Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RElS

AKN li. 20 gb veya 40 gb sonrası hız 1 mbps ye düşüyor. BTK kararlarınca 4-8 mbps arası hızlarda AKN sonrası en az 3 mbps ye düşmesi gerek aslında. Bu konuda BTK ile yazışma yapmak lazım. Ben de bağlattım. AKN ye EVET, KOTA ya HAYIR desekte üst tarifelerin AKN li olanlarını umarım ilerleyen zamanlarda talebimizle yeniden gündeme taşıyacağız. Şimdi rekabet kurulu devrede, BTK da devreye girerse umutlar yükselir.

Alıntıları Göster
    önemli bir şey söyledin. Ama bazı arkadaşlar 4mbit i bu aralığa dahit etmemiş. üstelik sözleşmemizde 1 mbit olarak geçiyor. nasıl olurda yasak varsa 3 mbit vermezler. Ama böyle bir şeyde varda BTK ya memnuniyetle yazar ısrar ederim. Acaba işin aslı nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 6 Mayıs 2019; 10:11:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Şu cehaletten bir kurtulun yahu.. 4-8 arası de AKN li 6 mbps veren firmalarda vardı sen bilmezsin.. 4e kadar 6ya kadar 8e kadar olan tarifelerin AKN sonrası 3 mbps olacak şekilde BTK AKN sonraki hızları güncelledi. 2018 sonrası AKN kalkacak dendi kalkmadı. AKN halen devam ettiğine göre 3 mbps ye düşmesi gerekiyor hızın!
    https://www.ntv.com.tr/galeri/ekonomi/internet-kullaniminda-yeni-donem-adil-kullanim-kotasi-nasil-isleyecek,0ftRdsp8nEOi5UIXYcvPtQ/RO_B9zgmpUKW-7sOF2kySg

Bizde diyoruz ki madem AKN kalkmadı üst paketlerde kotalı yerine AKNli tarifeler konulmalı! AKN nin kalkması İSS lere yaradı. Şikayetlere baktığımızda yüksek hızları olan full sınırsız paketlerde de şuan hızları düşürülerek CİNALi oyunları oynanıyor..

Alıntıları Göster
    Sözleşmede AKN kotası dolunca 1 MBit var. Gerçekten çok önemli bir uyarı yapıyorsun. BTK ya başvuralım mı? Neyi dayanak göstererek 3 Mbit talebinde bulunabiliriz ? Bir kanun maddesi veya yönetmelik BTK kararı verebilirsin. 1 Mbit çok yetersiz gerçi onu bile veremiyor maçlar sırasında binada 0,08 a düşüyor. ona bile itiraz edemiyorum kadar deyince oda normale giriyormuş. yani hız garantisi yok ne verirsen onu yiyeceksin diyorlar gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 6 Mayıs 2019; 10:13:1 >

• Tuhaf bir şekilde çıkan kurallara ters tarifeler. yani kapsam dışı bırakılmış. yani önce AKN yi kaldırıyoruz diyorsunuz sonra AKN lik kapsam dışı tarifeler çıkıyor.

Neyse onada razı olduk ucuz diye bunda karar kıldıkta, bu hız olayı nolacak. 24 ay bağladık kendimizi ne 4 Mbiti nede 1 Mbiti veremiyor.

Veremiyor derken işimi yarayacağı sırada veremiyor. Maçlar sırasında bina bilgisayarlara çökünce bizim internette çöküyor. speep test 0,00 ları görüyor. olay bitiyor hız kısmen dönüyor ama geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye. İtiraz etsende ölçüm yapsalar normal diyecekler. Benim istediğim zamanda ölçmeyecekler ki.

Ölçselerde bu sefer ünlü "KADAR" kelimesi kaderiniz oluyor. yani KADERİNE razı ol çünki yoğonluğa göre 4 veya 1 Mbit'e KADAR diyorlar.

Ankara-Sincandayım durumu bu bu tarifenin.Napacam bilmiyorum şikayet et et nereye kadar.

• Bende buna girip iptal ettirdim.
    Netspeede geçtim tt bana bozuk port verdi. Port arızası tekrar yaşadım. Zar zor araya adam sokarak çözdürebildim.
    56 tl ödüyorum.
    Arkadaşım tt de 8 sınırsıza 69 ödeyeceğini söyledi.
    Hatırladığım kadarıyla Online işlemlerden 16mpbs 50gb 72 tl idi 100 gb ise 76 tl idi. 8 e 50 gb ne kadar bilmiyorum. 62 tl olsa gene de iyidir. Taşeronda isen çok sıkıntı. Tt bakmayıp bozabilir hattını.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okirgil -- 6 Mayıs 2019; 12:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasesa

önemli bir şey söyledin. Ama bazı arkadaşlar 4mbit i bu aralığa dahit etmemiş. üstelik sözleşmemizde 1 mbit olarak geçiyor. nasıl olurda yasak varsa 3 mbit vermezler. Ama böyle bir şeyde varda BTK ya memnuniyetle yazar ısrar ederim. Acaba işin aslı nedir.

Alıntıları Göster
    İşin aslı deliller ile sabit. Bu konunun ilk sayfalarında kullanıcıların paylaştığı resimlerde net 3 mbps e düştüğü görülüyor. Türk telekom şuan haksız bir şekilde 1 mbit e düşürüyor hızı.

BTK kararınca olması gereken:

*AKN siz 4 mbps hızında kullanım! Ancak AKN ye devam kararı alınmışsa:

1- 4 mbps belirlenen AKN sonrası (20 GB / 40 GB) hızın 3 mbps e düşmesi.
    2- 02-08 saatleri arasındaki kullanımların AKN ye dahil edilmemesi / hızın normale dönmesi gerekiyor

Türk telekomun yaptığı ve BTK nın ses çıkarmadı şuanki durumda ise:

1- 4 mbps AKN sonrası hız 1 mbps.
    2- 02-08 saatleri arasında kullanımlar AKN ye dahil değil ve hız normale dönüyor.

2.maddenin uyulması BTK nın en son geçiş döneminde aldığı kararların halen yürürlükte olduğunun ispatı olduğu için yazdım. Ama burada bizim şikayetçi olacağımız kurum Türk telekom değil. BTK nın ta kendisi. Tarife düzenlemeleri BTK nın kontrolünde olması gerekiyor ve bu olaya BTK nın seyirci kalmasından dolayı tüketiciler mağduriyet yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 6 Mayıs 2019; 20:10:27 >

• 10 haziranda tahhütüm doluyor. fix nete geçmek istiyorum ama fix neti aradım diyor ki apartmanınıza kadar turktelekom getirir eve bağlantıyı ayrıca siz sağlayacaksınız (hat çektireceksiniz) halbuki benim hattım zaten eve kadar var diyorum "o olmaz o onların hattı, ayrı çekecekler diyor", lütfen sizin nasıl oldu yazarsanız memnun olurum, benim evimde zaten "internetsiz ev kalmasın" da dolayı telefon ve internet hattı var, kampanya bitince bunlar bi işe yaramıyor mu ayrıca "150 tl tutar eve getirmesi" diyor, o zaman ne manası var fix netin? sizin nasıl oldu teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numankuman

10 haziranda tahhütüm doluyor. fix nete geçmek istiyorum ama fix neti aradım diyor ki apartmanınıza kadar turktelekom getirir eve bağlantıyı ayrıca siz sağlayacaksınız (hat çektireceksiniz) halbuki benim hattım zaten eve kadar var diyorum "o olmaz o onların hattı, ayrı çekecekler diyor", lütfen sizin nasıl oldu yazarsanız memnun olurum, benim evimde zaten "internetsiz ev kalmasın" da dolayı telefon ve internet hattı var, kampanya bitince bunlar bi işe yaramıyor mu ayrıca "150 tl tutar eve getirmesi" diyor, o zaman ne manası var fix netin? sizin nasıl oldu teşekkürler.
    Size yanlış anlatıldı yada siz yanlış anladınız. Sizin kabloyla işiniz yok. Apartmandaki kutuya Telekom gelip uç çıkarıcakçi. O ucun kutuya bağlanması gerek. Elektrikçiler 50 liraya yapıyor. Fixnet taahhüt verirseniz ücretsiz yapıyor. 10 dakikalık bir işlem.

• Fixnete de 24 ay taahhüt vermeye güvenemiyorum ki

• ok. teşekkürler zaten adam apartmana kadar biz halledecez demişti demek ki gerisi için sorun yok çünkü 24 aylık taahhtlü sizin 4 mpbs ye geçecem. zaten 23 ay kullandıktan sonra iptal ederseniz 24 aylık ceza ödersiniz diyen bi tip bu adam, kalan 1 ay daha düşük müşük anlamıyor, :) :) (bunu da yanlış biliyor) yine bağlantıda da aynı müthiş zeka demek ki.
  • hız vs kota önemli degil en uygun fiyatlı internet hangisi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ContEmpor4ry

hız vs kota önemli degil en uygun fiyatlı internet hangisi acaba ?
    Şuanda bulunduğun konudaki internet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numankuman

ok. teşekkürler zaten adam apartmana kadar biz halledecez demişti demek ki gerisi için sorun yok çünkü 24 aylık taahhtlü sizin 4 mpbs ye geçecem. zaten 23 ay kullandıktan sonra iptal ederseniz 24 aylık ceza ödersiniz diyen bi tip bu adam, kalan 1 ay daha düşük müşük anlamıyor, :) :) (bunu da yanlış biliyor) yine bağlantıda da aynı müthiş zeka demek ki.
    Yerel firma işte ne bekliyorsun hocam. Edirne'de iki tane şubeleri var. Telekom'dan toptan alıp perakende satıyorlar. 35 liraya AKK yok diye kullanıyorum. 2 sene sonra taahhüt bitince bir güzellik yapmazlarsa güle güle. Bir artısı yok başka. Online işlemleri aşırı dandik.

Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Fixnet bağlantım sağlandı. 35 liraya kotasız 4 megabit. Evrakları göndermem dahil 1 haftada kurulum sağlandı.

4 mbps 3,51 mbps olarak verirken
    1 mbps 0,3 mbps olarak veriyorlar ? (en az 0,8 olması gerekirken)

1 Mbps olarak iyi bir hızdır. Neden 0,3 mbps buradan yürümek gerekiyor.

Ayrıca kota takip programı da çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.elektronik -- 19 Mayıs 2019; 17:56:2 >
  • Hiç adam gibi teklif alan yok mu ya? Anca 40gb akn 40 lira diye arıyorlardı bir daha aramayın bunun için dedim aranmadı. 16 mbit 50-60 a verseler alcam da . Olmadı netspeed mecbur.

• Taahhüdüm yeni bitti bu kampanyadan yararlanabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 22 Mayıs 2019; 19:40:16 >
  • canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    Yeni aboneliklerde başvurabilirsiniz diye biliyorum kampanya sözleşmesini dikkatli okumak gerekir.

• AKN asimi sebebiyle hiziniz yavaslamasin! Aylik 10 TL farkla 24,90 TL'ye, 40GB AKN evde internet paketine gecmek icin EVET yazip 6606 ya gonderin. 75 TL'lik 4 Mbps 40GB AKN Paketinden 59,10 TL indirimle faydalanin. TTNET tanitim iptali icin TUM IPTAL yazip 6606'ya gonderebilirsiniz. B001

buna gecmek isteyen varsa gecsin bana geldi gectim uygun gayet

• quote:

Orijinalden alıntı: zzfertatzz

AKN asimi sebebiyle hiziniz yavaslamasin! Aylik 10 TL farkla 24,90 TL'ye, 40GB AKN evde internet paketine gecmek icin EVET yazip 6606 ya gonderin. 75 TL'lik 4 Mbps 40GB AKN Paketinden 59,10 TL indirimle faydalanin. TTNET tanitim iptali icin TUM IPTAL yazip 6606'ya gonderebilirsiniz. B001

buna gecmek isteyen varsa gecsin bana geldi gectim uygun gayet
    Bu banada geldi fakat yıllık taahhüt değilmiş bu sadece taahhüt süresi dolana kadar geçerli ÜST TEKLİF diye söylediler bana m.h ile görüşmemde.
    Eğer YILLIK olsaydı 29.05.2019'da taahhütüm doluyor hemen geçerdim.

• Sizde ev telefonu mu var. Bana gelen bu.

AKN asimi sebebiyle hiziniz yavaslamasin! Aylik 10 TL farkla 39,90 TL'ye, 40GB AKN evde internet paketine gecmek icin EVET yazip 6606 ya gonderin. 95 TL'lik 4 Mbps 40GB AKN Paketinden 64,10 TL indirimle faydalanin. TTNET tanitim iptali icin TUM IPTAL yazip 6606'ya gonderebilirsiniz. B001

• Ayın 25 i oldu interneti az da kullanmadım ama hızım hala 4 mbps neden

acaba? Ramazan kampanyası filan mı var sizin nasıl? zaten taahhütüm bitmek üzere 16 gün kaldı belki

ondandır diyecem ama günahını vermez bu zelekom.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.