Şimdi Ara

Turkcell: '5G'ye bugünden hazırız' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4G tam hızda ve sınırsız hizmet veremiyor ki onun yerine daha iyisi olan 5g geliyor, sence 4g dediğin performansı verebilse dünyadaki binlerce kapitalist şirket milyarlarca dolar harcayıp gereksiz yere 5g getirir mi?
  • Bu gün iptal ettim Turkcell hattımı işim olmaz. Milletin 1 liraya sattığını 3 liraya satmaktan başka ne artıları var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

4G tam hızda ve sınırsız hizmet veremiyor ki onun yerine daha iyisi olan 5g geliyor, sence 4g dediğin performansı verebilse dünyadaki binlerce kapitalist şirket milyarlarca dolar harcayıp gereksiz yere 5g getirir mi?
    Dünya ayrı Türkiye ayrı. Batı ülkelerinde çoğu ülkede sınırsız mobil internet hizmeti var ve bantgenişliği artık yetersiz geldiği için 5G'ye geçmeyi düşünüyorlar.
    Türkiye'de zaten 4G'yi tam anlamıyla kullanamıyoruz ki, ne hız olarak ne de kota bakımından. Halen 1GB tarifeler var. 4G LTE bizim aldığımızdan çok iyisini kaldırabilen
    bir teknoloji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

3G de hızınız mı yavaş peki 4g çekince ne değişecek mobilden dosya mı indiriyorsunuz ya da interneti paylaşıp online oyun mu oynuyorsunuz

4g çeksede kullanıyımdaki amacınız nedir ?
    Evet dediklerini yapıyorum evdeki internet gibi aynı şekilde ne istersem onu kullanıyorum dizi de izliyorum dosya da indiriyorum ne kadar hızlı o kadar iyi her zaman için neden yavaş olsunki sen kullanmıyosun çoğunluk kullanmıyor diye hiç gelişmeyelim mi?

Turkcell: '5G'ye bugünden hazırız'

• berk70 kullanıcısına yanıt
    4g ekleyene kadar idare edeceksiniz yada alternatif yolları deneyeceksiniz

4g nin 3G den yavaş olduğu yerler de var 4g hız demek de olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boreman Lames kullanıcısına yanıt
    Çünkü hala Ookla en iyisi. Gerek yurtiçi kendi sunucuma erişim hızı, gerek yurtdışı sunuculara erişim hızını ölçebiliyor ve gösterebiliyor. Fast.com ise yurtdışında belki hiçbir zaman kullanmayacağım Netflix sunucularına test yapıyor.
    Servis sağlayıcım Vodafone altyapısından İnternet'e çıkış yapıyor. Youtube ve Google hizmetleri cw.net üzerinden, geri kalan tüm yurtdışı trafiği ise Seabone üstünden çalışıyor. Fast testleri de cw.net üstünden yapılıyor ki dediğim gibi Google hizmetleri hariç kullanmıyorum bu bağlantıyı. Benim kullanmadığım yurtdışı çıkışlarını kullanan sisteme mi inanayım?
  • Arkadaşım 5G yi getirseler ne olabilir ki. Halen 2 GB lik paketler satılıyor. Bulunduğum ilçe ve çevresinde en iyi görüşme yapan operatör turkcell olduğu için kullanıyorum. Yakın köylere gittiğimde 2g ye düşüyor görüşme dahi belli noktalarda yapılıyor. 5G getireceklerine şarj yemeyen sıkıntısız görüşme ve internet imkanı sağlayan 3g sinyalini güçlendirsinler. Hadi 5G adımları atıldı Vodafone ve Turk Telekom iyice afallar. Görüşmede sürekli kesilen ses ve girilmeyen internet. 5G ile paketlere iyice zam gelir bunu düşünen kimse yok. Son olarak senin ülkenin vatandaşı teknoloji özürlü adama diyorsun bu da hızlı daha ucuz benim kullandığım bana yetiyor başkasına gerek yok diyor. 5G yi getir halen orta yaştaki insanların elindeki inteneti nasıl kullanacağın whatsapp ta mesaj göndereceğini anlat. İnanır mısın 100 TL fatura ödeyipte kb internet kullanmayan insanlarımız var. Elinde mobil cihaz varken havale yapmak için atm atm gezenler var. Bırak Allah aşkına ülkemize 4G bile fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Dünya ayrı Türkiye ayrı. Batı ülkelerinde çoğu ülkede sınırsız mobil internet hizmeti var ve bantgenişliği artık yetersiz geldiği için 5G'ye geçmeyi düşünüyorlar.
    Türkiye'de zaten 4G'yi tam anlamıyla kullanamıyoruz ki, ne hız olarak ne de kota bakımından. Halen 1GB tarifeler var. 4G LTE bizim aldığımızdan çok iyisini kaldırabilen
    bir teknoloji.

Çoğu büyük Avrupa ülkesinde sınırsız yok ABD'de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

bir teknoloji.

Çoğu büyük Avrupa ülkesinde sınırsız yok ABD'de var

Alıntıları Göster
    ABD de var avrupada bir ara varmış aslında sonradan millet çok yüklenince iptal etmişler ABD de de hızlar çok yüksek değil aslında ancak altyapı herkesin internetini o kadar nüfusu ve sınırsız interneti kaldırıyor ABDde T mobile altyapısında T mobile kullanırsan yüksek hız alıyorsun 20 dolar ucuza metropcs kullanırsan 2. önceliğin oluyor falan sistem olarak da iyi tutturmuşlar orası buna elverişli

• başkent Ankara da annemle telefonla dahi zor görüşüyoruz ,köye gittiğimizde sekiz şekil alıp 3g yakalamaya çalışıyoruz ama 5g ye hazırlarmış
    daha çoğu yerde 4g dahi görmeyen varken ,istersen 8g. ye hazır olsan ne yazar
    ha bu arada bize 5g. yetmez ,5,5g. olmalı :)

dedelere,ninelere bile zorla internet satmaya çalışmaktan vazgeçsinler önce ,artık sadece konuşma paketi yok ,telefonla bile zor konuşan yaşlılara internet paketini dayatmanın anlamı nedir ?

yüzlerce sms hakkı veriyorlar ama bir kampanyaya falan katılmak istesen oradan düşmüyor
    ee o zaman biz 1000 sms. si ne yapacağız ,şirket miyiz biz ?
  • Sen 4.5 g duzgun bir sekilde verde sonra 5g ye haziriz dersin isiniz gucunuz hava civa a......

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3G hızını 4.5G diye sallıyorlar daha konuşuyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    Merhaba özelden mesaj atmışsınız ama oradan mesajımı gönderemediğim için buradan yollayayım dedim.sorunuz için:
    Ben 2 gün falan kulladım ama anladığım kadarıyla 7 8 9 un hepsini bitirmeye gerek yok 9 u bitirmek sertifika için yeterli olur. Ayrıca grup dersine bir kere girdim. Her saat grup dersleri açılıyordu ve dersler başlamadan 15 dk önceden itibren giriş yapabiliniyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.