Şimdi Ara

Türkcell Allah belanı verecek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında böyle yapmaları daha iyi eğer kısıtlama yapmasalar zaten olmayan şebeke olayı yüzünden daha çok sorun yaşanır ve olmayan hatlar da coker ama pass olamayan bı paket aradığımda bı red first elite vardı bende vazgeçip black e geçmiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    5 Tane öğrenci tutuyor 20 mbps'lik paket alıyorlar aralarında bölüşüyorlar mesela yada bütçeleri iyi ise her biri 50 TL verir.

4.5G baz istasyonunun belirli bir kapasitesi var.Normal mobil aboneler ve Süperbox aboneleri aynı baz istasyonundan hizmet aldığından dolayı hızlar diplere vuruyor hele yoğun saatlerde ve hafta sonlarında tam işkence hali alıyor.

Sebebine gelecek olursak 4.5G'nin maksimum kapasitesi ile süperbox abonelerine sınırsız hizmet sağlarsan olacağı bu anlamına geliyor.

Anlamadıysanız cevap vermeyeceğim.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Vodafone Pass youtube özelliğini denemiştim nerede olursam olayım normalde speedtest'te en az 10 mbps çıkıyorken pass ile video izlediğinizde 1080p'de donuyor ve 480p otomatik alıyor ve donmuyor işte sonuç kısıtlama yapıyor.

Türkcell bence daha adil bu konuda.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Geçen işyerinde gece vodafone denedim, 60 küsür download vardı ve 1080p çatır çatır izleniyordu, kotadan da düşmüyordu.

Hani kullandığım zamanlarda otomatik 480p çektiğine denk gelmedim

Bölgesel birşey olabilirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanmam memlekette ve istanbul'da bir çok lokasyonda denedim youtube'de özellikle sınırlandırıyor.
  • NitronunNosu kullanıcısına yanıt
    Şuan deniyorum, 15Mbps civarı hız var. 1080p 720p hiçbir sorun yok gayet iyi 480p atmadan izleniyor.

Eğer bi önceliklendirme varsa bunu belirtmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 24 Ekim 2019; 0:38:42 >
    Anlamadığınız şey şu. Burada hep apart ve yurtlar var ve bunlar Türk Telekom sabit İnternet hattı ile bağlı. Yani düşünceniz gibi bir superbox kullanımı yok. Tek açıklama insanların eskisinden çok mobil internete yüklenmesi olabilir.

• şikayetinizi almışlar diye okudum bir diğer başlıkta hatta ilgilenilmiş ölçümlenmiş vs. bulunduğun yerde daha önce böyle bir yoğunluk yokmuş altyapı ona göre yapılmış. bu sene bu şikayetlere göre yeni bir alt yapı kurumu olacakmış zaten

yavaşlık siniri bozuyor olabilir ama emin ol hız konusunda en iyi operatör. hadi turkcell sadece senin orda çekmiyo diğerleri hiçbir yerde çekmiyor
  • ben daha öncesinde vodafonluydum çekim gücü ve müşteri hizmetleri konusunda sıfırdı Turkcell en iyi çeken operatörlerden biri müşteri hizmetleride gayet ilgili sorun çözme konusunda sizin sorunuda en kısa zamanda çözerler
    Onun cevabı ne biliyomusun 2 tane red 20 plus tarifesi var bize tanımlanan eski nesil yani kullanılmayan 480p de duran bı tane daha daha var aralarında 2 TL falan ffark var onda o yok işte ben 78 e kullanıyorum diye eskisini tanimlamislardi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Vodafone internetten memnun değilim, Turkcell e geçsen mi diyordum Red 20 plustayım.

• valla 12 ay tahhudum olmasına ragmen faturanız 64 tl olarak güncellenmiştir şeklınde bir mesaj geldi. bu durumu anyamadım.daha dogrusu bıktım bu adamlardan da bakalım ne yapıcagım.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Sizi Turkcell Platinum da görmek isteriz.. Geçin Farkı görün.Vodafone Red bende kullandım.. Kesinlikle memnun kalmadım.!
    1 İnternet Hızları çok düşük kalıyor..
    2 Telefonun bataryasını bildiğin sömürüyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Vodafone ile çile çekeceğine 50 lira fazla ver Turkcell Platinum Black kullan.

15-20GB seni kesmez o yüzden direk Platinum Black diyorum.

Turkcell tadı Platinum ile çıkıyor zaten

• Lene kullanıcısına yanıt
    Senide Black'te görürüz inşallah

İnşallah Düşünmüyor da değilim yani özellikle Şu Kahve olayı beni bitiriyor 60 Hak harika..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmbengoksu kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar çoğu durumda türkcell i tebrik ederdim. Ama bu konuda kesinlikle çözüme yanaşmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Vodafone ile çile çekeceğine 50 lira fazla ver Turkcell Platinum Black kullan.

15-20GB seni kesmez o yüzden direk Platinum Black diyorum.

Turkcell tadı Platinum ile çıkıyor zaten
    Ben şuan Red 20 ye 89 tl ödüyorum, bu ay sonu 12 aylık 2. döneme geçecek, 99 Tl olacak, 20 gb ve üstü 150 TL ye hangi paketler var,
    Turkcell de numara taşıma platinium hangi tarife önerirsiniz, black ler 200 lira üstü sanırım.

Black ile Platinium un farkı ne?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.