Şimdi Ara

Turkcell 4g cekim alani kalitesi nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5g uyumlu cihazım var vodofone ve turktelekom denedim vodofone da 4g de 20 mbps gobi komik rakamlar aliyordum 4g gibi degildi ama kapsama alani iyiydi turktelekomda sehirici olsa bile 4g cekim kalitesi iyi değil cektigi yerler az ama 3g si iyi ama turkcell nasil merak etmisimdir yorumlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normalde en iyisi turkcell, en çok parayı bastırıp en kaliteli servisi aldı.

ama bulunduğun yere hangisi yakınsa en iyisi odur.

Semt yazıp aratarak bulabilirsin hangi semtte hangi hat nasıl diye.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    hangi siteden 4g cekim alanina bakabilirim?

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Sitesi yok bana göre şehir merkezleri dışında türk telekom ölü turkcell iyi şehir merkezlerinde ise bölge bölge değişiklik gösterir en iyisi tanıdıklara/arkadaşlara vs sormak.
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    google dan aramayı kastettim ama bu foruma da yazabilirsin, şu semtte hangi 4.5G daha hızlı diye.
  • Sensorly, nPerf gibi hizmetler daha sık kullanılsa güzel kapsama alanı haritalarımız olurdu aslında.
    Genel olarak Turkcell 4G'sinden memnunum. Hız olarak iyi, 4G çekmediği yerde de 3G çekiyor zaten, onda da hız iyi. Köy yollarında vs. değişik yerlerde gezerim mesela 2G'ye düşme çok çok az oluyor artık.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam o uygulamalar çok hojdur ama zaten maximum 3 saat ekran süresi alabildiğim telefona onu kurarsam şarjımı yok ediyor 2 saate düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Sürekli farklı yollardan gidiyorsan sıkıntı, ama sürekli aynı yolları kullanıyorsan uygulamayı sürekli kullanmana gerek yok. :D Sensorly zamanında en çok ben haritaladım Türkiye'yi. Doğu'dan Batı'ya üç rotada çizgi çektim. :D Bereken nPerf daha yaygın kullanılıyor da tüm iş bana kalmıyor. :D
  • benim bulunduğum il de berbat
  • son yillarda turkcell de inanilmaz bir cekim dusuklugu var mus ili merzdeyim burda vodafone ve avea masallahi var cok iyi cekiyor musda 4 caddsi var turkcell 3 unde hat tek cizgi gidip geliyor 1 tanesinde full cekiyor hastanesinde avmsinde hat cekmiyor o kadar soylememe ragmen bana yatırım planina aldik demesine rağmen bir gelisme yok ustumde 7 tane hat vat su tahattum bitsin hepsi vodafone tasiyacam

• Şu an en geniş 4g kapsamasi vodafone'da. Sebebi de 2g istasyonlardan ek olarak 4g veriyorlar.

• scoopi kullanıcısına yanıt
    vodofone daki 4g drgil paso fiso telekomdaki 3g vodofone daki den 4g den hizli vodofone 3g si de berbat

• Arkadaşlar Nperf uygulamasını kullanırsanız kapsama noktasında çok yol katetmis olursunuz zira ben Ankara-Bursa Antalya-Isparta Antalya -Burdur Antalya-Bursa Ankara-Kırıkkale-Karakeçili-Bala-Golbasi-Elmadağ Arası ile Afyon-Kütahya-Domanic-Oylat-İnegöl-Bursa-Gemlik ile Bursa-İstanbul arası tüm kapsama haritaları tarafımda yapılmıştır Vodafone hatlar için sizde gittiğiniz yerleri ekleyin arkadaşlar

• m398 M kullanıcısına yanıt
    Ben de Turkcell'i Trakya civarında haritalıyorum. Haftasonları bisikletle daha çook yol yapmam lazım. :D Sensorly ve CellMapper ile Anadolu'da da baya yapmıştım, Hakkari'den Tekirdağ'a kadar tüm rotaların 2G 3G haritasını yapmıştım Sensorly ile, farklı güzergahlardan giden otobüslerde 24 saati geçik yolculuk yapıyordum; güzel zamanlardı. :D Ancak nPerf hız testi ile baya daha ilgi çekti, rüm Türkiye'yi benim dolaşmama gerek yok Sensorly gibi. :D
  • Aynen hocam o dediğin tüm uygulamalar içinde open signal da dahil en iyisi n pert haritalama yaptığın zaman güzergahı buradan yazarsan bende Nperf u açıp kontrol etmek isterim. Bursa Gemlikte istasyon nasıl kurdururum hocam yapmadığım şey kalmadı bu Vodafone için avea da çöp turkcell pahalı

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    bulunduğum il de ki berbat çekim kalitesine istinaden nerdeyse toplam şebeke konusuyla ilgili 35 40 adet talep açmışımdır çünkü en son böyle öğrendım atmaya da devam ediyorum .
    içimden artık sövüyorum dediğiniz gibi turkcell artık eski turkcell değil lanet olasılar taahhüt var bı yere kaçamıyorum
    2016 ağustosdan beri talep açıyorum yazıyorum ediyorum bir arpa boyu yol alamadı şerefsizler avuç kadar il de en berbat çekim performansı bunlarda var TT uçuyor bana göre şehirde il de cekıyorsa sorun yok oraya buraya giderken körne yollarda çokta çekmesi pek umrumda olmuyor çünkü o yollardan geçip gidiyoruz sonuçta ..

bunun nasıl bir yolu var bilmiyorum müşteri hizmetlerine en sonun da küfür edeceğim dedikleri bırkac kelımeden ıbaret inceleniyor baz ıstasyonu planlandı baz ıstasyonu için verilen tarihler sürekli uzuyor . uzattıkça uzatıyor burdan analarını saygıyla anıyorum ve verdiğim paralarda sonuna kadar haram olsun.

yazık yazık gerçekten yazık bizim ülkede sade turkcell çekiyor diğer hatlar çekmiyor zihniyetinde o kadar çok insan var ki turkcell hala bunun ekmeğini yiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 9 Mayıs 2017; 21:12:1 >

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    hocam tt nin 3g sinden baya memnunum en son ayrildigim zamana gore baya ilerlemisler vodofone zaten berbat ama bi turkcell deneyelim mi diye düşündüm yorumunuzu okudum vazgectim tt nin guzel fiyata guzel bir paketim var onla yola devam

E çünkü hala öyle. :D Ben de Kapaklı'dayım ama baz istasyonu öcülerinden dolayı Turk Telekom okulda çekmiyor, telefonlar camda. Yeni bir istasyon kurdu biri ama galiba o da Voda... Şehir dışında TT zor çeken yerler hala var, çekse bile Turkcell'in 3G çekmediği yer yok gibi iken TT'nin hala 2G çektiği birçok yer var. Doğu'da kaldığım köyde merkezden uzak her köye Turkcell istasyon kurardı, TT kurmazdı; halbuki kursa iyi para kaldırırdı; çünkü bunlar deli konuşan rahat 100 - 150 fatura ödeyen insanlar. Vodafone ise kar etmediği için haklı olarak hiç ilgilenmezdi bile.
    Sürekli şehir içinde iseniz ve TT çeken bir yer ise en iyisi odur, arada şehir dışında 2G'ye düşmesi de olsun o kadar, o fiyata iyi hani. Ama şehir dışına çıkıyorsanız Turkcell ve Vodafone hala öndeler.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    taahhütüm olmasa direk gidecem de daha 1 sene var kurtulamıyorum bu akbabaların elinden kursalar tamam kalcam cunku bu sehır haricinde baska yerde sorun yok saray vize edirne cerkezkoy falan buralarda sorun yok ama k.elide berbat her gün analarını saygıyla anıyorum
    Benim evde evin ters tarafında kalan baz istasyonlarından 4G çekerdi, o da biraz zorla. Hani ele alınca falan 3G düşerdi iç odalarda. Gece Vize'den Kapaklı'ya kadar nPerf ile haritalayarak bisiklet sürdüm. Sabah bir de ne göreyim, yattığım yerde 4G çekiyor. Muhtemelen Turkcell karşımdaki Yeniköy'deki istasyona 4G kurmuş. Çünkü MH ile görüşünce yer aradıklarını ama bulamadıklarını, durumu bildiklerini söylemişlerdi; Yeniköy istasyonuna 4G gelse sorun çözülür falan diye konuşmuştuk. Az önce bir dosya indirdim mesela, 10 - 11 MB/s hız ile su gibi aktı gitti dosya. :D 4x2 MHz 1800 MHz.

Olan akşam nPerf ve Sensorly ile onca haritaladım, hepsi yalan oldu. Tekrar dolaşmam gerekecek o yolları komple. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 11 Mayıs 2017; 19:49:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.