Şimdi Ara

Turkcell Ahlaksızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: apple34

341437 no'lu şikayete henüz bir dönüş olmamasına ilaveten her zaman düzenli ödediğim faturalarda yeni sisteme (Turkcell Finansman) geçmiş olan firma finansman kredisi olarak verdiği puanı hiçbir mantıklı sebep göstermeksizin yine düşürmüştür. 1735 TL olan kredi puanım bugün itibariyle 1600 TL'ye düşmüştür. Fatura vs geç ödenir tabiki anlarım ama (cihaz taksitlerimin biri 05 mart itibariyle bitirilmiştir) hiçbir sebep olmadan böyle düşürülmüş olmasına bahane her gün olan güncelleme gösterilmiştir. Hatanın düzeltilip ödeme alışkanlıklarıma bakılarak iphone 6s+ telefonumun taahhütname düzenlenerek verilmesinin sağlanmasını istiyorum. Aylık toplam fatura ödemesi; 450 TL üzerindedir.

BTK'ya yazdığım şikayete bile cevap verilmiyor arkadaşlar. Üst üste 2. defa yazıyorum

Puanı nerden görebiliriz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• heathrow is humanist H kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle bir imkanım yok
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    532'yi arayıp turkcell finansman kredimle hangi telefonları alabilirim diye sorduğunuz vakit size önce bu durum için izniniz olup olmadığını şayet yoksa izninizi alıp onlar ordan kontrol ederken telefonunuza gelen mesajla öğrenmiş oluyorsunuz
  • Bu arada toplamda ayrı ayrı ödediğim miktarları yazıyorum. Ayın 5'i itibariyle bitmiş taahhüde ait son fatura ayın 25'inde çıkacak. Son ödemesi nisan 10 olacak. Şayet eğer olurda finansman kredi tutarım hala yükselmemiş olursa hiç sinir olmadan direk by by çekicem turkcele.

1. hat: 279,80
    2. hat: 108,80
    3. hat: 32,10
    4. hat: 29 tl

Toplamda 449.70 tl ediyor (en düşük)

Varın gerisini siz düşünün. 1 yılda toplam en düşük 5400,00 tl ediyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple34

532'yi arayıp turkcell finansman kredimle hangi telefonları alabilirim diye sorduğunuz vakit size önce bu durum için izniniz olup olmadığını şayet yoksa izninizi alıp onlar ordan kontrol ederken telefonunuza gelen mesajla öğrenmiş oluyorsunuz

Teşekkür ederim

• Peki Turkcell'den telefon almak cazip mi benim bildiğim çok pahalıya geliyor.

• Aksine cihaz fiyatları kafa kafaya geliyor. Örneğin sony xperia için hesaplamıştım bir defa. Ama sanırsam iphone vs içinde kafa kafaya aynı fiyatta. Birincisi; mediamarkt gibi alan arkadaşlarla bir kıyaslama aldık. Oraya gidip telefon alıyorsun yalnız sana kvk gibi bir garanti vermiyor. Belki ne fark eder diyebilirsiniz, satarken kafa rahat yapıyorsunuz. İkincisi; örneğin turkcell 220 tl aylık taksitlerle cihazı satıyor diyelim. Bu 220 tl içerisinde cihaz+ hat parası ödüyorsunuz. Mesela 220= 165 tl cihaz + 55 tl hat parası olmuş oluyor. Yani bildiğin kafa kafaya oluyor. Bir arkadaş vatan bilgisayar demiş, o da aynı mantıkta. Üstelik kvk garantisi yok. Apple garanti yazıyor ama sanırsam o da yok lakin yorumlarını bile okudum. Üstelik küçük kredilerle size cihazı veriyor. Yani bankaya ödüyorsunuz aylık taksitler şekilde. + Faiz durumu var. Hiçbir banka yoktur ki; 2500 tl krediyi bile faizsiz versin. Yani en azından bildiğim marka olan turkcellden alınan cihaz çok daha avantajlı. Bu arada kendimle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Turkcell bireysel geri dönüşüm kampanyasıyla yararlanıcam sanırım, ay başında. Taahhüdün biri bitiyor, ikincisi de (tablet) 25 mart tarihli. Oda ay içerisinde bitiyor. Kredi limitim an itibariyle; 1714 TL'ye yükselmiş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.