Şimdi Ara

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
34.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aldım bu 20 mb internet baketini yaklaşık 3 hafta oldu canavar gibi çekiyor anlamadım aveaya geçecektim eğer böyle olacaksa geçmemeyi düşünüyorum anlayan varsa bana da anlatsın

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps)
  • Benim paket varken, playden gelen 20 tl yi yedi internet ve bunun normal olduğunu söylüyor türkcell yetkilileri.
  • 20 mbden sonra, viberle rahatca konusulur mu sizce?

biraz olaniksiz sanirim? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

20 mbden sonra, viberle rahatca konusulur mu sizce?

biraz olaniksiz sanirim? =)

imkansız
  • anlayan biri yok sanırım Turkcell benim hızı düşürmeyi unuttu ama ya sonraki ay düşürürse :S
  • millet rezalet ben sırf hızını test etmek için aldım, hikaye olan tarife kesinlikle prim verip almayın...
  • ben farklı bir noktadan ele almak ve sizinle paylaşmak istiyorum.
    son 3 faturadır aynı şey oldu, 3tl 25 kb.internet ücreti geliyor.ilk ay hadi olmuştur dedim.ikinci ay hiç interneti kullanmadığım halde gene gelince aradım ve bana "inatla" ,girmişsinizdir dediler.25 kb nin bir url adresi bile olmadığını belirttim,sonunda hattınızı internete kapatalım dediler ve anlaştık.ama 3. ay gene faturada 3 tl görünce çıldırdım.aradım sordum; "siz geçen ayın 26 sında interneti kapatmışsınız, faturanız 25 inde kesilmiş, o aradaki bir günde girilmiş" denilince bağırdım artık."adamı salak yerine koymayın" diye.25 kb lık verinin ne anlama geldiğini izah edermisiniz deyince "müşteri memnuniyeti için 3 tl yi iptal edelim" dediler.48 saat sonra 3 tl eksik olarak faturamı ödeyebileceğimi söylediler....ben de gittim operatör değiştirdim.
    resmen klasik turkcell işgüzarlığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emefey -- 29 Nisan 2012; 8:52:54 >
  • hic iskence cekmeyin bu paketle. bende 2 ay once kullaniyodum hic bir siteye girmiyordu adm akilli. resmen aptal yerine koyuyolar. gecin aveaya kurtulun.
  • +1

5KB hız nedir arkadaşlar ? Ne gerek var rezil olmaya. Ben dayanamadım geçtim Aveaya..

Bu da sonucu;

2GB sonrası 128 KB ye düşüyor hız nette çok rahat dolaşabiliyorsunuz.

128KB>5KB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

+1

5KB hız nedir arkadaşlar ? Ne gerek var rezil olmaya. Ben dayanamadım geçtim Aveaya..

Bu da sonucu;

2GB sonrası 128 KB ye düşüyor hız nette çok rahat dolaşabiliyorsunuz.

128KB>5KB

ttnetten bile daha hızlı verim..

• Bende Turkcelldeyken almıştım bu paketi nasıl birşey diye, ilk 2 saat hız düşmedi, hatta acayip şaşırmıştım hep böylemi devam edecek acaba diye. 2saat sonra hız düştü siteleri açmaz oldu, sonra Opera Mobile tarayıcı ile gireyim dedim ve biraz daha iyi verim aldım diyebilirim, en azından gecikmelide olsa açıyordu siteleri, yinede çekilir gibi değil. 5kbps hız gerçekten çok komik.
  • Turkcell beni unuttu galiba hız son sürat 3 haftadır

• Arkadaşım bu paketle 12 gb dosya indirdi 2 haftada . yalan yok . Bende alacağım bakalım hız düşecek mi ama demin denedim işleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor dedi sistem . Acaba TURKCELL uyandı mı işi ?
  • Arkadaşlar bu arada bir arkadaşımızın 20 mbtan sonra hızının düşmesi ile diğer arkadaşımızın 20 mbdan sonra dahi süper hızla onlarca mb veya gb kullanması BUG'tur . Paketi aldıktan sonra bir hamleyle sınırsız hızlı internet yapılabilir . Çünkü bug'a girmiş bu konuda Turkcell . Ben bu bug'u %75 buldum paketi alabilirsem deneyeceğim bunuda kimseyle paylaşmamayı düşünüyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 8 Mayıs 2012; 2:13:49 >
  • durtcell bu isi biliyo
  • BUG nedir acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Arkadaşlar bu arada bir arkadaşımızın 20 mbtan sonra hızının düşmesi ile diğer arkadaşımızın 20 mbdan sonra dahi süper hızla onlarca mb veya gb kullanması BUG'tur . Paketi aldıktan sonra bir hamleyle sınırsız hızlı internet yapılabilir . Çünkü bug'a girmiş bu konuda Turkcell . Ben bu bug'u %75 buldum paketi alabilirsem deneyeceğim bunuda kimseyle paylaşmamayı düşünüyorum ...

Paylasmayacagin birseyi niye burada soyluyorsun. Amacin ne yani sadeve dikkat cekmek mi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Arkadaşlar bu arada bir arkadaşımızın 20 mbtan sonra hızının düşmesi ile diğer arkadaşımızın 20 mbdan sonra dahi süper hızla onlarca mb veya gb kullanması BUG'tur . Paketi aldıktan sonra bir hamleyle sınırsız hızlı internet yapılabilir . Çünkü bug'a girmiş bu konuda Turkcell . Ben bu bug'u %75 buldum paketi alabilirsem deneyeceğim bunuda kimseyle paylaşmamayı düşünüyorum ...

Enteresan, sistem kaynaklı bir sorunda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konstrüksiyon

BUG nedir acaba ???

Genel anlamda hata demektir. Yazılımsal kaynaklı. Mesela araba yarışı oyunu oynarken yanınızdan geçen arabanın zıplaya zıplaya denize uçması gibi :) herzaman olmaz nadir olur ama turkcell 20 mb kota koyduğu için ve ana merkezden geri bildirim düşük olduğu için kota bitsede aynı hızla indirmeye devam ediliyor. Ancak bazı arkadaşlar 1 ay diye duydum. Orada artık bug kalmıyor orada turkcell'in saçma ve altyapısız sistemini sömürmek olayına dönüşüyor :)
  • Facebook paketinden face e girmek icin 3g yi actigimda butun liralar gidiyor.ben de bari bu paketten yapayim hic olmazsa face e girerken tl gitmesin dedim.mehaba yazdim 2222 ye gonderdim bu paketi facebook paket ile birlikte kullanamazsin diyor. Adamlar onu bile dusunmus insanlari somuruyorlar resmen
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.