Şimdi Ara

Turkcell 4g cekim alani kalitesi nasil? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam nası kurdular burda niye kurmuyorlar ne diyim bu mh a ? :) kırklareli
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Operatörler bir bölgede sorun olduğunu bile bile oraya istasyon kurmamazlık yapmaz. Mutlaka araştırıyorlardır ama yer sorunu vardır. Ya yer bulamıyorlardır, ya çok para istiyorlardır ya da yer bulsalar da halkın tepkisinden dolayı olay kızışıyordur.

Benim durumumda da zaten yeni istasyon kurmadılar. Sadece 2.65 KM uzağımdaki 3G köy istasyonuna 4G kurdular. Gerçi daha istasyona gidip bakmadım, bu civarda bir yerlerde de kurmuş olabilirler ama sanmıyorum. RSSI baya düşük ama dışarılarda iken meydan istasyonuna bağlı.

Hani buralarda da ahali birkaç istasyon kurulumuna engel olmuş hep. Kurdurmamışlar çalışanlara.
  • Evimin olduğu bölgede 4G full, ortalama da 80 mbit hız alıyorum, yalnız şehir genelinde zayıf çekimi var, ya tek ya da çift diş çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi turkcell diğerlerine kıyasla, biraz pahalı tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asceticc kullanıcısına yanıt
    evet hocam aynen bu sekılde böyle bişe olamaz bence tt ve vodafone tam cekıyor hep hadı vodafone hızı dusuk ama gene ıdare ettiriyor turkcell kesınlıkle çuvallıyor artık
  • hocam bu kanı artık eskiden di bencee..
    Unutmuşum, yine geçen gece farketmiştim ki Saray'da önceden sadece 800 MHz 4G veriyorlardı. Benzin istasyonundaki istasyona da ekleme yapmışlar 1800 MHz 4G veriyorlardı oradan da. Benim Muratlı'daki evin sinyal aldığı istasyona da 1800 MHz getirseler tamamdır. :)
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    evet sarayda eskiden turkcell kötüydü ama iyileşmiş hocam
    bi kırklareliye birşey yapamıyorlar yer yok falan filan bilmem ne deyip geçiştiriyorlar e kardesım sorarlar adama tt ve vodafone nasıl yer bulmuş ?
  • En berbat olanı Vodafone ondan emin ol...
    Cuma günü Kırklareli'de bulundum. Kapalı yerlere girmediğim için 4G'den düşme olmadı ama o arkasında çay bahçesi olan bir meydan var, orada yaptığım hız testlerine 1800 MHz'e rağmen 8 - 10 Mbit civarı sonuçlar aldım ki bu frekansta gördüğüm en düşük sonuçlar idi bunlar. Ya o bölge çok yoğun ya da yeterli istasyon yok.
    hocam dediğim gibi yeterli istasyon yok kapalı her yerde nerdeyse sinyal berbat nasıl bir operatör bu sehırde anlamadım lanet olasılar ya
  • Eğer işiniz şehir dışında oluyorsa en iyisi Turkcell.Şahsen köyde çalıştığım için hem de fizy,turkcell tv,lifebox ve bip gibi kullanışlı uygulamalarından dolayı Turkcell genç star paketine geçtim oldukça memnunum.Şehir içinde ise pek farketmiyor.Ek paketlerinin avantajından dolayı Telekom tercih edilebilir.Vodafone hakkında pek bilgim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • farketmezabi F kullanıcısına yanıt
    o servisler kendi internetimizden yemiyorsa cok iyi

• Hocam tüm operatörleri kullandım sayılır türkcell bi başka sanki.u

• Hız olarak

Vodafone < Türk Telekom < Turkcell ( Bazı noktalarda türk telekom turkcell den iyi ama genelde turkcell iyi )

Kapsama haritası genişliği olarak

Türk Telekom < Vodafone < Turkcell ( bazı yerlerde vf ile turkcell kapışır )

Paran varsa turkcell al. Ama dersen ki köye filan gitmem , şehir merkezindeyim türk telekom al bol internetine bak

• Türkcellin kapasama alanı geniş. Yılardır bunun ekmeğini yiyor. Ama kayyım atandıktan sonra kalitesi eskisi gibi olmamaya başladı. Üstelik fiyatları hala çok pahalı.

• Şuan bulunduğum konumda yarı diş 4.5 g çekiyor ama aldığım hız vodafone ve türk telekomdan kat kat üstün şuanlık çok memnunum

• Gayet iyi tereddütünüz olmasın. 4G 1800+2600mhz bantlarını birleştirme yapıyorlar merkezi yerlerde hız uçuyor 150 mbps leri görüyor.

Kayseri de çoğu yerde 4G 1800mhz alınıyor. Hızlar ortalama 50-100 mbps arası.

Bu da 1800+2600mhz birleştirme yapılan yerlerden birinde aldığım speedtest sonucu:
    Turkcell 4g cekim alani kalitesi nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qhsusb_bulk -- 5 Haziran 2017; 19:35:55 >

• qhsusb_bulk Q kullanıcısına yanıt
    Bence bölgenizdeki baz istasyonları biraz yetersiz. Tekirdağ'da birleştirme olmadan 1800 ya da 2600'den 130 Mbit civarı alınıyor. Birleştirebilse telefon 200'ü geçecek de, o yetenek yok işte telefonda. :D
    Hocam zaten telefon aslında 1800mhz bandını desteklemiyor. Yazılımsal bir takım uygulamalarla zar zor açılıyor o da tabi ki doğal olarak 1800mhz destekleyen bir telefon kadar stabil olmuyor. Ama ben memnunum işimi gayet iyi görüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.