Merhabalar. Malum kış geldi kış lastiği almam lazım. Aracımı yeni aldığım için tavsiyeye ihtiyacım var, egea hb 1.4 fire. Ankarada yaşıyorum ama istanbula git gel yapıyorum ve bu kıştan sonra tayin durumundan dolayı kışı ağrıda geçireceğim.
Uzun zamandır araştırıyorum; ilk başlarda nokiana yönelmiştim sonra vazgeçtim, çok çabuk ve düzensiz aşınıyor lastik. Ayrıca agustostan beri araştırdığım için kış lastiği fiyatları gözümün önünde arttı, nokian 420 idi şimdi 500’lerde. Dolayisiyla bütçemi de zorlamadan p/f oranı yüksek bir lastik istiyorum, aşağıdakilerden hangisi bu araba ve şehirler için mantıklı olur ? Ayrıca çıkma lastik(2019) 1000 ₺ civarında var ama değer mi sizce ?
Ebatlar 205/55/R16
Bridgestone Blizzard LM005 Goodyear UG8 Lassa Snoways 4 Hankook i*cept Dunlop Wintersport 5
Çok fazla var evet ama zaten durumun içinden çıkamadığım için buraya yazdım kusuruma bakmayın
adac.de sitesinde; 1. sırada Bridgestone 3. sırada Dunlop 4. sırada Hankook var. Tavsiyelerinizi ilgiyle takip ediyor olacağım. İyi forumlar. |
Bildirim