Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kkartaln , metuva , metuva Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
624
Cevap
38
Favori
33.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya şartlarında belirtilmediği sürece, süre sınırı falan hikaye hocam. bayi müdürü bize, yakınımın hattı için TT bayi müdürü; bizden yeni gittiyseniz geri gelmeyin yararlanamazsınız dedi, TT> Turkcell > TT yaptık, 4 aydır 20 GB paketi 180'e kullanıyor, faturaları ben takip ediyorum.

O dönem kampanya şartlarında böyle bir ibare yoktu, şu an Turkcell kampanyalarında da yok.

• Arkadaşlar 36 gün gösteriyor taahhütüm Telekom’da , 5555 e mesaj atınca da 203 tl gibi bir rakam çıkıyor, ayrıca bir ceza çıkar mı ? Ya da 30 günün altına düşünce hani 7 gün sonra geçiş yapsam o zaman cezasız olur mu

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda
  • Bende benzer durumdayım en son görüşmemde son 15 gün cayma bedeli çıkmıyor dendi, tekrar aradım teyit ettim sorun yok geçiş işlemini bugün başlatıyorum bende.

Yanıt verenler arkadaşlara teşekkürler.

@Desident

• Buna nasıl geçiş yapıyoruz arkadaşlar? Vodafone'dan geçeceğim.

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Son fatura döneminde ceza çıkmaz. 8-9 gün bekleyin boşa para vermeyin fazla
  • Turkcell den başka hatta geçip sonra turkcell dönme en hızlı nasıl yapabilirim
  • alicaptain88 A kullanıcısına yanıt
    BimCell taşı, ardından Turkcell. Zaman var daha. Rahatça yaparsınız. 5 güne hallolur. Ben de ay sonuna doğru yapmayı düşünüyorum.
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Son fatura donemindeyseniz yani 30 gün altına düştüyse cayma bedeli çıkmaz. Turkcellden TT ye geçmek istediğimde tt bana böyle söyledi.
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 👍

• dvjbpm D kullanıcısına yanıt
    Hocam 532'yi arayıp şikayetçi olun. Ben yarım saat konuştum en son Takım Lideri beni aradı. Olmayacağını söyledi. Daha sonra kendisi tekrar arayıp paket içeriğinin uygun olduğunu deneyebileceğimizi söyledi sağ olsun. Denedi ve 325 liralık paketi tanımladı hattıma. Sağ olsun.
  • Başka operatörden geçişlerde cayma bedelini karşılıyor mu turkcell? Ya da ne kadarını karşılıyor?

• Dik Otur kullanıcısına yanıt

cayma bedeli olmadan mı tanımladı.

Evet zaten 3 günlük olduğu için cayma bedeli çıkmıyordu, sadece 410 liralık paketten 55 lira civarı yansıyacak
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öyle yapayım

git gel yapmadan yaptılar oldu uğraştırmadılar hayret cayma bedelini kabul ettik artık

Ben de ona sevindim, paket şartlarında son 30 gün içerisinde turkcelle gelme şartı varmış
  • Aradım arandım ama ekranda geçebileceğim paket göremediklerini söylüyorlar.Hatta ilk faturamın çıkmış olması gerekir diyorlar.

maymuna döndük arkadaş neyse teşekkür ederim bilgi için kardeşim.

• sadbul S kullanıcısına yanıt

ilk banada öyle dedi takım lideri ile görüşmek istediğimi geçen ay aynı pakete 410 tlyi kabul ettiğimi söyledim biraz hatta bekletti sonra cayma bedelinin kabul edersem yapacağını söyledi kabul ettim ve yaptı.git gelden kurtulduk .

• Arkadaşlar ben turkcelle geçen hafta geçişi yaptım. 20gb 310TL için. Yeni kampanyadan faydalanma şansım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.