Şimdi Ara

DJI Phantom 3 almadan önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar kolay gelsin. Bu yaz DJI Phantom 3 modellerindne birini almayı düşünüyorum fakat daha önce hernangi bir tecrübem yok yani hiiiç kullanmadım. O yüzden acemiliğimi atabileceğim kameralı olsun olmasın çok mühim değil , MAX. 200 TL'ye kadar zorlayabilirim kendimi, bir Drone tavsiye edebilir misiniz ? Çok harika olur valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oflu1461 -- 16 Mart 2016; 0:14:12 >

• Hiç boşuna para harcama direk P3 al kullanması çok kolay ben hiç bilmiyordum direk aldım uçurdum biraz araştırdım birazda youtube da videolara baktım şimdi çok rahat bir şekilde kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenBora

Hiç boşuna para harcama direk P3 al kullanması çok kolay ben hiç bilmiyordum direk aldım uçurdum biraz araştırdım birazda youtube da videolara baktım şimdi çok rahat bir şekilde kullanıyorum

ciddi mi ? 50-100 lira da mı vermiyim alışsın elim hem de eğlence olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasp61

quote:

Orijinalden alıntı: GuvenBora

Hiç boşuna para harcama direk P3 al kullanması çok kolay ben hiç bilmiyordum direk aldım uçurdum biraz araştırdım birazda youtube da videolara baktım şimdi çok rahat bir şekilde kullanıyorum

ciddi mi ? 50-100 lira da mı vermiyim alışsın elim hem de eğlence olur ?

Gayet ciddiyim ben direk advanced modelini aldım pro model benim için gereksiz pahallıydı youtube da bir çok video izledim ordan gördüklerimi aldığım gibi uyguladım direk uçurdum bu hobiye başladığımda 0 bilgi vardı şimdi az buçuk tecrübe sahibi oldum hatta şöyle söylüyeyim ikinci uçuşumda dikey 250 metre yatay olarakda 1800 merte ölçülere ulaştım facebookda grublarda var sürekli takip ediyorum takıldığım yer olunca post açıp soruyorum 200 lira hiç boşa verme derim onun yerine çanta alırsın

• GuvenBora G kullanıcısına yanıt
    anladım hocam eyvallah çok sağolun, o gruplara bende bakayım bi. Ayrıca bende advanced modelini almayı düşnüyorum pro ile tek farkı sanırsam 4k kayıt yapması. Her şey aynı onun dışında. Ama teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sağolun tekrar :)
  • son olarak bir sorum olacak. bu Djı lar ne kadara kadar ağırlık taşıyor internette net bir bilgi bulamadım. Gram olarak 500-1000 taşır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasp61

son olarak bir sorum olacak. bu Djı lar ne kadara kadar ağırlık taşıyor internette net bir bilgi bulamadım. Gram olarak 500-1000 taşır mı ?

Ağırlık işine hiç girme derim gerek yok riskli bir iş kimse önermiyor o yüzdende hiç araştırmadım ne kadar yük taşıdığını

• Gelişmiş bir Drone almadan önce ben şahsen bir başlangıç Drone'unu her zaman tavsiye ediyorum.
    Arkadaş belki bu konuda çok yetenekli olabilir ama aynı şey sizin için geçerli olmayabilir. Sonra P3'ü alıp, en ufak bir kazada "niye" sorusunu sormak durumunda kalmanızı istemem hocam. Şahsi tavsiyem Cheerson CX-32 almanız yönünde. Stabilite konusunda oldukça iyi makineler ve başlangıç içinde idealler.

https://www.dronmarket.com/cx-32w-kamerali-wi-fi-multikopter-seti/

şurdan inceleyebilirsin cihazı. Ben belirli bir süre kullandım. Başlangıç için ideal, fiyatı da fena değil.

• SleeplessAgain S kullanıcısına yanıt
    hocam 400 lira gibi bir fiyatı var bütçem kaldırmaz ne yazıkki :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.