Şimdi Ara

Turkcell 5G Beta Alımları Başladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yakinda telefon almayi dusunuyorum 5g li telefon alacagim huawei olarak suan parasini hak eden telefon diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Network, RF deyince Sony'nin üstüne yok. Lakin ülkemizde Sony Mobile yok, hadi olsa bile 1200 EUR'luk makineleri almak epey zor olacaktı zaten. Huawei'den ziyade Mi10t veya Oneplus 8 Pro öneririm şebeke için.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    yazilim olarak cok sikinti oldugunu duydum mi telefonlar onun icin pek tercih etmiyorum

• phasan P kullanıcısına yanıt

Şu linki incele.

www.epey.com
    5G Destekleyen Telefonlar - Epey
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/5g/var
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    bilgi icin tesekkur ederim

• samsunglar bana gore ozellik olarak parasi pahali geliyor okadar vermekre akil isi degil

• xiaomi telefonlarda guzel de cogu kisi yazilimdan sikayetci

• en erken 23 de almayi dusunuyorum zaten suan 5g gelsede sony xz premium hizlar 5g icin yeterli olacaktir

• sony xz premium 5g desteklemedigini biliyorum.suan ortalama 50 mbps hiz veriyorsa 5g de bu hiz 100 cikar cok bi fark olmaz 5g icin aman aman yatirim yapildigini duymadim sony xz premium da 1000 mbps destekliyor

• Daha hiç bir yerde halka açık hizmeti yok sanırım, başlamış olsa yazanlar olurdu.

Şu aşamada DSS ile 4G frekanslarından da deneme yapabilirler, yasal test frekansları edinmişlerse ve halka açılmasına izin varsa 3500 MHz civarı frekanslardan da testi yapabilirler, net bilgim yok.

Ha gerçek hizmeti DSS'le 4G frekanslarından verecekse, hiç vermesin daha iyi. Test olarak bunu yapabilir ama test bölgesindeki 4G şebekelerinin de performansı düşer. Tabi 3G'yi 900 MHz'e alıp 2100 MHz'i sadece 4G + 5G DSS için kullanırsa yine iş görecek bir şey yapabilir. Ama bunun adı çakma 5G olur ki Turkcell'e yakışmaz. Bunu yapmak anca Vodafone'a yakışır.  

Cihaz sınırlamaları biraz garip geldi. Farklı segmentlerden cihazların performansını denemek istiyorlar desek, bunların hepsini alıp kendileri zaten deneyebilir. Muhtemelen kullanıcı sayısını da sınırlamaya çalışıyorlar. Kullanacakları test frekansına uyumluluk olarak da bu cihazların özelliklerine göre bir planlama yapılmıştır belki.

Geçen hafta ben de başvurdum, kabul etmedi. Sonradan farkettim ki etse de zaten ben o sinyali kolay kolay göremem. Çünkü telefon sadece 4G modunda çalışıyor. Otomatiğe alınca saçma sapan 3G'ye falan düşüyor olmayacak yerde, otomatik olmadan da 5G'ye bağlanmaz. :D

• Aslında Xperia 1 II almaya niyetlendim ama imei repair kabul etmemesi, btk kaydı için de yurt dışı çıkışı istediği için olmayacak gibi.

• O çok para yauv

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.