Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar, bu paketi yaptırdığımda ttnet binasında ki yetkili dedi ki 75gb dan sonra hız düşer. Siteden paketime baktım tamam 75gb yazıyor ama bir yandan da limitsiz yazıyor? Yazlık evim için bu. Normal evimde de 50mb hız 100gb kotalı tarife yazıyor ama onda da kullanım miktarı limitsiz yazıyor ve gerçekten de hız düşmüyor bu ay 500gb ı geçtim hatta

Diğeri için kafam karıştı yetkili neden öyle dedi acaba?

• Kaç aydır hız düşmüyor bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    Bastan ilk 7 ay kimsede dusmuyor. Bazilarinda 24 ay dusmuyor ama arada dusup sonradan tekrar dusmeyen yok. Benim ilk 7 ay dusmedi sonraki 16 dustu ama bu ay coktan 20 yi gectim dusmedi, ramazana ozel olabilir ve yahuta son ayim oldugu icin kiyak geciyorlar bilemem ama ben netspeede gectim bile 30-31 inde aktif oluyor.

• BéTo kullanıcısına yanıt
    Siz kaç tl ödüyosunuz

• online işlemler değişmiş bütün kullanımları kalan "AKN" yi filan gösteriyor 29 unda yani bugün 2 yıllık taahhütü biten bir arkadaş vardı onun için herhalde çok büyük sürpriz olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: numankuman

online işlemler değişmiş bütün kullanımları kalan "AKN" yi filan gösteriyor 29 unda yani bugün 2 yıllık taahhütü biten bir arkadaş vardı onun için herhalde çok büyük sürpriz olmuştur
    Evet benim bugün bitti taahhütüm.
    Ama ttnet ile yeni anlaşma yaptık ve devam dedik 2 yıl daha.
    68TL'ye 8 mbps kotasız,limitsiz internet ve her ay ev telefonuna her yöne 250 dakika vergiler ve herşey dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 29 Mayıs 2019; 23:6:41 >
  • 2 yıl sonra online işlemlerde kullanım miktarı bilgisini paylaşan tt.

Sen nasıl bir ..sın.

• peki sana suan teklif sundularmı anladıgım kadarıyla dun bitmis tahattutun

• quote:

Orijinalden alıntı: zzfertatzz

peki sana suan teklif sundularmı anladıgım kadarıyla dun bitmis tahattutun
    68TL'ye 8 mbps kotasız,limitsiz internet ve her ay ev telefonuna her yöne 250 dakika vergiler ve herşey dahil.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    74
  • Hocam bu teklifi nasıl aldınız? Benim de netlimitsiz paketi taahhüdüm bitti. 60 TL ye 8 mbps 100 gb teklif verdiler. Telefon dahil alabilir miyim acaba bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 31 Mayıs 2019; 18:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_28

Hocam bu teklifi nasıl aldınız? Benim de netlimitsiz paketi taahhüdüm bitti. 60 TL ye 8 mbps 100 gb teklif verdiler. Telefon dahil alabilir miyim acaba bu fiyata
    Önce ÖN İPTAL başvurusu yap sonra ikna için aradıklarında pazarlık et belki verirler.

• aradım , ev telefonu dahil olursa fiyata yenilicem dedim , faturalar ayrı çıktığı için böyle bişey olmuyor dedi bende tamam o zaman iptal talebi oluşturun dedim kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 31 Mayıs 2019; 22:12:52 >
  • quote:

aradım , ev telefonu dahil olursa fiyata yenilicem dedim , faturalar ayrı çıktığı için böyle bişey olmuyor dedi bende tamam o zaman iptal talebi oluşturun dedim kapattım
    benim tek fatura o yüzden sıkıntı yok.
    ilk ay bir dolsun bakalım sözünde durup süpriz yapmazlar umarım.
    Ama ses kaydında özellikle teyit aldım; 8mbps sınırsız internet ve her ay ev telefonuna 250 dak. hediye HERŞEY DAHİL 68 TL olarak teklifinizi kabul ediyorum dedim ve m.h onayını aldım.

• Aslında konudaki kampanyaya geçmeyi düşünüyordum ama yeni abone olmanız gerekiyor dediler olmadı. 4 mbps hız alıyorum ve aylık kullanım 50 gb yi geçmiyor o yüzden kullanmadığımdan fazlasını ödemek istemiyorum kabul etmezlerse evde mobil wifi kampanyasını almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 31 Mayıs 2019; 23:59:37 >
  • Hocam ikna için aradılar 50 tl ye 8 mbps 100 gb verdiler bende telefon dahil olursa alırım dedim o zaman tek fatura yapmamız gerekiyor 60 tl olur dedi bende kabul ettim

• quote:

Hocam ikna için aradılar 50 tl ye 8 mbps 100 gb verdiler bende telefon dahil olursa alırım dedim o zaman tek fatura yapmamız gerekiyor 60 tl olur dedi bende kabul ettim
    Kota duran internet sanırım yanında da ev telefonuna ne verdiler acaba.

• 250 dk hocam

• quote:

250 dk hocam
    kotalı olması eğer ayda 100gb ı geçmiyorsan iyi.
    fiyat gayet süper.
    Dakika için maalesef ben hala kalan dak. öğrenemiyorum ne m.h ne oim sonuç alamadım haberin olsun.
    güle güle kullanın kardeşim.

• Başlığa konu paket fiyatı 35 TL olmuş.

40 GB AKK lı paket ise 40 TL (modem hariç).

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.