Şimdi Ara

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
34.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vendetta, müşteri hizmetlerini arayıp geçebilirsin fakat çok yavaş. isyan ettiriyor adeta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winsome

quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Arkadaşlar bu arada bir arkadaşımızın 20 mbtan sonra hızının düşmesi ile diğer arkadaşımızın 20 mbdan sonra dahi süper hızla onlarca mb veya gb kullanması BUG'tur . Paketi aldıktan sonra bir hamleyle sınırsız hızlı internet yapılabilir . Çünkü bug'a girmiş bu konuda Turkcell . Ben bu bug'u %75 buldum paketi alabilirsem deneyeceğim bunuda kimseyle paylaşmamayı düşünüyorum ...

Paylasmayacagin birseyi niye burada soyluyorsun. Amacin ne yani sadeve dikkat cekmek mi...

Kafanı çalıştır sende bul diye söylüyorum kardeşim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı artistler vardı bu konuda şöyle hızlı böyle hızlı diyen nerdeler ?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu arada bir arkadaşımızın 20 mbtan sonra hızının düşmesi ile diğer arkadaşımızın 20 mbdan sonra dahi süper hızla onlarca mb veya gb kullanması BUG'tur . Paketi aldıktan sonra bir hamleyle sınırsız hızlı internet yapılabilir . Çünkü bug'a girmiş bu konuda Turkcell . Ben bu bug'u %75 buldum paketi alabilirsem deneyeceğim bunuda kimseyle paylaşmamayı düşünüyorum ...

Paylasmayacagin birseyi niye burada soyluyorsun. Amacin ne yani sadeve dikkat cekmek mi...

bu yaptığın dh kültürüne aykırı

• hala buradayız arkadaşım hız son sürat yine söylüyorum 2 gün içerisinde paket yenilenecek o zaman yine yazarım

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps)
  • Sana demiyoruz hız düşümünden sonra film indirenler, online oyun oynayanlar vardı burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusuka -- 11 Mayıs 2012; 22:09:44 >
  • Bu paket mevcut internet paketleri ile kullanılamıyor yazıyor detaylarda..

Acaba Gold Plus Paketle felan kullanılabiliyormu ?

tarife için internet var ama paket değil sonuçta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: konstrüksiyon

hala buradayız arkadaşım hız son sürat yine söylüyorum 2 gün içerisinde paket yenilenecek o zaman yine yazarım

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps)

Son durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

quote:

quote:

Birşey yapmadım akıl verdim sadece .D

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bu paket mevcut internet paketleri ile kullanılamıyor yazıyor detaylarda..

Acaba Gold Plus Paketle felan kullanılabiliyormu ?

tarife için internet var ama paket değil sonuçta..

alabilirsiniz.örneğin ben bi kaç farklı internet paketi ve internet paketi dahil olan tarifeyi denedim hepsinde öncelik mevcut paketiniz oluyor.paket bitince aşımsız internet paketi devreye giriyor.
  • Bug u buldum ama söylemeyeceğim diyen arkadaş a inat yazıyorum ama bug sadece ilk ay oluyor paketi alın ve telefonu pc ye bağlayın 100 mb veya 200 sayı farketmez ama ilk 20 mb bittiğinde indirmeye devam etsin paket hemen doluyor ve devam ettiği için hız düşümü gerçekleşmiyor ben bir ay 2g ile 250 kbps civarı bağlandım baya çok program indirmiştim ikinci ay acı gerçek 20mb sonrası telefondan bile çok yavaş açıyordu sayfaları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

quote:

quote:

Birşey yapmadım akıl verdim sadece .D

Hocam buldugun buglari sakin paylasma ben daha once paylastim bi hafta sonra acigi kapattilar sakin paylasma hatta bug buldugununda haberini vermemeliydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 14 Mayıs 2012; 10:54:47 >

• Hız vasat denemek için aldım.bir daha mı asla.
  • Vf cepnet geldi geçin kafanız rahat etsinn:)

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Vf cepnet geldi geçin kafanız rahat etsinn:)

hahah :) aynen diyorum
  • Sadece Whatsapp kullanacaksanız ve fotograf gönderip almayacaksınız 20mb kısmen yeter.

Başka birşey yapmayacaksınız tabiki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Sadece Whatsapp kullanacaksanız ve fotograf gönderip almayacaksınız 20mb kısmen yeter.

Başka birşey yapmayacaksınız tabiki :)

Bırakın bu paketle uğraşmayı, sadece whats app, nimbuzz için işe yarar. Geri kalan herşey için, vodafone cepnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan406

Bug u buldum ama söylemeyeceğim diyen arkadaş a inat yazıyorum ama bug sadece ilk ay oluyor paketi alın ve telefonu pc ye bağlayın 100 mb veya 200 sayı farketmez ama ilk 20 mb bittiğinde indirmeye devam etsin paket hemen doluyor ve devam ettiği için hız düşümü gerçekleşmiyor ben bir ay 2g ile 250 kbps civarı bağlandım baya çok program indirmiştim ikinci ay acı gerçek 20mb sonrası telefondan bile çok yavaş açıyordu sayfaları

Yanlış . Sana Göre Doğru Ama Herkese Olan Doğruyu Söylemeyeceğim İNADINA ...
  • 5kbps olsa yine razıyım ama 0.5kbpsye düşüyor:-/

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammer

5kbps olsa yine razıyım ama 0.5kbpsye düşüyor:-/

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.