Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: josusu , coral sea Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
38
Favori
33.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aralık 21 de bitiyor taahhüdüm.

• goragora G kullanıcısına yanıt
    Ceza ne kadar yansıyor hocam bilgi verir misiniz ben de aynı durumdayım.
  • dvjbpm D kullanıcısına yanıt
    Ben belirtmeden kendisi söyledi herhangi bir cayma bedeli olmayacağını sözleşme maddelerini okurken.Bunda anlamayacak bir şey yok ki zaten ilk 30 gün ne kullanırsan kullan cayma bedeli ödemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 3 Aralık 2024; 13:50:19 >
  • Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt
    7 güne 188 TL aldılar
  • Mihmander kullanıcısına yanıt

Son 30 günde geçerseniz cayma bedeli cikmaz

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

öyle tabikide Türkcell olunca kampanya daha çok çıkıyor geçen türkcell faturana yansıt %20 verdiler .faturana yansıt çok kampanya çıkıyor.

• Ücretlendirme kısmında "Aboneler bu kampanya ile kontratlarını 12 ay uzattıkları, yeni kontrata geldikleri, kalan ay kadar üst pakete geçiş yaptıkları durumlarda ilk ay kullanabilecekleri 20GB paketi aktiflenir. Aboneler 365 günde en fazla 3 defa ve 2 ayda 1 kere bu faydayı alabilirler. Kontratın ilk ayında geçerli olan 20 GB internet paketi, Turkcell İletişim AŞ tarafından sunulmaktadır ve Turkcell mobil şebekesinde kullanılabilir." Şeklinde bir açıklama yapılmış. Burada ne demek istiyor bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilir mi rica etsem.
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

son 30 günüme 24 gün kaldı hocam. inş devam eder bu kampanya.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Uzun yıllardır Turkcell'de idim. Faturasız kampanyalar bitince 2,5 aydır Telekom kullanıyorum. Günlük kullanımda çok fark edilmiyor bazı zamanlar haricinde ama telefonla konuşurken daha önce araçla geçtiğim ama sorun yaşamadığım yerlerde Telekom ile "sesin gelmiyor" duymaya başladım. Aynı şekilde bazen internette de yavaşlığı hissediyorum.

Bugün şirket hattım Turkcell, bireysel hattım Telekom. Fast.com, nperf, testmy.net sitelerinde hız testi yaptım birçok kez. Sonuçta Turkcell'de ortalama 70mbit indirme çıkarken Telekom'da 30mbit ortalama aldım. Yüklemede 28mbit Turkcell iken 8mbit Telekom aldım.

Normalde Telekom'un ideal prime 35GB 212-TL tarifesine geçmeyi düşünüyordum bu günlerde ama bu kampanyayı görünce şimdi 20GB 235-TL Turkcell kalitesi aklımı çelmedi değil.

• Dik Otur kullanıcısına yanıt

Bunun oluru var zaten Yasal olarak Aldığınız Mal & Hizmet için 15 gün cayma iade talep edebilirsiniz.

Yani Turkcell e 15 gün içinde yeni geçenler bu yeni kampanyalı tarifeleri talep ederse vermek zorundalar.

• Arkadaşlar ben Vodafone üzerinden geçiş yapacağım ama gecmeden önce mh den bilgi alıp geçmek istedim. Mh nin bana dediği 1 hafta geçmeden taşıma yaparsam cayma bedeli çıkacağı bu doğru bilgi mıdır? Normalde Vodafone da ilk ay çayma bedelsiz ayrılma hakkı oluyor böyle bişey var mı? Ben daha geceli 4 gün oldu
  • goragora G kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bozma işlemini nasıl yaptınız hocam? Bende aradım yapamıyoruz dediler
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi önce turkcell'i aradım . Yeni pakete geçirin dedim. Olmaz dediler . Yalnız taahhüt bozma cezasını ödeyip, aynı tarifenizin taahhütsüz olanına geçip, tekrardan başvurunuzu alırız, sistem kabul ederse geçerseniz kabul etmezse taahhütsüzden devam edersiniz dediler . Aslında biraz riskli gibi gözüküyor ama yaptılar sonunda. Önce cezayı kestiler. Tarifeyi taahhütsüze aldılar. Ardından da başvuruyu alıp  yeni pakete geçirdiler.
  • Arkadaşlar 2 saat içinde aktivasyon için e - sim olarak alsam, sonra bayiden normal sime geçebiliyor muyum?
  • E devletten onay verdim , hat ne zaman atkif oluyor acaba aktif olunca sms geliyor eski hatta ?

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

24 gün devam etmez hocam tahmini 7 gün Max 10 gün. Tanıdık bayiden bilgi. Daha önceki kampanyalarda boyleydi. İstersen arayıp cayma bedelini ogren, ona göre hareket edersin, genelde son ay fazla cikmaz

• ufukman kullanıcısına yanıt
    Konudan bağımsız çocuğumu özel okula yazdırdım 1 hafta içinde vazgeçtim ama meb de cayma olmuyor dediler sizce cayma olur mu
  • Kampanyanın son geçiş tarihini bilen var mı acaba?
  • Gebeskeli G kullanıcısına yanıt
    Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda
  • Better Call Berger kullanıcısına yanıt

İnş. Bu tarihler doğrudur. Site de böyle bir tarih yok

Ben 12.ay fatura dönemine 27.12.2024 de giriyorum. Ozman hemen geçiş yapacam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.