Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: biolog Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
28
Favori
40.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdiden hayırlı olsun hocam.

• 10 gun önce geçiş yaptığım turkcelde 200 tl cayma bedeli odedim ilk ay cayma bedeli ödenmiyor diye biliyordum öyle değil mi ?
    Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviBlackPro -- 3 Aralık 2024; 20:59:15 >
  • MaviBlackPro M kullanıcısına yanıt
    Normalde öyle hem Vodafone hem Türk Telekomda ilk ay dolmadan başka operatöre geçiş yaptım cayma bedeli hiç ödemedim kullandığım gün bazlı fatura çıktı hep ama turkcell 10. günde tarife değişikliği yaptığım için cayma bedeli çıkardı şikayet kaydı açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 3 Aralık 2024; 21:4:5 >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    8 gün oldu Vodafone 10 gb 190 lira tarifeye geçeli. 303 lira cayma bedeli gözüküyor.
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Gözükse de operatör değişikliği yapınca çıkmıyor bende de görünüyordu ilk ay dolmadan operatör değişikliği yaptım cayma bedeli çıkmadı.
  • Çocuğun netgsm 10 gb hattı 100 TL den 179 TLye cikarilinca ben de şimdi turkcell 10 gb 185 TL tarifesine geçtim. E sim istedim e devlet üzerinden onay verdim 5 dakikada tamamlandı yeni hattın açılmasını bekliyorum. Haber verenlere teşekkür ederim.
    Nerden kontrol ettiniz bedel çıkmadığını bende taşıma yapıcamda müşteri temsilcisi çıkar diyor uygulamada da gözüküyor ama asistanları çıkmaz diyor.
    Tobi'ye cayma bedeli yazdım, ilk ay hizmetimizden memnun kalmazsanız cayma bedelsiz taahhütünüzü iptal edebilirsiniz dedi. Hatta şu anda bu hakkınızı kullanmak ister misiniz diye de sordu. Geçer miyim Turkcell'e bilemedim. İnternetin hızlı bittiği hep söyleniyordu.
  • Class kullanıcısına yanıt
    Tobi'ye cayma bedeli yazın yanımda uygulamasından.

Taahütsüz fiyatı 689tl di sanırım .en fazla 230tl gelmesi lazımdı

bende 6gün önce geçtim aynı pakete . Yarın Vodafone a taşınacak

bakalım ne olacak

nereye şikayet edeceksiniz btk ya mı?

199tl ceza sözleşmede yazıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 3 Aralık 2024; 21:43:46 >
  • Fiyat çok iyi, imkanı olan kaçırmasın.

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Yanlış biliyorsun Turkcell de işler öyle yürümüyor

işin ucunda Turkcell varsa sağı solu belli olmuyor

ilk ayda son ayda cayma bedeli çıkarıyor

• Class kullanıcısına yanıt
    Ben haktan yararlanmak istiyormusunuzdan sonra devam etmedim. Geçişe karar vermedim daha. Müşteri temsilcisine bağlanın o halde. Yukarıda bir arkadaş daha önce geçiş yaptığını ve cayma bedeli çıkmadığını yazmış.
  • 20 gb basvuru yaptım tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.