Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imparatorlak

Kampanya devam mı?

Alıntıları Göster
    Hesabinza gönderildi paranız

Güzel günlerde kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Hesabinza gönderildi paranız

Güzel günlerde kullanin

Alıntıları Göster
    Hızlı işlem için teşekkürler hocam
  • Bu paketi almayı düşünen arkadaşlar için:
    *Paketi aldıktan birkaç hafta sonra sizi Türk Telekom arıyor ve 10 TL daha fazla ödeyerek size 2 kat kota verdiriyor. (40 GB)
    *4 MPBS hızındaki internet ile 720P Kalite de videoları ve yayınları takılmadan izleyebiliyorsunuz, ayrıca 1 GB dosyayı 10 dakika da download edebiliyorsunuz.
    *1 MPBS hızındaki internet ile 360p Kalite de videoları ve yayınları takılmadan izleyebiliyorsunuz, hız da değişiklik yapıldığı için download süresini ölçmedim.
    *4 MPBS ve 1 MPBS ile internet sitelerinde sayfaların açılması uzun surmuyor fakat, 1 MPBS ile Sosyal medya da resimlerin yüklenmesi birkaç saniye sürebiliyor.
    *Bazen de Kotayı aştığınız halde internet hızınız 6 Mpbs ye kadar yükseliyor. (Bu bir hata mı bilmiyorum)

*Eğer ki Tivibu EV hizmeti de alırsanız hızınız 1 MPBS'ye düşse bile HD kaliteli takılmadan canlı TV izleyebilir, seç izle ve tekrar izle bölümlerini sorunsuzca kullanabilirsiniz. Tivibu Ev, LAN bağlantısı mantığı ile çalıştığı için internet hızınıza etki etmez.

Kotayı kaldırmaları mümkün değil, kota kalkınca bu kampanya 2 kat zamlanır. Şuanda birçok internet firması aylardır kotalı internet satıyor. BTK'nın kararı ile değişen tek şey 2-3 kat internet fiyatları zamlandı.

Şuanda 29.90 TL'ye alınabilecek en ucuz internet kampanyalarından biri bu kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 27 Temmuz 2019; 14:54:47 >

• Arkadaslar aranizda fixnet kullanan varmi varsa hizmeti nasildir ben 4mb fixnet alacam sebebim ise aksamdan aksama baglaniyorum yani fazla baglanmiyorum mobilde internet is yerinde kulaniyorum ondan dolayi evde dusuk 4mb kotasiz akn tek veren bence fixnet veriyor bu paketi ogrendim toplam 35 tl modemsiz bende modem var o sorun degil aranizda kullanan varsa nasildir hizmeti kopma felan varmi ?

• benimde tahahüt sürem dolmak üzere aynı şekilde devam etmek mümkün mü...yada buna benzer başka bir tarife var mı uygun fiyatlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıkıl -- 9 Ağustos 2019; 15:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıkıl

benimde tahahüt sürem dolmak üzere aynı şekilde devam etmek mümkün mü...yada buna benzer başka bir tarife var mı uygun fiyatlı..
    Merhaba;

Devam etmekm istediğinize göre memnunsunuz. Tavsiye edermisiniz?

Bilgisayar kullanmadan 2 telefon bağlansa rahat kullanabilirmiyiz?

Youtube, instagram da dolaşmada sorun yaratır mı?
  • of5 O kullanıcısına yanıt
    720p olan tüm içerikler sorunsuz izleniyor...2 telefon ile aynı anda 720p denemedim..telefonlarla ne yaptığınız önemli tabiki yavaşlama olur diye düşünüyorum..
  • tıkıl kullanıcısına yanıt
    Fixnettw var 35 tlye aknsiz ama modemi kendin aliyorsun

• beyler taahhutum bitiyor.iptal icin ve fazladan 1 ay sokmamalari icin ne yapmak gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzfertatzz

Fixnettw var 35 tlye aknsiz ama modemi kendin aliyorsun
    2 tane modem var ben buna gececegim galiba. telekomun telefonunu da iptal etmek lazim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gorustugumde dedi yeni telefon ztn onlar sana verir ben ev telefonumu ztn kampanyam bitse ev telefonda bence iptal oluyor gec bu kampanya bnce guzel kulananda var ztn forumda buldum bu firmayi zaten

• of5 O kullanıcısına yanıt
    2 telefon ilk 20gb içinde rahat eder. 1mbps hıza düşünce Ondan sonra sosyal medya ve videoda yavaşlamalar başlar.

• Annemin evi için bu paketi bağlatmak istiyorum. Sadece telefonda yurt içi be yurt dışıyla görüntülü konuşma yapmak için kullanılacak internet. Acaba rahat bir şekilde görüntüşü konuşma yapılabilir mi 4mbit hızla?

• gfreeman G kullanıcısına yanıt
    İlk 20gb içinde rahatlıkla yapılır. Sonrasında şebeke yoğunluğuna bağlı değişir.

• Kota dolduktan sonra papciyi kasmadan oynatir mi acaba deneyen varmi arkadaşlar ona gore baglaticam

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

Kota dolduktan sonra papciyi kasmadan oynatir mi acaba deneyen varmi arkadaşlar ona gore baglaticam
    Fixnet bağlatın hep 4 megabit hız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Fixnet bağlatın hep 4 megabit hız.

Alıntıları Göster
    Binada fiber var sadece bağlantıyı kendim yapabilir miyim acaba fiberden hiç anlamam.ttnette kendileri kuruyor

• quote:

Binada fiber var sadece bağlantıyı kendim yapabilir miyim acaba fiberden hiç anlamam.ttnette kendileri kuruyor

Alıntıları Göster
    Taahhüt verirseniz kurulum işini Fixnet hallediyor. Evinize Telekom elemanlarını yollatıyorlar.
  • Şimdi dediğinizi araştırıyorum 19 +15 liraya bence gayet makul 4 gb hız bana yeterli kafama yatarsa başvurucam evde 4.5g çekiyor Söz de bağlantı hızı 0.5 mb rezalet

• quote:

Şimdi dediğinizi araştırıyorum 19 +15 liraya bence gayet makul 4 gb hız bana yeterli kafama yatarsa başvurucam evde 4.5g çekiyor Söz de bağlantı hızı 0.5 mb rezalet
    Buradan yazımı okuyabilirsiniz :
    TeknoSeyir
    En Ucuz Kotasız İnternet : Fixnet 4 Megabit İncelemesi - 35 TL
    https://teknoseyir.com/inceleme/en-ucuz-kotasiz-internet-fixnet-4-megabit-incelemesi-35-tl

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.