Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yerinde biri de geçen sene Aralık'ta sanıyor isem bu paketi 24 TL ye almış.

Arayıp onermisler 2019 da sınırsız olacak demişler.

Hızda güzel donmadan video izliyorum diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2ekmek1sut kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama aklıma yatmadı, zaten Kasım 11e kadar tahattütüm var kafam rahat, sonrasına bakarız

• 2ekmek1sut kullanıcısına yanıt
    bak kardesin boyle dusun mesala bu paket 29.90 20 gb akn 4mb hız fixnette ise 19.90 4mb aknsiz ev telefon hatıda 10 tl yada 15 tl gelsin 5 tl fazla odeyip akn kullanırım daha iyi

• fixneti destekledigimden degil sadece 5 tl daha ode sınırısz kullan

• O hızı verecekse şu anki piyasa fiyatlarında güzel. Ping falan sorunu yaşatıp, bağlantı kopukluğu olmayacaksa bence iyi. Fixnet.

• Fixnet bağlantım sağlandı. 35 liraya kotasız 4 megabit. Evrakları göndermem dahil 1 haftada kurulum sağlandı.

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL

• fixnette modemde dahilmi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: zzfertatzz

fixnette modemde dahilmi ??
    35 liraya tabiki modem dahil vermezler hocam. Ancak ayrı olarak satıyorlar. Ama benim modemim vardı fiyatını sormadım.
  • Arkadaşlar 29liraya alınırmı .hızla çok işim yok ..online oyunlarda sorun çıkarmı ...online oyunlarda hızın önemi yok ping önemli diyorlar ...
    29 lira yazıyor ama illaki extra maliyetler vardır ..hesapta olmayan neler çıkarırlar acaba .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 8 Nisan 2019; 23:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar 29liraya alınırmı .hızla çok işim yok ..online oyunlarda sorun çıkarmı ...online oyunlarda hızın önemi yok ping önemli diyorlar ...
    29 lira yazıyor ama illaki extra maliyetler vardır ..hesapta olmayan neler çıkarırlar acaba .
    5 lira fazla verin Fixnet bağlatın.

• aynen fixnette guzel 5 tl daha verin modemde alırsın 50 tl modem al oldu bitti sınırsız 4mb sana yeter videodada herseyde yeter bana gore

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

5 lira fazla verin Fixnet bağlatın.

Alıntıları Göster
    Altyapıya baktım şimdi fixnet altyapı yok diyor ...bina ve çevresindeki binalar yeni daha hiç bi hizmet gelmemiş ..uydu nette yok süperonlinede yok . ...ne yapacam telekoma mahkumuz sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 10 Nisan 2019; 22:26:50 >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Fixnet altyapı yok diyorsa Telekom altyapısıda yok demektir. Zira Telekom altyapısı üstünden hizmet veriyorlar.

• Fixnet vb. Türk Telekom'dan aldığını 4mbit sınırsız olarak aynı paraya satabiliyorsa, TT keyfe vermiyor daha yüksek hızları. (Pazarlama stratejisi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Fixnet altyapı yok diyorsa Telekom altyapısıda yok demektir. Zira Telekom altyapısı üstünden hizmet veriyorlar.
    iyi mi fix kopma oluyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: limit001

iyi mi fix kopma oluyo mu

Alıntıları Göster
    Gayet memnunum. Faturayı Fixnet'e ödeyeceğim ama her şey Türk Telekom.

• Öyle devam ederse eğer ping gayet güzel görünüyor. Akşam yoğun saatlerde durum ne peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: MetinCinar

Hocam fixnet tam olarak ne demek istiyor ben onu anlamadım..
    Evde sabit telefon var, normal arıyorum istediğim yeri, isteyen de evi arayabiliyor..
    Ben bu fixnet 19.90 TL aldığım zaman, ayrı olarak başka ücret öder miyim fixnet yada türk Telekoma, yoksa sadece 19.90 mı?
    Ve ev telefonu aramalara vs kapatılmaz dimi?

Alıntıları Göster
    -20 lira ayrı internet parası, Telekom'a ise sabit hat parasını ayrı ödersin.

Telefondan arama yapmazsanız yani hep karşıdan arama gelirse ortalama aylık 40 lira falan ödersin toplamda.

• Ev telefonu zaten kullanıyorum, normal faturaya 20 TL ek olacak diyorsunuz yanlış anlamadıysam.. Sonra bide İnternete 20 oldu başka 😂 şu an ev telefonu faturası normal devam kendi halinde, sadece dsmarta 21 TL ödüyorum o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetinCinar -- 14 Nisan 2019; 22:32:13 >
  • geçen yıl aralıkta aldım.20 gb diyor ama günlük 2 gb filan kullanıyorum hız düşme olmuyor.memnunum
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.