Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 GB yı geçince 1mbps düşüyor mu yoksa düşmüyor mu herkes farklı şeyler soyluyor yokmu kullanan
  • limit001 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yazdıklarımı iyi oku :) :) Şimdi ilk bağlatanlar belli bir süre 7-8 ay kadar sınırsız bağlanıyorlar full 4 hız, sonraki aylar ise yani 8.- 9. aylardan sonra bazılarının 20 gb kullanınca 1 e iniyor fakat bazılarının bu sınırsız devam edip 24 aya kadar sınırsız 4 le bağlanıyorlar, ben ilk gruptayım yani 7 ay sınırsız bağlandım ve bulunduğum ilin bulunduğum ilçesi olayı fark edince alt yapıyı düzenledi ve 20 gb dan sonra 1 e düşmeye başladı. Şimdi "sınırsız bağlanıyorum hızım düşmüyor" diyenler doğru söylüyor, "yoo 20 gb ı geçince 1 e düşüyor" diyenler de doğru söylüyor. Müşteri hizmetleri ise allahlık hepsi, haberleri yok onlara sorsan "kimse sınırsız değil 20 gb geçince 1 e düşüyor" ama kendim 7 ay kullandığım için burada "sınırsız benim 4 hız düşmüyor" diyenlerin doğru söylediklerini biliyorum. Son olarak bizim bu tarife sadece böyle değil diğer tüm tarifelerde tahminim keyfi uygulama var fakat müşteri hizmetleri bilmiyor orada ona söyle dediklerini veya önünde yazanları söylüyor, yani burada yazdıklarımı bilmezler ama şikayetlerden tahmin ediyorlardır o ayrı. Tturtlkmda tamamen keyfi uygulama var, bağlı bulunduğu ilin veya ilçenin veya mahallenin altyapısına göre tarifeye uydurmaya çalışıp kafaya göre takılıyorlar adım kadar eminim. Yani sen bağlatsan büyük ihtimalle 4 hız sınırsız olur ama ilerde ne olur işte onu bilemem belki 24 ay sınırsız 30 tl den bağlanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Öyle devam ederse eğer ping gayet güzel görünüyor. Akşam yoğun saatlerde durum ne peki?
    An itibariyle :
    Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 17 Nisan 2019; 20:22:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi görünüyor.

• Arkadaşlar bu paketi taahhütü bitip de yeniden alabilen oldu mu? Bugün bana teklif sundular ve bu paketi bir daha uzatma şansınız yok dediler. Doğru mudur?

• ben devir etmek istiyorum İstanbul içi faturam aylık 40 tl geliyor Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekmusa -- 19 Nisan 2019; 22:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Arkadaşlar bu paketi taahhütü bitip de yeniden alabilen oldu mu? Bugün bana teklif sundular ve bu paketi bir daha uzatma şansınız yok dediler. Doğru mudur?
    Hiç muhatap olmayın Fixnet'e geçin. 2 yılda orada devam edersiniz sonra Allah kerim. 35 lira onlarda.
  • Sonrasında yine 2 yıl taahhüt verip fixnete geçebilirsin ama 35tl ve aknsiz o. Ama ben 2 yıl daha taahhüt vermek istemiyorum. Heralde netspeed e geçicem.

• Tekmusa T kullanıcısına yanıt
    Ayni internet tarifesiniz kullaniyorum. Cok arastirdim, 8 megabit veya 12 megabite geciyim diye ancak tekrardan taahhüt yapilir dendi. 2 yil taahhüt sozlesmesi yapildi ancak 6502 sayili kanunun 52 maddesine göre 1 yildan fazla taahhüt sozlesmeleri 1 yilini doldurduktan sonra cezai islem odemeden iptal edebiliyoruz. Tabi onlar icraya fln vericeklerdir ancak icra mahkemesinde ki dosya numarani öğrenip yazi yazicaksin 1 yili doldurup bu kanunun maddesine istinaden iptal etmek istiyorum diye. Kimse zorla 1 yildan fazla zorunda birakamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk telekom 40 gb aknli 4 megabite 2 yil taahhüt sozlesmesi yaptik. 9 ayimdayin fixe gecebiliyormuyum, caymq bedelini oduyormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpayy63

Türk telekom 40 gb aknli 4 megabite 2 yil taahhüt sozlesmesi yaptik. 9 ayimdayin fixe gecebiliyormuyum, caymq bedelini oduyormu
    Tabiki cayma bedeli ödersin.

• ben 20. aydayim fixe gecebilir miyim acaba? para alirlar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fixnet istanbul anadolu yakasinda oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

fixnet istanbul anadolu yakasinda oluyor mu?
    Türk Telekom altyapısı olan her yerde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

ben 20. aydayim fixe gecebilir miyim acaba? para alirlar mi?
    Evet Telekom alır.
  • 12 ay muhabbeti işlemez mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: farkeyledim

Neredeyse 20 gundur kullaniyorum 3 mpbs de gidiyor bana kalirsa 20 degil 40gb bile astim.

Zaten faturada hiz dusumu 3 mbps yaziyor.

Anlamadigim musteri hizmetleri 1 mbps de diretiyor.
    Hız 1 mpbs e düşüyor. Siz halen 3 mpbs olarak kullanmaya devam mı ediyorsunuz AKN sonrası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 24 Nisan 2019; 2:16:22 >

• 29 MAYIS 2019 günü taahhütüm doluyor.Aşağıdaki sorularıma bilen dostlar yardımcı olursa teşekkür ederim;

1-Acaba bu tarife kaç liradan devam eder acaba bilgisi olan dostlardan haber beklerim.
    2-Ve eğer TT'dan komple kurtulmak istersem ne gibi işlemler yapmalıyım yardımcı olabilirmiyim.
    3-max. 40 tl'yi vergiler dahil aşmayan İSTANBUL için düşük hız bile olsa sınırsız devam eden hangi tarifeyi önerebilirsiniz.

İlgilenip cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
    İyi forumlar,iyi muhabbetler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERALCELL

29 MAYIS 2019 günü taahhütüm doluyor.Aşağıdaki sorularıma bilen dostlar yardımcı olursa teşekkür ederim;

1-Acaba bu tarife kaç liradan devam eder acaba bilgisi olan dostlardan haber beklerim.
    2-Ve eğer TT'dan komple kurtulmak istersem ne gibi işlemler yapmalıyım yardımcı olabilirmiyim.
    3-max. 40 tl'yi vergiler dahil aşmayan İSTANBUL için düşük hız bile olsa sınırsız devam eden hangi tarifeyi önerebilirsiniz.

İlgilenip cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
    İyi forumlar,iyi muhabbetler dilerim.
    Daha önce yazan arkadaşlar olmuştu. Telekom bu hızı isterseniz 100 lira verin yine satmıyor. O yüzden önerim Fixnet'e geçin. 2 yıl taahhütle 35 lira.

• Bundan sonra en iyisi netspeed sanırım.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.