< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell 5G (2. sayfa)
-
-
şuan resmi olarak var dağıtıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
2 hafta önce bunu düzelttiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeniden başladı dedim zaten.
-
Evet hocam LTE, DSS yayın yani
Resmi 5g degil lte üzerinden 5g yayini veriliyor yanlış bilmiyorsam tam olarak 5g şuan istanbulda var sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu nasıl kapsama böyle ben bu bölgede bir sinyal almadım. Gezici araç gezdirip mi yaptılar acaba?
-
daha da artmış sinyal alınan yerler DSS sanırım n3 band olarak
-
Caddebostan’da 5G çekiyor açıldı mı resmî olarak?
Lisans ihalesi yapılmadı ama her yere kuruluyor.
-
Hocam grafik gösteren app adı nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de en son yaklaşık bu hızları almıştım orada. İlk kurulduktan sonra 1.7 Gbit falan görüyorduk. Fast ile 2.1 görmüştüm. Ya havaalanı yoğun geliyor oradaki ortak hücreye ya da bir şeyden biraz hızlar kısıtlandı.
-
Havaalanı için güzel bence. Diğer havalimanında yoğunluk az iken 4G şebekesi 200Mbps bandı hıza kadar çıkabilirken yoğun uçuş olan saatler 1Mbps yi düzgün alamadığım oluyor o seviye bir yoğunluk var havalimanlarında.
Ben de İstanbul’da 5G testi yaptığımda 900-1300Mbps arası hız almıştım. Birkaç test yapayım derken 20GB ye yakın internet yemişti 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Ocak 2025; 21:26:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sırf test için gitmiştim. Gittiğimde de 10 GB ek paket almıştım. 4 ya da 5 test sonra paket zaten bitmişti. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X