< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell 5G (4. sayfa)

-
-
Olabilir. Kullanım da yoğundur oralarda. Cihazın desteklediği bantlarla oradaki şebekenin uyumluluğu ile ilgili de olabilir. Bir de şey vardı, Japonya'da 5G istasyonlarının çıkış güçleri başka yerlere göre biraz daha düşük idi, sinyal seviyeleri daha düşüktü hani başka yerlere göre. Hâlâ böyle mi bilmiyorum tabi.
-
Nperf kullanmayı iki yıldan eski verileri silmeye başladığı zaman bıraktım. Halbuki öncesinde tercümesini falan da ben yapmıştım. Tişörtleri falan var evde. Ama şimdi CellMapper da eski verileri silikleştirmeye başladı, onunla da aram bozulacak gibi. :D
-
Valla ben her yerde çok yüksek hızlar görürüm diye ümit etmiştim ama maalesef. Japonya diye gözümüzde büyütmüşüz. Hatta son gün test için NTT hat ta aldım sonuç aynı. Bu arada Edirne’de sadece tek noktada sinyal almıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Edirne'de hiç alamadım ben. Hatta şimdi baya yerde görünüyor ama hepsi de farklı zamanlarda bulunmuş olduğum yerler, ille denk gelirdi. Turkcell'in NDC var orada. Orada falan olmasını beklerdim ama görünmüyor.
-
Cell mapper da bozdu desene. Eski veriler hala duruyor haritada ben de ama neden böyle bir şey yaptılar acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Veriler zaten duruyor da, eskiyen veriyi silikleştiriyorlar. Eski sinyal şiddeti izleri saydamlaşıyor hani. E belki kimsenin yıllarca girip haritalamayacağı yeri haritalamışım ama şimdi orası silik görünecek. O hoşuma gitmiyor.
-
Alternatif uygulama var mı acaba haritalama icin
En iyisi bence CellMapper. OpenSignal fazla boş ama istatistiksel bir şeyler yapıyor. Nperf arayüzü falan iyi ama veriyi iki sene sonra silmeye başlıyor. Sensorly vardı eskiden, en beğendiğim arayüze sahipti ve çok güzel görünüyordu, iyi tasarımlı modern bir uygulama idi. Ama o da kaynak yetersizliğinden kapandı.
Veriyi inceleyip kendini geliştirmek içinse en iyisi NSG diyebiliriz. Ücretli ama daha yüksek ücretli profesyonel uygulamalara göre her türlü iyi tabi.
-
Open Signal de yaptığımız haritalamayi goremiyoruz sanırım nasıl işliyor sistemi?
Onun da haritası var da, diğerleri gibi anında güncellenmeyebiliyor, birden fazla kişinin verisini istiyor gibiydi. Sonradan ne yaptı emin değilim, farklı projelerle uğraşırken bir şeyleri değiştirip durdular.
Para kadar hava durumu sensörleri vardı, ona çok hevesliydim ama üretmediler onu da...
-
Anladım hocam. Yine en iyisi cell mapper o zaman. Bu arada yeşil noktaları silerken umarım baz istasyonlari da silinmiyodur
quote:
Orijinalden alıntı: Mtnedm82
Anladım hocam. Yine en iyisi cell mapper o zaman. Bu arada yeşil noktaları silerken umarım baz istasyonlari da silinmiyodurYok, sadece kapsama alanı izleri silikleşiyor. Baz istasyonlarını gösteren noktalar bilerek silinmedikçe duruyor.
-
Speed test izin verince haritaya eklemiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Speed test izin verince haritaya eklemiyor mu?
İzin verince ekliyor o.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X