Şimdi Ara

Türkcell Allah belanı verecek mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

30GB bu tarife var, 169.90 TL.

Tabi bunun ekstra hediyeleride var. İlk ay 30GB'ın yanısıra her ay 1 kez haftalık 5GB ve her hafta salla kazandan haftalık gb veriyor. (Bana genelde 2GB 3GB çıkıyor) 45GB olarak hesapla yani.

Platinum ayrıcalıklarınada sayfadan bakabilirsin, birdünya şey var

Normal platinum ile aradaki farkıda 5GB ve salla kazan olayı. Ayrıca orada burada indirim falan black'te katkat daha fazlada.

Mesela normal platinum'lular 12 kahve alabiliyorken black 60 alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Ekim 2019; 14:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-plus-black-star-paketi

30GB bu tarife var, 169.90 TL.

Tabi bunun ekstra hediyeleride var. İlk ay 30GB'ın yanısıra her ay 1 kez haftalık 5GB ve her hafta salla kazandan haftalık gb veriyor. (Bana genelde 2GB 3GB çıkıyor) 45GB olarak hesapla yani.

Platinum ayrıcalıklarınada sayfadan bakabilirsin, birdünya şey var

Normal platinum ile aradaki farkıda 5GB ve salla kazan olayı. Ayrıca orada burada indirim falan black'te katkat daha fazlada.

Mesela normal platinum'lular 12 kahve alabiliyorken black 60 alıyor.
    Teşekkürler, 150 TL 169 TL fazlamı diye de düşünüyorum, genelde evde işte fiber var, şehir dışına falan çıkmazsam aylık 10gb bile yetiyor bana. Pazartesiye kadar karar vericem.

Bu kahve olayının detayını göremedim Platinum sayfasına baktım, nerden ne şartlarda ücretsiz kahve alabiliyoruz?

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Türkcell Allah belanı verecek mi?

• GNC için birde şu varhttps://www.mobilpaketler.com/turkcell-gnc-firsat-super/

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Popülasyonun miktarı önemli değil, önemli olan bir kişi kaç tane telefon kullanıyor?

Biri iş için diğeri de özel işleri için olmak üzere toplam 2 telefon taşıyan insanlar var bu ülkede..

Diğer konu ise evde veya dışarda bir yerde otururken interneti kullanıyorsan sıkıntı olabilir ancak hareket halindeysen yani hareket halindeki bir otobüsün veya bir otomobilin içindeysen telefonun sürekli farklı baz istasyonlarına bağlandığı için internet hızın yüksek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 26 Ekim 2019; 15:14:10 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bu aslında yatırım planlamalarıyla alakalı.

Müşterilerin hiç birisi operatörlerin nereye ne kadar yatırım yapacağını bilmiyor. Evet, şikayet etmek önemli ama birde yatırımın devlet tarafı var. Gerekli izinlerin alınması ve ruhsatlandırma yapılması filan..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Depremde ki failden sonra bi zahmet salsınlar operatörleri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.