Şimdi Ara

Turkcell 750DK+20GB+250SMS 120TL/ay (5-23 Mayıs) + İlk Ay 20GB (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
390
Cevap
14
Favori
30.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi tarihe kadar uzatılmıştı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    21 Mayıs Pazar saat 23:59’a kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay sonu numaramı Turkcell e taşıdım. O zaman bu kampanya yoktu mecburen aynen 12 gb paketine 169 tl den taahhüt yaptım. Şimdi bakıyorum sürpriz extra 20 gb paketini 120 tl den satıyorlar. Hem 8 gb az internete sahip olup hem de 50 lira fazla ödüyorum? Hadi kampanyayı kaçırdım 1 haftayla 50 lira fazla ödemeyi kabul ediyorum da üstüne 8 gb de internet farkı var. Hangi firma yeni müşterisini böyle kazıklar? Toplamda 3 hattım var. Birinin taahhüttü de 38 gün sonra bitince Turkcell e taşıyacaktım. Şimdi gidip vodafone u araştıracağım. Bu yazıyı aynen şikayetvar a da yazacağım. Müşterisini enayi yerine koyan hiçbir firmayı sevmiyorum.

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

geçen ay sonu taşıdığınız numaranızdan sms atmayı dener misiniz?

SURPRIZEKSTRA20GB yaz 2200’a gönder

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Edit : Denedim olmadı.

Sitesinden denedim olmadı. Akşam dediğiniz gibi deneyeceğim sonucu yazarım. Türk telekom çekmediği için pahalı olmasına rağmen Turkcell'e geçeyim dedim bir güzel kazığı yemiş olduk. 20 gb interneti olan paketler 200 TL civarında. Aradaki 80 lira farkı 12 ay boyu ödemek sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 18 Mayıs 2023; 19:43:5 >
  • arkadaşlar taşıma işlemim tamamlanmıştı. bugün 12:10'da hattım açılacaktı. 12:00'da hat kapandı. ardından ise maalesef hattım açılmadı. yani açıldığına dair ve bilgilendirmeye dair birçok mesaj geldi. çünkü Wi-Fi üzerinden operatör çalışıyor. ama WİFİ kapatınca servis yok diyor, bilgisi olan var mı? normal bir durum mu?

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

pasaport kayıtlı bir cihazsa çok olağan, yaklaşık 12-24 saat içinde açılır. Eğer pasaport kayıtlıysa teyit amaçlı BTK'yı aramanızı tavsiye ederim.

• Sonunda vodafone belasından kurtuldum çok şükür geçtim buna..

Online'dan başvuru yaptım bir günde geldi eve sonrasında, 2 günde taşıma işlemleri bitti ve voila!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 18 Mayıs 2023; 17:8:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

evet pasaport kayıtlı. Turkcell ile görüştüm ama 48 saate kadar yolu var dedi. bir güncelleme falan yaptı vs ama fayda etmedi. olmazsa yarına kadar bekliyeyim de sabah BTK'yı arıyayım. çünkü aslında eşim de bimcell'e geçmişti yakın zamanda, o da pasaport kayıtlı ama anında açıldı. bekleyelim biraz daha teşekkürler hocam.

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

Hattı yurtiçi bi cihaza takın sinyal alsın sonra kendi cihazınıza takın. Önceki sayfada bi yazı yazmıştım ona bakın

• Arkadaşlar yarın sabahtan bimcelle geçip, pazar sabah bimcell acılsa ve pazar günü yani kampanyanın son günü turkcelle gidip bu tarifeyi seçip geçiş işllemini başlatsam yetişir mi? önemli olan hattın açılması mı yoksa kampanyayı seçip hat taşıma yapmak yeterli olur mu pazar günü ?

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

bende 10 şubat tarihinde geçmiştim turkcelle 12 gb 100 lira +TKÜ. Ama yetmediği için değiştirmek istiyorum, vodafone da 165+KMÜ 32 gb var ona geçebilirim. 24 gb versiyonu 135+KMÜ.

• Oflu1461 O kullanıcısına yanıt

Benim daha ilk faturam kesilmediği için geçiş yapamadılar super ekstra paketine. 26 sında kesilecekmiş ilk faturam ve kampanyada 21 inde bitiyor. Bizim burada türk telekom ve vodafone pek çekmiyor. Yoksa Vodafone şuan fiyat olarak en uygunu. 32 gb 165 tl çok iyi fiyat ama çekmedikten sonra bir anlamı kalmıyor.

Bayi başvuruyu kampanyanızı seçerek yapıyor, geçerli olur.

• Akıllı fatura sadece 3 ay mı? Gelen sms de öyle diyor. Bayiden direkt tarifeye geçiş yapmıştım.

• melikazim M kullanıcısına yanıt

Bugün Turkcellden başka operatöre geçeceğim, hat pazar gününe kadar açılır değil mi ? Tekrar pazar günü Turkcelle geçeceğim, kampanyayı seçip. Önerebileceğiniz 2 günlük hangi operatör mantıklı olur. Türk telekomun faturasızı bana mantıklı geldi ne dersiniz ?

• Ben de bu sabah bu kampanyaya geçmek için gittim. Hemen yanında TT bayisi vardı ve 20 GB olan tarife için 95 TL yazıyordu. Ona geçmek için başvurdum :) Önce faturasıza sonra faturaliya geçiriyorlarmış. Faturasız açılana kadar ins. kampanyayı bitirmezler 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam deprem bölgesinde TurkTelekom'un müdürlük konteynırında (bayi değil) faturasıza 2 günde geçiş yaptım.Sizde merkezi bir bölgede geçişi sabah gerçeklestirirseniz pazar gününe yetişir.Büyük ihtimal talep çok olduğu için Turkcell kampanyayı tekrar uzatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikazim -- 19 Mayıs 2023; 11:8:19 >
  • Artık geç oldu galiba geçmek için ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.