Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serciey

İyiymiş dedim ama +10 TL daha eklemek gerek.

Telefon hattınız yok diye üzülmeyin telefonsuz İnternet için paketinize ek vergiler dahil 10 TL /24 Ay olarak ücretlendirilmektedir. Yalın internet ile telefon hattından bağımsız bir şekilde ADSL, VDSL2 ve Fiber internet teknolojisi ile sabit telefon ücreti ödemeden internet hizmeti alırsınız.

Alıntıları Göster
    Fixnet 4 megabit paketi alırsanız 15 lira istiyor telefon hattına. Biz almıyoruz Telekom alıyor diyorlar. İsterseniz sabit hattı Telekom'dan alın onlarda 20 lira dediler.

Özetle Fixnet 4 megabiti toplam 35 liraya satıyor.

• Yalın olursa 10+19+3(vergi)=32 oluyor. 4mb hız sabitse ve hizmet iyiyse makul.
  • Serciey kullanıcısına yanıt
    Sabit olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl memnun musunuz? Taahhüdüm bitti uygun bir paket bakıyorum fiyatlar uçuk ve en uygunu bu paket gibi. Sizce 30TL değer mi ne dersiniz?

Not: İnternette bi youtube'a girerim, arada forum ekşi feysbuk vs. başka işim olmaz.
  • quote:

Yalın olursa 10+19+3(vergi)=32 oluyor. 4mb hız sabitse ve hizmet iyiyse makul.
    Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL

• Anladım, teşekkürler. Yalın seçeneği yok ve dışarıyı arayamıyorsun, bir esprisi kalmıyor bu durumda. Sıradaki... :)
  • quote:

Anladım, teşekkürler. Yalın seçeneği yok ve dışarıyı arayamıyorsun, bir esprisi kalmıyor bu durumda. Sıradaki... :)
    Yinede iyi. Telekom 30 liraya veriyorda ne oluyor ? 20 GB'tan sonra hız 1 megabite düşüyor. 35 liraya 4 megabit sınırsız iyi bence.
  • Kullanan arkadaşlar memnun musunuz bu paketten? Lütfen yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Yinede iyi. Telekom 30 liraya veriyorda ne oluyor ? 20 GB'tan sonra hız 1 megabite düşüyor. 35 liraya 4 megabit sınırsız iyi bence.

Alıntıları Göster
    Orası öyle ama arıza vs. olduğunda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum, tt kadar seri hizmet alınamayabilir kendi altyapısı olmadığı için.
  • Disection D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu paket nasıl? AKN kalkmadı mı peki bu hız düşme olayı nedir? Lütfen yardım edin...ben buna geçmeyi düşünüyordum
  • unsaldag06 U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu pakete geçmeyi düşünüyordum 29.90 sizin yorumunuzu görünce vazgeçtim o kadar kötü mü? Bir de Hız düşme olayı kalkmadı mı zaten neden 1 mb?
  • Hocam siz memnun musunuz? 480-720p videoları oynatabilir mi? Çok yavaş mıdır?
  • valla hocam bende akn uygulanmıyor hızım sayet guzel 4mb alıyorum 720p ile 1080pde arada kasıyor

• Hız düşmüyorsa bence de uygun hocam. Lakin internet sitelerinde 20 GB falan yazmışlardı ondan kafam karıştı. Teşekkürler

• hangi pakette taahhüt vardı sana özel kıyak teklif gelmedi mi? taahhüt bitti adamların umrunda değil git ucuz operatöre diyorlar, tok olunca böle oluyor herhalde.
  • numankuman N kullanıcısına yanıt
    Superonline'dı hocam. 2 kere aradılar ama sundukları paketler internettekinden farklı değil ki? Yani bir avantajım yoktu.

Tok olunca aynen öyle oluyor. Ama böyle böyle müşteri kaybetmeye devam ettikleri sürece görecem ben onları. Şu anda çoğu kişi eski akn'li fiyatlardan taahhüt verdikleri için böyle. 1 yılın sonunda o taahhütler patır patır bitince görüşürüz
  • evet hocam haklısınız uygun fiyat bide bugun internetim cok pis agır ilk defa boyle goruyorum internetimi

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Alıntıları Göster
    Hocam fixnet tam olarak ne demek istiyor ben onu anlamadım..
    Evde sabit telefon var, normal arıyorum istediğim yeri, isteyen de evi arayabiliyor..
    Ben bu fixnet 19.90 TL aldığım zaman, ayrı olarak başka ücret öder miyim fixnet yada türk Telekoma, yoksa sadece 19.90 mı?
    Ve ev telefonu aramalara vs kapatılmaz dimi?

• Extranetten alın hocam.1.5 sene once ev telefonuda dahil 25tl ye almis idim.su an durum ne bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MetinCinar

Hocam fixnet tam olarak ne demek istiyor ben onu anlamadım..
    Evde sabit telefon var, normal arıyorum istediğim yeri, isteyen de evi arayabiliyor..
    Ben bu fixnet 19.90 TL aldığım zaman, ayrı olarak başka ücret öder miyim fixnet yada türk Telekoma, yoksa sadece 19.90 mı?
    Ve ev telefonu aramalara vs kapatılmaz dimi?

Alıntıları Göster
    Su an ev telefonu ile 1000dk heryone konuşma paketide dahil,20gb 4mbits internet 29.90tl.

20gb tan sonra hız 1mbits e dusup sinirsiz kullanmaya devam ediyorsunuz.

2yıl taahhüt vermeniz gerekiyor.

Eger almak isterseniz bayan bir arkadasımın extranet abonelik firması var ona yönlendirebilirjm sizi.
    Dusunurseniz PM atınız.

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.