Şimdi Ara

Turkcell 5G Beta Alımları Başladı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte Sony hep o GSM dönemlerinde kalmasa, kendini geliştirse şimdi farklı bir durumda olabilirdi. Değişik değişik telefonları vardı, güzeldi. Sonra teknolojiyi takip etmeyi bırakıp sadece işlemci yükseltip telefon sürmeye başlayınca silindi ortalıktan. Şimdi çıkardıkları da garip garip fiyatlardan geliyor.

Şuan kafama yatan tek bir marka yok hocam. Hepsi birbirinden kötü. :inliler Çinliliklerinden vazgeçemediler, Samsung desen gittikçe Çinlileşmeye başladı, her şeyi kısmaya başladı. Katlanırları takip ediyorum şimdilik ama alacağımdan değil. :D Son zamanlara kadar en iyisi Samsung idi ama artık geride kalmaya başladı.

• Nickizm N kullanıcısına yanıt

İşlemci Snapdragon ise cihazı rootlayıp NSG yükleyin, istediğiniz istemediğiniz tüm bilgiyi veriyor bu uygulama.

Orta ve alt sınıf telefonlarda öyle oluyor. Taşıyıcı birleştirme desteklemediklerinden tek banda bağlanıp onda kalıyorlar. Operatör de fazla frekans vermeyince bölgede, tek frekans kullanıyorsunuz. Sıkıntı yok, işi görüyorsa çok birleştirme yapmasıdır, farklı frekanslardır anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok.  

Alıntıları Göster
    Çocuk 8 aylık oldu bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickizm N kullanıcısına yanıt

Cat 7 birleştirme yapıyor aslında ama tam birleştirebildiği bant, bant genişliği nedir bilgim yok. Cat 4 bile birleştiriyor ama aynı frekans bandında iki tane 10 x 2 taşıyıcıyı birleştirebiliyor. Bizim ülkemizde de böyle bir frekans kullanan yok.

Telefon desteklemiyorsa sonradan birleştirme açılmaz. Servis menüsü falan varsa bir kurcalayın, belki bazı ayarlar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Çocuk 8 aylık oldu bile

Alıntıları Göster

2023'den önce 5G'yi biz tam olarak Türkiye'de göremeyiz. Bendeki telefonu da o vakitler elden çıkartıp dönemin koşullarına göre 5G'li bir modele terfi ederiz.

Hayat bir kutu çikolata gibidir. İçinden ne çıkacağını bilemezsin Fa. Turkcell 5G Beta Alımları Başladı. 

• İşin ucunda zam olması harici sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

2023'den önce 5G'yi biz tam olarak Türkiye'de göremeyiz. Bendeki telefonu da o vakitler elden çıkartıp dönemin koşullarına göre 5G'li bir modele terfi ederiz.

Hayat bir kutu çikolata gibidir. İçinden ne çıkacağını bilemezsin Fa.  

Alıntıları Göster
    Olm şu nickini değiş ya. Alışamadım😔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Olm şu nickini değiş ya. Alışamadım😔

Alıntıları Göster

Yönetim izin vermiyor olm. Turkcell 5G Beta Alımları Başladı. 

• Poco f3 cihazımdan gönderdim hocam smse bir cevap gelmedi ama dijital operatörde sizinkiyle aynı gözüküyor.

Edit: Şimdi cevap geldi 5g talebiniz alınmıştır bulunduğunuz ülkede 5g hizmetini kullanmaya başlayabilirsiniz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 18 Ağustos 2021; 22:19:10 >
  • 4 cihazda açtım 4'üne de ertesi gün 4.5g'ye geçişiniz yapılmıştır diye mesaj geldi. 5g'ye geçtikten sonraki gün 5g'yi iptal ediyor.

• "S21 Ultra 5G"de aktif olmuyor. Sadece listedekiler gerçekten.

Turkcell 5G Beta Alımları Başladı.
  • sis651 kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda baz muhendisiyle konuşma firsati buldum , 5 6 ay içersinde 5g muhabbeti çikabilir dedi , 2g ve 3g bandlarıni tek bandda birleştirme işlemleri yapiliyormuş, sektörler takılıyomuş bazlara , yoğunluk 1800 2100 2600mhz lere binicekmiş 5g de. Bu ara çok yoğunuz filan dedi. Ne kadar doğrudur sence , frekanslari birleştirerek yeni frekanslara kanal mi açiyolar acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt

5G ihalesi yakın zamanda değil. Söylediklerinden anlaşılan 5G'yi mevcut frekanslardan DSS olarak verecekleri. Bu durumda 4G frekansları bölüneceği için 4G hızımız düşecek, 5G'nin de telefonda sadece ikonu görünüp hızımız yine 4G hızı ama daha yüksek seviyedekilerden olacak. Önemli, kayda değer bir şey yok yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.