|
Bildirim
O değilde bunlar 5g den bahsederken bu gün avcılarda yeni kimlik çıkartıyordum. Telefondan randevuma bakayım dedim giremedim. internet 2g 3g hızlara erişemiyor. Dağın başı değil arkadaşlar istanbulun ortası internete ulaşamıyorum. Ulaşsamda 36k modemler gibi yavaş.
İlk önce hizmeti adam gibi versinler en son rontgendi ameliyattı ona baksınlar. Şov yapmak reklam yapmakdan başka bişey yapmıyorlar. Aynı 4,5 g demeleri gibi..... |
Turkcell in yerinde olsam bir kaç sene pr çalışması yapmam. Depremdeki rezillikler daha hafızalarda taze.
|
Çinliler 6g için çalışmalara başlamış Turkcell
https://www.bloomberght.com/cin-6g-icin-calismalara-basladi-2237445 |
turkcell bi kop git, kimse abuk subuk teknoloji geliştirdik safsatalarınızı yemiyor artık.
|
ya istersen saniyede 100TB veri aktarın kablosuz olarak. Acil durumlarda, olağanüstü durumlarda hiç bir operatör en ufak bir hizmeti bile sunamadı. Ayrıca bu hızdaki iletişimi biz halk olarak kürdan çöpü kadar bile kullanamıyoruz. Kotayı kaldırın ama 3G bile olsa hizmet verin. İşin özeti bu. Telefonumda 3G hızında sınırsız internetim olsun ben 5G istemiyorum
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 8 Kasım 2019; 7:26:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |