Şimdi Ara

MSı GF63

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ara sıra csgo tarzı oyunlar oynayabileceğim ve aynı zamanda drone ile çekilmiş görüntüleri işleyebileceğim günlük kullanımda da ergonomik olan bir laptop almayı düşünüyorum. Üst düzey oyunlar oynayan yeni oyunları sürekli oynayan birisi değilim, genelde csgo oynarım, belki pubg :) Sizce bu bilgisayar nasıldır ? Fiyatı vergi iadesinden sonra 5000 TL'ye geliyor. Türkiyede MSI'ın garanti durumu nedir bilgilendirirseniz sevinirim

www.komputronik.pl
    MSI GF63 8RD-013XPL - 480GB SSD | 16GB | cena, raty - sklep Komputronik.pl
    https://www.komputronik.pl/product/547370/msi-gf63-8rd-013xpl-480gb-ssd-16gb.html

• İyi bir bilgisayar değil fazla ekonomi odaklı kırpılmış bir versiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gen2

İyi bir bilgisayar değil fazla ekonomi odaklı kırpılmış bir versiyon.
    MSI'ın hangi serisini almalı ? GV serisini almayı düşünüyorum çift fan çıkışı var diye.
  • MSI lar hakkında pek bir bilgim yok ayrıca pek iyi olduklarına da inanmıyorum. sadece klavyeleri ve ses sistemleri iyi bence.oda steelseries ve dynaudio olanlar. Acer şu sıralar atakta yeni çıkan helios 300 ler çok hoşuma gidiyor.
  • gen2 G kullanıcısına yanıt
    MSI ve ASUS arasında kaldım. GF serisi tek fan sebebi ile çokça sıkıntılıymış çok yerde bunu okudum. MSI GP veya ASUS ROG serisi almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.