Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
686
Cevap
28
Favori
41.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda

arkadaslar turkcell yeni gecis yapanlar icin buyuk festival mh arayip gecis yapabilirsiniz cayma bedeli yansiyacaktir turkcell geceli 1 ay olmadi ise mh arayip buyuk festival tarifesine gecmek istiyorum diyorsunuz uygun kontrol edip varsa cayma bedelini soyluyor kabul edersen suan kullandiginiz tarife iptal edip gecmek istediginiz buyuk festival paketi soruyorlar gecisinizi yapiyorlar ben 20 gb 310 tl den 325 tl olan 40 gb gecis yaptim cayma bedelini odeyip

NOT tasima yapali 1 ay gecmemesi gerekli turkcell de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 4 Aralık 2024; 0:30:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Son kozları mı? Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda Dur daha çok kazıklayacaklar milleti.

Operatörler artık eldeki müşteriyi cepte keklik görüp isterse hattını taşısın modunda düzgün tarife sunmuyorlar. Ancak yeni abonelere her türlü imkân açık. Bu çeyrekte şu kadar yeni abone elde ettik diyeceklerya, giden aboneleri söylemiyorlar. Yani her taahhüt bitişinde operatör değiştirmeni bekliyorlar senden. Ya da kazıklanmaya razı ol diyorlar. Oligopol kesildiler her türlü.

• Turkcell lilere 600 tl, yeni gelenlere 390 tl, çok iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcellden turk telekoma yeni geçtim bana 10 GB ı 350 TL ye sununca

• Vodafone den bekliyoruz bu kampanyaya cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu nerden görüyoruz sayfasında göremedim

• Mizan23 kullanıcısına yanıt

Yarın açılacakmış benimde 3 ayım var geçecek galiba

• Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Gece 12 den sonra aktif oluyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazın olan fiyatlara gelmiş. Gerçekten güzel, taşınabilecek hattım olsaydı taşırdım.

• Vodafone kampanyasına yeni geçtik 350 lira cayma bedeli çıkıyor, 20 GB Vodafone'da 265 liraydı, Turkcell 20 gb'a geçsem 12 ayda 30 liradan 360 lira yapar. Karşılar aslında, bir düşüneyim. Turkcell'de internetin hızlı bitmesi olayı var, Vodafone 'da da hızlı gidiyor gibi aslında. 32 kb ve katları olarak düşüyor her internet kullanımında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone durur mu hemen 10 gb yapsın 150₺ geçelim :)

Pttcell Teknosacell de olur. Ucuz olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 2 Aralık 2024; 23:39:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk geçiş yapıcam tt de tarife bitmişti

• Kampanya Türkcell sayfasında verildi bütceye uygun fiyat bekleyenlere hayırlı olsun yarın ilk iş hat taşıma bu habere bukadar sevinecekmiydik bu duruma düşürenler utanın utanmazlar

• Kazıkcell baktı gördü çok müşteri kaybediyor son kozlarını oynuyor

• 55 gün var taahhütümün bitmesine. 20 gb olana geçebilseydim alırdım. 600 tl cayma bedeli çıkartıyor Telekom...

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Son kozları mı? Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda Dur daha çok kazıklayacaklar milleti.

Operatörler artık eldeki müşteriyi cepte keklik görüp isterse hattını taşısın modunda düzgün tarife sunmuyorlar. Ancak yeni abonelere her türlü imkân açık. Bu çeyrekte şu kadar yeni abone elde ettik diyeceklerya, giden aboneleri söylemiyorlar. Yani her taahhüt bitişinde operatör değiştirmeni bekliyorlar senden. Ya da kazıklanmaya razı ol diyorlar. Oligopol kesildiler her türlü.

• Acaba netgsmden direk turkcelle geçerek bu paketlere geçiş yapabilir miyiz ki?

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Direk ben turkcell gecis yaptim

• phasan P kullanıcısına yanıt

Netgsm den bu pakete mi geçiş yaptınız hocam bu konuda mıydı baska bir konuda miydi oaylasan arkadaş netgsmden geçişler olmuyor demişti de ondan dedim.

• Yarın TT bir yoklayalım hazır benim gibi az kullananlar için güzel kampanya olmuş, bir kaç da sms olsa iyi olurmuş.

• türkcelden türkcele geçişmi yapalım bize nie yok ağam biz bu köyde değilmiyiz yıllardır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.