Merhaba hayırlı forumlar. Arkadaşlar 5 ay önce araç aldım. 2020 model i20. Yeni yeni kullanıyorum acemiyim. Hankook ventüs prime 4 lastikleri takılı aldığımda öyleydi muhtemelen 0 bayi çıkışlı lastikler. Araç 24 bin kmde. Bu kışı hankook un yaz lastikleriyle çıkardım günde ortalama 60 65 km kullanımım var. İş yeri ev arası 25 km. Borçlardan dolayı lastik alamadım birde 215 45 r17 ebatları aşırı pahalı. Aracı yoğun kar kış şartlarında pek kullanmadım kar yağmadı en sert kış 4 5 derece geçti. Ama tabi seneye nolur bilinmez. Genellikle Konya Afyon ısparta civarları seyahatlerim oluyor. biraz daha km yapıp yıllık bakıma götüreceğim. Sizce 4 mevsim mantıklı mı kullanan var mı tavsiye eder misiniz. Benim lastik bayi çıkışlı 2020 kasımda alınmış. Yıl olarak 5. Yıla geldi km olarak daha 24 de ama 5 yıldan sonra kullanmayın diyorlar. Bu durumda hem yaz hem de kışın birde kış lastiği 2 masraf çıkacak bana. Sağlam bir 4 mevsim lastik alsam işimi görür mü? Yani bu deneyi yaz lastigiyle çıkardık ama kaza geliyorum demez. Bu sene birde ılık geçti. Konya ısparta için 4 mevsim iş görür mü sizin düşünceleriniz nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim