tam 20gb başvurmalık |
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (8. sayfa)
-
-
Arkadaşlar süreç nasıl işliyor bilgisi olan paylaşabilir mi? Hat babamın üstüne ( çok eskidir kullanıyorum numarayı üstüme de almaya fırsat olmadı) babamın imzası vs gerekiyor mu acaba? Şuan uzakta olduğunda imza atma durumu olamayacak o yüzden soruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taahhutumun 11.ayindayim
454₺ cayma çıkıyor ya 26.12.2024 e kadar beklicem
yada cayma bedelini göze alıp gecicem.
27.12.2024 den itibaren geçersem cayma bedeli yok.
Kampanya yıl sonuna kadar diyorlar inş. Doğrudur. Bakalım 2/3 gün daha beklim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 3 Aralık 2024; 22:24:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turkcell de 2 aydır taahhüt sürem sona ermiş ve 50gb için 815 TL fatura öder durumdayım, bi türlü uygun tarife bulup geçememiştim 60GB 390 TL olan paket mantıklı görünüyor,
en hızlı ve sorunsuz git/gel işlemini fiziksel sim olacak şekilde nasıl yapabilirim ? git/gel ile alakalı olarak bir gün süre sınırı göremedim
-
Yakınınızda Bim varsa oradan git gel yapmanız hızlı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Basvuru online yapip hat tim alabilirsin
Tim'e gittim 5-10dk halledip kartı verdiler açılınca gelin akıllı fatura mı ne öyle bişi yapalım dediler, teşekkür ettim çıktım.
-
yanıt için teşekkürler hocam bim cell'de hangi tarife veya paketi seçmeliyim peki ?
-
Online basvurup bayiden alabilirsiniz
bende 325 tl lik tarife gecirseler guzel olur turkcell deyim
Ben de E-Sim olarak başvurdum. Sizin hattınız açıldı mı?
banada yeni gectigim icin ilk fatura cikmasi gerekli dendin
arkadaslar turkcell yeni gecis yapanlar icin buyuk festival mh arayip gecis yapabilirsiniz cayma bedeli yansiyacaktir turkcell geceli 1 ay olmadi ise mh arayip buyuk festival tarifesine gecmek istiyorum diyorsunuz uygun kontrol edip vvarsa cayma bedelini soyluyor eski kabul edersen suan kullandiginiz tarife iptal edip gecmek istediginiz paketi soruyorlar gecisinizi yapiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 4 Aralık 2024; 0:25:17 >
ben vodafonede kullandim suan turkcell deyim herzaman paket online secerim bayiden 3 gun icinde alirim
Değişmediyse eğer bimcell de tarife/paket seçmiyorsunuz. Standart faturasız hat. Açıldıktan sonra paket alabilirsiniz para yükleyip.
mevcut faturasızdaki turkcell'liler için de git-gel yapmadan büyük festival tarifelerine geçiş yöntemi var mı acaba? mevcut faturalıdan cayma hakkını kullananlara geçiş yapılıyorsa buna da yapılması pek güzel olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X