Şimdi Ara

Kış Lastiği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Malum kış geldi kış lastiği almam lazım. Aracımı yeni aldığım için tavsiyeye ihtiyacım var, egea hb 1.4 fire. Ankarada yaşıyorum ama istanbula git gel yapıyorum ve bu kıştan sonra tayin durumundan dolayı kışı ağrıda geçireceğim.

Uzun zamandır araştırıyorum; ilk başlarda nokiana yönelmiştim sonra vazgeçtim, çok çabuk ve düzensiz aşınıyor lastik. Ayrıca agustostan beri araştırdığım için kış lastiği fiyatları gözümün önünde arttı, nokian 420 idi şimdi 500’lerde. Dolayisiyla bütçemi de zorlamadan p/f oranı yüksek bir lastik istiyorum, aşağıdakilerden hangisi bu araba ve şehirler için mantıklı olur ? Ayrıca çıkma lastik(2019) 1000 ₺ civarında var ama değer mi sizce ?

Ebatlar 205/55/R16 

Bridgestone Blizzard LM005

Goodyear UG8

Lassa Snoways 4

Hankook i*cept

Dunlop Wintersport 5

Çok fazla var evet ama zaten durumun içinden çıkamadığım için buraya yazdım kusuruma bakmayın 

adac.de sitesinde;

1. sırada Bridgestone

3. sırada Dunlop

4. sırada Hankook var. Tavsiyelerinizi ilgiyle takip ediyor olacağım. İyi forumlar. 

• 205/55/16 ölçüleri en yaygın ebat çıkma almaya değmez. Bridgrstone uygun fiyattan bulursan düşünme al. Yoksa da her kışlık lastik işini görür. Ardahan kışında ve karında petlas, lassa ve milestone kullandım sırasıyla 16,14 ve 13 inç ölçülerindeydi. Hiç mahcup olmadım. Milestone ile Ankaraya ve Van a git gel yaptım. Palandöken, Tendürek ve Sarıkamışa çıktım. Hiç tedirgin olmadım. Şuan 4. Sezonu olacak. İkinci araç olduğu için bu sezonda kullanıp atacağım. 3-4 sezon için alacağın her yeni kışlık lastik seni mahcup etmeden kışı çıkartır. Yalnız sezonunda değiştirmen ve iyi saklaman şartıyla.
  • Petlasın yan ürünü nasıl performansı olur açıkçası tedirginim dediğim lastikler arasında bütçem varken bunları almak isterim. Goodyear ve bridgestone ilgimi çekiyor.

• 17 inç lastikli aracım için yeni kışlık lastik aldım goodyear ug8. Blizzak lm005 istiyordum ama bulamadım. O yüzden ilk 2 tercihimiz aynı. Eğer bulamazsanız ekonomik olarak diğer markaları da değerlendirebilirsiniz.
  • Bridgestone LM005 alacağım sanırım. İsfanbulda küçükçekmece de bir bayide buldum 450 ₺ 5 taksit vade farksız. 20 kasımda taktıracağım lastik ayırttım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.