Faturasiz turkcell den bu tarifeye gecis icin turkcell musteri hizmetlerini aradim. Tarifenin kalktigini ve geciremeyecegini soyledi. Hala gecis yapabilen var mi? |
Bildirim
Faturasiz turkcell den bu tarifeye gecis icin turkcell musteri hizmetlerini aradim. Tarifenin kalktigini ve geciremeyecegini soyledi. Hala gecis yapabilen var mi? |
Faturasızdan geçiş 19 Mayıs'da bitti. |
Çok doğru hocam 👍😃 Hani 700 lira cayma bedelini istemeyerekten veriyorum. Henüz geçişim tamamlanmadı ama bugün maltepede bir otelde toplantı vardı birisini aramam gerekti çok acilinden. Telefon 4G'den bir anda 3G ordan Edge'ye düştü arama da düştü bir daha bir daha. Sınırsız paket çıkarıyorsun eyvallah lafımız yok ama gereken alt yapı desteğini de sağla bir zahmet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 23 Mayıs 2023; 21:36:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Prime avantajları fena değil işini görüyorsa kal derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel iletişim vergisi dahil yazmasına rağmen yansıttılar. Sürpriz paket sürpriz fatura < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |