hız düşünce mahvoluyor" diyen de var ben anlamadım torpil falan mı geçiyorlar birilerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ama şu ana kadar pek sorun yaşamadım açıkçası hani size özel bir durum da yapmazlar diye düşünüyorum.
  • Adamlar mesaj veriyor. Hariri bize 4 Milyar dolar taktı bizde size 4 megabits internet taktık 12 dolara diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

11inde taahhutum doluyor. telekom mudurlugune ne zaman gideyim? tecrubesi olan var mi?
    Yardımcı olan çıkmamış. Bari siz tecrübenizi paylaşın.

27.09.2019 da taahhüt süresi doluyor. Kampanyayı kaçırmamak için 15 Eylülden önce Turkcell Superonline'a geçmem gerekiyor.
    13 veya 14 Eylülde aboneliği sonlandırırsam 13-14 gün için ceza çıkar mı? Her ne kadar Turkcell bu bedeli karşılayacağını söylese de uğraşmak istemiyorum.
    Onun dışında kampanya kapsamında bize verilen modemlerin mülkiyeti TTelekomda mı yoksa bizde mi kalacak?
    Şimdiden teşekkürler..
    NOT: Konuyu okuyup bulmaya çalıştım ancak çok fazla sayfa olduğu için sorularıma yanıt bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 10 Eylül 2019; 15:31:24 >
  • ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    11 degil 14mus 15inde gelin dedi telekomdaki calisan.

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Modem bize satildi diye biliyorum. Benimki yandi gecen haftalardaki yagmurlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartlebyandco -- 10 Eylül 2019; 20:49:59 >
  • Gecen gun aradilar turktelekomdan tahattunuze 2 ay kalmis baba ozel kampanya sundular 8mb aknsiz 59.90 tlye normal bu kampanyaniza ozel dediler uygunmu hocam bu fiyatlarda pek vok firma bu hizi veriyor turktelekom uygun geldi 24 âay boyunca 59.90

• Mevcut hal ve vaziyette iyi fiyat.

• bende düşünüyorum çocuğun dersleri için kullanıcam ders videoları falan izleyecek youtube dan sizce hangi paket daha amntıklı olur

4Mbps'ye kadar 20GB İnternet 4 Mbps​ 20 GB 29,90 TL
    4Mbps'ye kadar 40GB İnternet 4 Mbps​ 40 GB 39,90 TL

daha önce sınırsız 8 mbit kullanıyorduk ama hız berbat ötesiydi çok nadir 720p video izlemişliğim oluyordu 480p yi görünce seviniyordum yani o derece
    ha bana normalde 320p yeterli oluyor 1 mbts hızda 320p olarak oynatıyor mu acaba
  • epsodi kullanıcısına yanıt
    Millenicom 30 liraya 4 Mbps veriyor. Hemde Sinirsiz. Ama sitelerinde yok. Müşteri hizmetleri veya WhatsApp ekili ile görüşürseniz bu tarifeyi kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu Kampanyayı Bende epeydir düşünüyorum. Yaptığım bir şey yok. Forum /Sosyal medya/YouTube /TV uygulamarı için 4mpbs yeterde. 1 mpbs düşündürüyor beni işte. 40 GB ne kadar gider acaba? Bir de şöyle düşünüyorum. İptale gidersek bi 8mpbs indirim kampanya alabilirmiyim. Sonuçta müşteri kaybetmek istemezler..

• Milenicom a baktım sitesinde 49 tl 20gb kotalı diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Bu Kampanyayı Bende epeydir düşünüyorum. Yaptığım bir şey yok. Forum /Sosyal medya/YouTube /TV uygulamarı için 4mpbs yeterde. 1 mpbs düşündürüyor beni işte. 40 GB ne kadar gider acaba? Bir de şöyle düşünüyorum. İptale gidersek bi 8mpbs indirim kampanya alabilirmiyim. Sonuçta müşteri kaybetmek istemezler..
    Fixnet alın. Full 4 megabit. Hız düşmüyor 2 sene taahhütle 35 lira.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Paket tahadütlü iptale gitmeniz için ücret ödemeniz gerekir 1 mb forumlar yeter ama video olayı ne olur bilmiyorum
    Ben 20gb kotalı alıcam gerekirse kotayı 40 a çıkartırım artık bakalım

• Öneriniz için teşekkürler.Daha önce TT kullandım. Odaya sarı fiber, kablo çekili hazır yani. Sanırım yetkili Bi modem takacak tamam.

Hayır sitesinde yok müşteri hizmetlerine veya WhatsApp hattına ulaşarak bağlatabiliyorsun ancak. Kuzenim iki sene kullandı 30 liraya 4mbps sınırsız millenicomda.

İl müdürlüğe gidip, İptal forumu doldurduğumuzda 7 Gün içinde kapatıyorlar.. Daha önce kullandım TT
    Bu süre içinde telefon hiç susmuyor zaten. Mutlaka Bi teklif kesin gelir.. Kolay kolay müşteri kaybetmek istemezler.
    10 tl için 20GB kullanmaya gerek yok bence. Araştırdım 40 GB ile adam 25 gün yetti diyor.

• Fixnet ile görüştüm 4 mbits 2 yıl tahadütlü 35 tl dedi hız düşümü yok dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsodi -- 19 Eylül 2019; 21:34:10 >
    Zam gelmis ama bence hala çok uygun.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.