Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: healthypatient Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
37
Favori
33.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana cayma bedeli de yansıtmadan geçiş yaptırttı bugün tam 30 gün olmustu turkcele geceli
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Benim 7 gün olduğu halde sordum 180 TL ceza çıkarttı. Size nasıl olmuş anlamadım
  • goragora G kullanıcısına yanıt
    Türkcell’e geçiş yaptığın ilk 30 gün boyunca geçerli olduğunu belirttim o şekilde bir cayma bedeli yansıtmıyoruz dedi o zaman.
  • niye iki ayrı konudan devam ediliyor ?

https://mini.donanimhaber.com/3-aralik-itibariyle-10gb-185tl-20gb-235tl-40gb-325tl-60gb-390-tl--160141683

edit= iki farklı sub-forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Aralık 2024; 12:33:11 >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 106 lira cayma bedeli çıkarttı Turkcell geçeğim sanırım.

• Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt

onu anlatıyoruz ya var ara hemen 532 yi .

• MH ile geçiş yapan arkadaşlar ilk faturaları çıkmışmıydı? İlk fatura çıkmadan yeni paketler görüntülenemez diyor MH.
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    O normal paketler için hocam. Bana da ilk başta öyle demişlerdi. Geçeli 3 gün oldu nasıl fatura çıkacak dedim anlamadı mh. Israrla anlamak istemiyorlar. Daha yetkili birini isteyin onunla görüşün bence.
  • sadbul S kullanıcısına yanıt

doğru diyor mevcut paketi iptal ediyorlar cayma bedelini kabul etmeniz durumunda yeni paketi tanımlıyorlar.Kimisine cayma bedeli çıkmadanda yapmışlar.faturayı bekleyeceğim sonra cayma bedeline itiraz ederim.

neyin geçerli olduğunu belirttin anlaşılmadı

• dvjbpm D kullanıcısına yanıt
    Turkcell’e geçiş yaptığın ilk 30 gün boyunca başka tarifede olsan dahi geçebiliyorsun buna.

tmm geçtik onu hallettik de mesele cayma bedeli alıp almaması benden aldılar senden almamışlar bunu anlamaya çalışıyorum.

• Fiyatlar çok iyi de keşke 500 tl'ye kadar taahhüt bedelini karşılasalar da geçsem. Superonline'da bi ara yapıyorlardı böyle bir şey, şimdi durum nedir bilmiyorum.
  • Türk Telekom kalitesinden vazgeçmeye değer mi sizce? 20GB 290TL den veriyor Türk Telekom’da şuan…

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

bence değmez ama turkcell kullanmamın sebebi paycell paycell uygulamasında yılda baya bir para iadesi alıyorum faturaya yansıtıyorum vs.paycelin kampanyaları çok oluyor.

Paycell'i Turkcell'i olmayanlar da kullanabiliyor.

Bir ara kullandım süper kampanyalar da vardı ama o kadar sorunluydu ki QR ödemeleri %70 falan hata veriyor uğraştırıyordu, bir süre sonra hiç kullanmadım…

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Üç konu hatta

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda
  • Ne zamana kadar geçerli bu olay? Taahhüt bitmesine 55gun kaldi
  • Arkadaşlar turkcell'e  geçen hafta geçiş yaptım. 20 GB 310 liralık tarifeye .bu yeni kampanyayı öğrenince müşteri hizmetlerini aradım geçebilir miyim diye hayır geçemezsiniz dediler .bu arada  bimcele başvuru yapmak istedim ama sistem yok vs dendiği için onada bir türlü başvuru yapamadım. tekrardan müşteri hizmetlerini aradım.cezayı ödemek şartıyla geçişimi yapabilir misiniz dedim yok dediler .ancak şu olabilir dendi .cezayı ödersiniz arkasından tekrardan başvurunuzu yaparsınız ,sistem kabul ederse geçişinizi yaparız dediler. Riske girip taahhüdü bozup cezayı kabul ettim. Sistemde kabul etti. Geçişi yaptık. Git gelden kurtulduk.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.