Kış Lastiği
Merhabalar. Malum kış geldi kış lastiği almam lazım. Aracımı yeni aldığım için tavsiyeye ihtiyacım var, egea hb 1.4 fire. Ankarada yaşıyorum ama istanbula git gel yapıyorum ve bu kıştan sonra tayin durumundan dolayı kışı ağrıda geçireceğim.
Uzun zamandır araştırıyorum; ilk başlarda nokiana yönelmiştim sonra vazgeçtim, çok çabuk ve düzensiz aşınıyor lastik. Ayrıca agustostan beri araştırdığım için kış lastiği fiyatları gözümün önünde arttı, nokian 420 idi şimdi 500’lerde. Dolayisiyla bütçemi de zorlamadan p/f oranı yüksek bir lastik istiyorum, aşağıdakilerden hangisi bu araba ve şehirler için mantıklı olur ? Ayrıca çıkma lastik(2019) 1000 ₺ civarında var ama değer mi sizce ?
Ebatlar 205/55/R16
Bridgestone Blizzard LM005
Goodyear UG8
Lassa Snoways 4
Hankook i*cept
Dunlop Wintersport 5
Çok fazla var evet ama zaten durumun içinden çıkamadığım için buraya yazdım kusuruma bakmayın
adac.de sitesinde;
1. sırada Bridgestone
3. sırada Dunlop
4. sırada Hankook var. Tavsiyelerinizi ilgiyle takip ediyor olacağım. İyi forumlar.
Fiat egea yedek parca bagaj ipi parcasi
Resimde yuvarlak icine aldigim kisim bagaj kapagindan koptu. Koptugu yerin resmimide koydum. Nerden ne isimle bulabilirim bunu ?
Fiat egea bagaj yedek parcasi
Bu yedek parcayi nereden ne isimle bulabilirim. İpi tutan kisim koptu. Koptugu yerin resmini de koydum
Metin değişimi whatsappta bozuk çalışıyor
|
MSı GF63
|
Yeni Havalimanı Ulaşım (H4)
|
Kahve makinası, Fakir mi Arçelik mi ?
|
Yüksek Ping Sorunu İnternet hızlı (videolu)
|
|
Clash of Clans TH 11 Satılık Köy 121 Level İsim Hakkı
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.655 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar