Şimdi Ara

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
34.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antikariyer

merak ettik aldık durduk yerde 3 lira geçti yahu beş para etmez rezil bir şey anında doldu 20 mb zaten ondan sonrası işkence yahu...google açana kadar bile delirtti

hayır o kadar çok reklam yapıyorsun ki görende seni gerçekten kampanya yapmış sanır ey Turkcell

yazıklar olsun

Düşünsene senin gibi merak eden kaç insan var :D

Ve bu merak eden insandan kişi başı 3 tl düşün

Ve bunu düşünmeyenler ile çarp

Türkcellin yine kar ettiğni göreceksiniz.. :D

• 5 kbps internet ile 6-7 saniyede bazen 4 saniyede google sonuclari aliyorum. dh mobil de de takilabiliyorum. nasil mi? işte formul bu;

opera mobile yada mini indirilir (bende mobile var)
    ayarlara girilir. turbo acik konuma getirilir. goruntuleri yukle secenegi kapali yapilir. internetiniz gozle gorulur derecede artar.
  • Full paketimde bulunan 1gb ın bitmesi ile birlikte wifi imkanımında olmaması sebebiyle mecburen aldım.
    Whatsapp, imessages vs de işe yarıyor.
    İmessages ile karşıdan foto falan gelmiyor :)) karşı taraf çok beklediği için iptal oluyor.
    Whatsapp dan falan gelse bile yarım saatte ancak açıyor.

Resim göndermesi sıkıntı değil zira upload hızı daha yüksek.

Hız testi sonucu yaptığım sonuç;
    Down: 0.00
    Upload: 2,60

• o değil de bu sayede bankaların ücretsiz bağlantısını denemiş oldum. mesela google a girmem nerdeyse iki dakka alırken akbankın wapına anında girdi. demekki gerçektende bağlantı ücretsizmiş. bu opera olayını deneyeceğim. daha önce de yazmıştım sadece mail düşmesi yeterli ama bu saçma internet bağlantısı ancak telefonumuzun batarjasını bitirir başka da adam akıllı bir işe yaramaz.
  • Şu pakedi alıp da Turkcell'e para kazandıranlara bakıyorum da, harbiden sinirlerim bozuluyor. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber mobili açsın benim için yeter. Zaten avatarlar-imzalar kapalı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Şu pakedi alıp da Turkcell'e para kazandıranlara bakıyorum da, harbiden sinirlerim bozuluyor. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.

+1 ?:)

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Sizin yaptığınızı Özturkcell bile yapmaz

harbiden hocam .. bunu tw de gördüm ilk defa türkcell li olayım hak ettiler dedim.5 kb yi gördüm. bu resmen küfür ..

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Şu pakedi alıp da Turkcell'e para kazandıranlara bakıyorum da, harbiden sinirlerim bozuluyor. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.

+1 ?:)

yazık ya 20 mb 3 liraya satıyor. sonrası zaten yok. 5 kb whatsup a bile yetmez D:
  • Yahi 5 kbps ile facebook a giriyorum dh mobilde rahatca takiliyorum ancak turkcell pusula yada ibb programini kullanamiyorum. Android markete bile girmiyor zaman asimindan. Ayiptir yahu 50-60 kbps filan yapin bari en kotu programlari kullanabilecek kadar internet hizi yapsalar. Turkcell den paket aliyorum turkcell in kendi programini acamiyorum. TURKCELL YETKİLİLERİ BİR ŞEYLER YAPİN BU DURUMA. Böyle kanser ola ola internete girmeye devam edersem taahutum biter bitmez istemeyerek aveaya gececegim
  • Pek değişmedi bende resimleride kapatınca rahat kullanıyorum bir çok siteyi.
  • face paketimvar dh için açtıracam
  • konturlu olsaymış alırdım 1 tane.
    sırf upload için kullanırdım
    eğer upload da sınırsızda tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

konturlu olsaymış alırdım 1 tane.

Nasıl yani şimdi bu tarife sadece faturalı hatlardamı kullanılıyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest47

quote:

Hem faturalı hem faturasız hatlarda da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Hunter***

quote:

Orijinalden alıntı: mest47

quote:

Hem faturalı hem faturasız hatlarda da var.

Zaten ilk mesajdada belirtilmiş ama arkadaş
    quote:

''konturlu olsaymış alırdım 1 tane''
    diye yazınca şaşırdım birden

• turkcell 20 mb sınırsız netli hattını satacak olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

turkcell 20 mb sınırsız netli hattını satacak olan var mı?

Gidip bayiden kendinde alabilirsin yoksa kendince esprimi yapmaya çalıştın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 1 Nisan 2012; 15:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: cryptooth

Valla cok enteresan. Bu konuya kac gun once yorum yazmistim ama konu yine ayni yerde:)) yahu adamlarin paketinin adi internetle tanisma paketi.. Tekrar ediyorum tanisma paketi..sinirsiz lafini biri atiyor ortaya sonra vay boyle sinirsiz mi olur vs.

20 mb lik internet paketiyle sinirsiz internet mi olur. Adamlar hic kullanmayanlar alissin diye yapmis

20 mb neyi tanistiriyor?
    20 mb sonrasi hizla internetin 20 yil obceki hizini tanistirdigi kesin yalniz :)

Hocam dusuk model cihazi olan milyonlarca insan var netin n sini bilmeyen.. O adam icin 3 tl cazip.
    Sen seni hedeflemeyen bir paketi sahiplenip ona elestiri yapiyorsun o sacma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Valla cok enteresan. Bu konuya kac gun once yorum yazmistim ama konu yine ayni yerde:)) yahu adamlarin paketinin adi internetle tanisma paketi.. Tekrar ediyorum tanisma paketi..sinirsiz lafini biri atiyor ortaya sonra vay boyle sinirsiz mi olur vs.

20 mb lik internet paketiyle sinirsiz internet mi olur. Adamlar hic kullanmayanlar alissin diye yapmis

20 mb neyi tanistiriyor?
    20 mb sonrasi hizla internetin 20 yil obceki hizini tanistirdigi kesin yalniz :)

Hocam dusuk model cihazi olan milyonlarca insan var netin n sini bilmeyen.. O adam icin 3 tl cazip.
    Sen seni hedeflemeyen bir paketi sahiplenip ona elestiri yapiyorsun o sacma.

Tanışma uzun süreli olmaz dostum. Bu paket iptal etmezsen devam ediyor.

Tanışma paketi gibi bir kampanya yapılacaksan Vodafone gibi yapar 1 ay boyunca herkese bedava internet verirsin, tanışma böyle olur.

20 MB sonrası verilen 5 Kbps hıza internet demek TÜKETİCİYİ YANILTMAKTIR!

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.