Şimdi Ara

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
34.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 mb bitmesine rağmen hız aynı hızda devam ediyor bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

20 mb bitmesine rağmen hız aynı hızda devam ediyor bilginize.

Bir kac gune kalmaz turkcell o acigi kapatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Orijinalden alıntı: Resul Sever

Bu paketi aldım ve sim kartımı eskiden kullandığım vodeme taktım ve açtım internet pek hızlı değildi 20 mb geçince fakat ;

TURBO INTERNET FULL

C FOR SPEED FULL

kullandım ve ;

Bunun için : Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli.

yöntemi ile interneti hızlandırdım ve aşırı derecede fark vardı işte speed test ;

http://speedtest.net/result/1957106297.png

hiç yoktan iyidir

download hizi 1.35 mbit mi ben mi yanlis goruyorum

süper ötesi ya

• quote:

Bu paketi aldım ve sim kartımı eskiden kullandığım vodeme taktım ve açtım internet pek hızlı değildi 20 mb geçince fakat ;

TURBO INTERNET FULL

C FOR SPEED FULL

kullandım ve ;

Bunun için : Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli.

yöntemi ile interneti hızlandırdım ve aşırı derecede fark vardı işte speed test ;

hiç yoktan iyidir

Dun arkadasla soyledigini uygulamak icin sim karti turkcell vinn'a takip denedik hic bir sekilde baglanti kuramadik. Yani ayar yapmadan bile vinn ile baglanmadi. Sen vodeme'le nasil baglandin? Direkt takinca baglanti kurdu mu?

• Arkadaşlar telefonumu pc'ye bağladım ve mobil hız testi yaptım hız böyle ama değişbilir 20 mb bitince düşecekmi onuda test ediceğim büyük bir ihtimal düşecektir..
  • bu pakete özel 2 liraya 100,4 liraya 250 mb alabiliyorsunuz.

• Bu tarife bir şaka. Aslında hiç var olmadı gülelim diye çıkardı turkcell.
  • Arkadaşlar ben 20 mb aştım ve kantları burada 5 kbsp dediler ama 8 kbsp felan çıkıyor çokta yavaş değil mobil siteler için gayette uygun buyrun bu ilk foto yalnız diğer fotoda işler biraz karışmış

arkadaşlar be opera minide test ettim hız böyle çıkıyor tukarıda fotodada kendi web uygulamasından test ettim yaklaşık 8 kbsp çıkıyor ama operada durum biraz farklı ama internet mobil siteler için gayet uygun hiç fena değil

Galiba Opera Minide bir sorun var ama internet mobil siteler için gayet uygun bu arada e budy kullanıyorum oda gayet ideal tavsiye ederim bu interneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifuat-42 -- 31 Mayıs 2012; 17:15:22 >

• 0.05 kbyt allahindan bul turkcell
  • 0.05 kbyt allahindan bul turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaan22

Bu tarife bir şaka. Aslında hiç var olmadı gülelim diye çıkardı turkcell.

o hiç var olmadı sadece amacına hizmet etti
  • Bu pakette
    1.android sistemde mailler (sadece text olarak) geliyor mu AKK sonrasi?
    2. google talk programi whatssup gibi calisiyor mu?

• Guncel...

• allahından bul turkcell 5 kbps gibi komik hız yüzünden opera mini resimleri kapatarak sörf yapabiliyordum bu paket ile. 8 liralık cepnete devam.
  • yıllardır sınırsız internet yapmamak için kasıyor turkcell sırf bu yüzden avea ya geçiş yapcam
  • quote:

TURBO INTERNET FULL

C FOR SPEED FULL

kullandım ve ;

hiç yoktan iyidir

Hocam bahsettiğin programları bana gönderebilir misin pm ile ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Ayda sadece 3 TL'ye herkesi cepten internet ile tanıştırıyoruz! Üstelik paket aşım ücreti yok!

Faturalı ve ön ödemeli tüm bireysel abonelerimiz, aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketini, 3 TL (KDV ve ÖİV dahil) ücreti ile alabilirler.

Ne kadar öderim?

​​Aylık tüm vergiler dahil 3 TL

Aşımsız Tanışma Paketini kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

Paketinizde kalan kullanım hakkı bilgisini, KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler'den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.

Aşımsız Tanışma Paketi Kampanyası nedir?

Aşımsız Tanışma Paketini alan faturalı ve ön ödemeli bireysel ses hatlı abonelere, 3 TL (ÖİV+KDV dahil) karşılığı 30 gün boyunca toplam 20 MB cepten internet kullanımı veren kampanyadır. Kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/faturalihat/Asimsiz-Tanisma-Paketi.aspx

Veri miktarı az olmuş ama turkcell'in böyle bir kampanya yapması gerçekten harika. Hemde faturasız hatlarda yararlanabiliyor.

arkadaşlar bu kampanya sonlandırılmışmı? linke tıkladığımda sayfa bulunamadı hatasını alıyorum. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neptunmavisi

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Ayda sadece 3 TL'ye herkesi cepten internet ile tanıştırıyoruz! Üstelik paket aşım ücreti yok!

Faturalı ve ön ödemeli tüm bireysel abonelerimiz, aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketini, 3 TL (KDV ve ÖİV dahil) ücreti ile alabilirler.

Ne kadar öderim?

​​Aylık tüm vergiler dahil 3 TL

Aşımsız Tanışma Paketini kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

Paketinizde kalan kullanım hakkı bilgisini, KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler'den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.

Aşımsız Tanışma Paketi Kampanyası nedir?

Aşımsız Tanışma Paketini alan faturalı ve ön ödemeli bireysel ses hatlı abonelere, 3 TL (ÖİV+KDV dahil) karşılığı 30 gün boyunca toplam 20 MB cepten internet kullanımı veren kampanyadır. Kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/faturalihat/Asimsiz-Tanisma-Paketi.aspx

Veri miktarı az olmuş ama turkcell'in böyle bir kampanya yapması gerçekten harika. Hemde faturasız hatlarda yararlanabiliyor.

arkadaşlar bu kampanya sonlandırılmışmı? linke tıkladığımda sayfa bulunamadı hatasını alıyorum. ?

evet dostum şimdi baktım kalkmış.

• yavaştı fakat uygun fiyatlı ve sınırsızdı. anlaşılan vodafone veya avea'dan birini seçmem gerekecek. türkcell, ben bir şey yapmadım, sen beni kendinden kaçırttın. mantıklı bir tek bu paketin vardı, onuda kaldırmışsın. konuşma paket ve tarifelerinde diğer operatorlerin çok daha avantajlı kampanyaları var zaten. ben vodafone'un sitesine göz gezdireyim en iyisi.

• 15 Haziran itibariyle paketi kaldırmışlar. Ben de kullanıyordum. Kampanya hakkında soru sormuştum burdaki paketleri öneriyorlar. Aşımsız tanışmapaketi kullananlara indirimli. Ama daha da Turkcell internet paketi kullanmam.

quote:

Sayın **,

Aşımsız Tanışma Paketi 15/06/2012' de son bulmuştur. Kullanımlarınıza uygun olarak Tanışma Paketine özel İnternet Kampanyası' nı değerlendirebilirsiniz.

Detaylı bilgiyehttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Tanisma-Paketine-Ozel-Internet-Kampanyasi.aspx linkinden ulaşabilirsiniz.

Ürün ve servislerimizle ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.