Şimdi Ara

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
34.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'in yaptığı tüketiciyi yanıltmak değil. Turkcell paket aşım ücreti olmayan bir paket çıkarmak istedi fiyatı çok az tutarak internet kullanmayanların kullanmasını, internete alışmalarını istediği için. Paket aşım ücreti olmayacağından ve 3TL olduğundan rahatlıkla pakedi alırlar diye düşündü. İnterneti pratikte durdurma biçimi olan hızı 5kbps'e çekti. Bunu daha önce VINN'da da yapmıştı, yanılmıyorsam kamu pakedi olarak hala da var kullananlar. Bizim saf, sek, katıksız, sade Türk insanı da sınırsız diye düşündü, aldı, kullanmaya çalışıyor şu an. Turkcell 20mb vererek büyük bir komiklik yaptı fakat bu millete de bu yakışır. Almasaydınız pakedi kardeşim. Tepkinizi almayarak, numaranızı taşıyarak gösterin. Para kazandırdıktan sonra çemkirmek Turkcell'in yaptığından daha saçma. Avea'nın yeni nesil tarifeleri ilaç gibi oldu, Vodafone cepnet iyiydi, 100mb'dan sonra 96kbps çağa ayak uyduramamaya başladı bunlar ayrı konu. Benim lafım internetle yeni tanışanlara değil, sınırsız internet diye bu pakedi satın alanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Turkcell'in yaptığı tüketiciyi yanıltmak değil. Turkcell paket aşım ücreti olmayan bir paket çıkarmak istedi fiyatı çok az tutarak internet kullanmayanların kullanmasını, internete alışmalarını istediği için. Paket aşım ücreti olmayacağından ve 3TL olduğundan rahatlıkla pakedi alırlar diye düşündü. İnterneti pratikte durdurma biçimi olan hızı 5kbps'e çekti. Bunu daha önce VINN'da da yapmıştı, yanılmıyorsam kamu pakedi olarak hala da var kullananlar. Bizim saf, sek, katıksız, sade Türk insanı da sınırsız diye düşündü, aldı, kullanmaya çalışıyor şu an. Turkcell 20mb vererek büyük bir komiklik yaptı fakat bu millete de bu yakışır. Almasaydınız pakedi kardeşim. Tepkinizi almayarak, numaranızı taşıyarak gösterin. Para kazandırdıktan sonra çemkirmek Turkcell'in yaptığından daha saçma. Avea'nın yeni nesil tarifeleri ilaç gibi oldu, Vodafone cepnet iyiydi, 100mb'dan sonra 96kbps çağa ayak uyduramamaya başladı bunlar ayrı konu. Benim lafım internetle yeni tanışanlara değil, sınırsız internet diye bu pakedi satın alanlara.

+1
    aynen almayarak tepki gosterin

• quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: cryptooth

quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: cryptooth

Valla cok enteresan. Bu konuya kac gun once yorum yazmistim ama konu yine ayni yerde:)) yahu adamlarin paketinin adi internetle tanisma paketi.. Tekrar ediyorum tanisma paketi..sinirsiz lafini biri atiyor ortaya sonra vay boyle sinirsiz mi olur vs.

20 mb lik internet paketiyle sinirsiz internet mi olur. Adamlar hic kullanmayanlar alissin diye yapmis

20 mb neyi tanistiriyor?
    20 mb sonrasi hizla internetin 20 yil obceki hizini tanistirdigi kesin yalniz :)

Hocam dusuk model cihazi olan milyonlarca insan var netin n sini bilmeyen.. O adam icin 3 tl cazip.
    Sen seni hedeflemeyen bir paketi sahiplenip ona elestiri yapiyorsun o sacma.

Tanışma uzun süreli olmaz dostum. Bu paket iptal etmezsen devam ediyor.

Tanışma paketi gibi bir kampanya yapılacaksan Vodafone gibi yapar 1 ay boyunca herkese bedava internet verirsin, tanışma böyle olur.

20 MB sonrası verilen 5 Kbps hıza internet demek TÜKETİCİYİ YANILTMAKTIR!

tanıştıktan sonra 100 mb - 8 gb aralığındaki paketlerden birine geçilebilir

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/genel.aspx

• Vodafone'da da varmış tanışma paketi

10 mb tanışma paketi isimli aylık internet 3TL

http://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-internet-paketleri.php?default_id=bireysel-mobilinternet
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Vodafone'da da varmış tanışma paketi

http://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-internet-paketleri.php?default_id=bireysel-mobilinternet

bu paket yenimi çıktı turkcelldeki gibi sınırsızmı buda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 6 Nisan 2012; 13:00:13 >

• upload değerleri hala 1mbps mi arkadaşlar.
    arada screen ekleseniz süper olur
    sırf upload için almayı düşünüyorum 3tl mesele değilde hattım yok.
    sıfırdan hatda alacağım için upload hızının hep aynı olması önemli.sonradan uyandıklarında upload hızı düşerse boşa hat almış olmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest47

quote:

sınırlı kota aşım ücretli

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

Hem de normalin 2 katı ücretli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ozaman

• Your speed: 2666.667 Kbps

Your latency: 0.127 seconds Transferred 100 KB in 0.3 seconds
    avea ile bağlan hayata
  • türkiyede malesef ttnet diye bir ucube olduğu icin insanlarla 5kb diye dalga geçebilme haklarını kendilerinde buluyorlar.

internetin hakkı olan fiyat bence 5 gb sadece internet(yalın adsl) 20 liradır.
    5 gb gecenler baska paket kullansın ama en azından devlet artık bunu yaptırımla sağlamalıdır...
  • Bence de alay ediyolar netin devlete ödenen vergisi %5 dir (aramanın fiyatı %18 +%25 +1.21) bence operatörler saçmalıyolar
  • Arkadaşlar yıl olmuş 2012 hala 5kbps internet veriyorlar yahu burası afrikamı geçtim Avea ya jilet gibi internet mis gibi anında tık demeden açıyor sınırsız internet 2 gb ye kadar 3g hızında. Düşünün daha önce vodafone net limitsiz kullanıyordum ilk 100 mgb dan sonra 96 kbps e düşüyordu kanser oluyordum sayfa açarken birde 5 kbps i düşünürsek?
  • bugun illallah ettim turkcell sacmaligindan kurtulacagim 3 gun sonra. numarami tasima islemimi yaptirdim. paşalar gibi 3g hizinda dolasacagim artik.

turkcell ile son gunlerimde size bi kiyak yapayim bu saatte aldigim degerleri koyayim

download:4kbps
    upload:1810kbps
    ping:67

bu saatte bile "super kalite" turkcell in upload hizina bakarmisiniz? tekrar mutlu oldum hattimi tasidim diye.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ozaman

Aylık verilen 10 MB data kullanım miktarının aşılması durumunda her 1 MB'lık kullanım 20 Kuruş olarak ücretlendirilecektir yazıyor esaslarda..

• Turkcell e asagi yukari hergün sikayet yazıyorum onlarda arıyor surekli sizlerde sikayet edin belki adam gibi internet cikartir ne 5 kb dalga mi geçiyorsunuz.....
  • arkadaşlar ben denedim forumda falan takılmak için için hız normal geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: fevkaladeninfeyki

arkadaşlar ben denedim forumda falan takılmak için için hız normal geldi

Opera mini next ile gerekli kısıtlayıcı ayarları yaparak (resimleri kapat,flashları kapat v.s) bazı efektlerden feda edip kullanılabilir ama yinede tcell az daha yükseltse hızı iyi olur kanaatindeyim.
  • Ben paketi aldığım gün telefonu bilgisayarıma bağladım ilk gün 380 mb kullandım hız da o kadar düşük değil galiba 1 ayda 4-5 gb kullanırım bu gidişle turkcell in bana attığı kazıklar sonrası bu da benden turkcell e çok iyi bi kazık olacak :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan406

Ben paketi aldığım gün telefonu bilgisayarıma bağladım ilk gün 380 mb kullandım hız da o kadar düşük değil galiba 1 ayda 4-5 gb kullanırım bu gidişle turkcell in bana attığı kazıklar sonrası bu da benden turkcell e çok iyi bi kazık olacak :-D

Acaba nasıl bir rüya görüyorsunuz?

(Upload yapabilirsiniz sadece. Onun hızını düşürmüyorlar galiba. Ama 5 kbps ile 4-5 gb download imkansız. )
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.