< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 30 Haziran 2021; 23:7:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURKCELL ANKET [MESAJLAR DEĞERLİ]
-
-
2 hat var biz de Turkcell olan. Biri Akıllı 15 (49₺) öbürü ise Bol 18 (84₺). Ben kullanacak olsaydım Akıllı 20 veya Platinum bir pakete geçerdim, lakin şuan bu mümkün değil.
(İlerde sınırsız sosyal medya gelmesine ve de fiyatına bağlı, mevcut tarifem den memnunum zaten, bazen 1-2 sorun oluyor, ama idare ediyorum )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıllı 15 ( 39 TL indirimli fiyattan)
+ Yeşil Beyaz Paket (9 TL)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Platinium 60 - 30GB + 30GB Sosyal 129TL
Bol 6 - 6GB - 39,90TL
Akıllı 6GB - 6GB 36TL
Faturalı Midi Plus - 3GB 25TL
4.5G Mobil WiFi 10GB (Data Hattı) - 37,50TL
Vergisi zartı zurtu 300TL falan çıkıyor aylık
Ben artık bundan sonra paket tarife önerisi vb. arayan olursa basacam küfürü. Hepsi arıyor hepsine küfür edecem.
-
Faturalı Fırsat Midi 5gb 30 TL
Paket arayışı içerisindeyim süper bol 15 ve 20 var aradaki farka değer mi bilemedim başka pakette yok pek. Platinum paketleri çok pahalı maalesef.
-
Turkcell'de 2 hattımız var.
Platinum Black Bol 85 / 35GB hy, 50GB sm, +5GB'da her ay Black hediyesi mevcut, 169 TL.
Platinum 15 / 15GB hy, 109 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Haziran 2021; 19:1:39 > -
-
Eşimin hattı o, evde wifi var zaten GB önemli değil. Tarifede DK olayı çok iyi, o yüzden orada kalıyoruz. Git gelle falan uğraşılmaz, sabit 5. yıl oldu Turkcell'deyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Haziran 2021; 19:32:17 > -
Ama yolda bırakmaz Turkcell, dağda, arazide, ormanlıkta..
Çekmediği yere gelmedim desem yeridir. Bir kez donarak birşey izlemişliğim yoktur. Tek sorunu pahalı olması, onuda kalitesine yoruyoruz ve kalmaya devam ediyoruz.
Sırf pahalılığı yüzünden geçemiyorum işte
Şu hediye yollarını öğrensem BİMcell'e gerek kalmayacak vallahi, benim istediğim en az 15 gb olsun ama pahalı :(
Geç Akıllı 15'e 49₺, Turkcell Biz grubundan da indirim alsan, 45₺ falan düşer herhalde, ilk 4 ay geçerli aylık 2 GB hediyesinden de faydalansan, 17 GB 45₺ temiz
Hocam Ciddimisin :D O biz grubu ne oluyor?
Rahatta oluyor mu?
BOL 18 olan hatta Platinum 25 çıkyormu bi kontrol et derim.
-
Aile grubu veya arkadaş grubu kuruyorsun faturalı veya RaHat kullananlar ile.
Evet hocam oluyor
İnşallah birgün kendi paranı kazanıp çatır çatır kullanacaksın
Vallahi aileme yük olmak istemiyorum reis, evde zaten internet var sözüm olsun kendime eğer ölmezsek işim felan olursa çatır çatır kullanıcam 2.hattı da alıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 26 Haziran 2021; 22:33:57 >
Bakacağım hocam, teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- telsiz kullanım ücreti ödenmezse ne olur
- açık hat nedir
- aradığınız numara kullanılmamaktadır diyorsa
- turkcell wifi nedir
- yurtdışı numarası nasıl alınır
- ağda kayıtlı değil samsung
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone mobil imza
- iphone servis yok hatası
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X